man tik keista, kai pagulde i ligonine leido du kartus, pasak ju NOSPA, nors man nieko neskaudejo.Po dvieju dienu vis delto persileidau...gydytoja vos ne su dziaugsmu pareiske, kad gamta padare savo...todel noriu visapusiskai issitirti kodel manyje pasak ju, nesivyste vaisius. Nors ta pati gydytoja pareiske kad man to daryti nereikia...Kur man kreiptis? Kas mane gali istirti?Nes alytaus daktarais as nepasitikiu!!!
na, pas mane irgi yra puslele, yra trynio maiselis, o vaikiuko nesimato. kai dare echo pagal kalendoriu buvo pilnos 6 savaites, bet kadangi ir NT II juosteles parode ne is pirmo karto (nors pirma karta dariau jau veluojant mmm) ir puslele aiskiai auga, perdaug nesirupinu ir gydytoja sake kad viskas tvarkoje. tiesiog matyt veliau pastojau. poryt einu i poliklinika. nezinau ar darys echo, bet jei darys tai jau si karta tikrai tikiuosi pamatyti maziuka....

QUOTE(bubuke @ 2008 01 11, 20:08)
Sveikos, mamytes. Prasau pagelbekit. Labai apsidziaugiau lapkricio 25 d. pasidariusi testa ir pamaciusi, kad jis teigimas. siai dienai maniau, kad jau mano pilvukui apie 8 savaites...bet..vakar pradejau krajuoti, gydytojas apziurejo ir pranese, kad negirdi sirdeles..nusiunte i ligonine, ten man pranese, kad mano nestumas apie 4 savaites...matosi tik puslele..nesuprantu kas darosi, puoliasu i isterijas.`...gydytoja buvo "paprasta" ir pranese, kad "verkdama atvaziavai, verkdama ir isvaziuosi"..jie negali apsispresti, ar vaisiuis nesivysto ar jis mires...planuoja daryti aborta...man tai kelia siauba..ar jums esa taip buve, patarkit kaip daryti...gal i kauno ar vilniaus medicinos istaigas kreiptis ar KA MAN DARYTI???Dabar tepliojasi rudos isskyros. Kazkam tai suleido du kartus nospos. nors man nieko neskauda...
Dabar skaitau jusu atsiliepimus, parasytus anksciau ir vel sedziu ir zliumbiu.. nejaugi yra tikimybe kad gali buti gerai..esu netekusi vilties visiskai...
Dabar skaitau jusu atsiliepimus, parasytus anksciau ir vel sedziu ir zliumbiu.. nejaugi yra tikimybe kad gali buti gerai..esu netekusi vilties visiskai...

Papildyta:
QUOTE(bubuke @ 2008 01 14, 12:44)
man tik keista, kai pagulde i ligonine leido du kartus, pasak ju NOSPA, nors man nieko neskaudejo.Po dvieju dienu vis delto persileidau...gydytoja vos ne su dziaugsmu pareiske, kad gamta padare savo...todel noriu visapusiskai issitirti kodel manyje pasak ju, nesivyste vaisius. Nors ta pati gydytoja pareiske kad man to daryti nereikia...Kur man kreiptis? Kas mane gali istirti?Nes alytaus daktarais as nepasitikiu!!!
Nospa galėjo leisti nebent tuo tikslu, kad nuimti gimdos susitraukinėjimus ar spazmus ir taip bandyti sustabdyti persileidimą, užjaučiu

Labas mergaites - mamytes ir besilaukiancios!!!
Saunu kad toks forumas yra ir galime pasidalinti patirtimi ir nerimu... Paskaiciau ir kiek ramiau pasidare...
Mano situacija tokia- paskutines menesines buvo lapkricio 30 iki gruodzio 4. Vyras buvo islekes, tad pastoti manau turejau ne anksciau 12d. Apie 25 dariaus testa, neigiamas. Tada dar karta 30d. - TEIGIAMAS!!!! Kokie mes buvom abu laimingi.
Sausio pradzioj nuejau pas ginekologe, nemate dar nieko, sako dar neatkeliaves. Tada nuejau uz 10d. - sako atkeliaves, tipo 5 sav. 2d. Sako ateik uz 2 sav., tada matysim jau embriona... Buvvau ana savaite, dare ir paprasta ir vaginalini echo, deja mato tik puikiai issivysciusi ir gana dideli gemalini maiseli, bet vaikiuko ne... nei sirdeles...
sako negimdinis. daryt nieko dar nesutikau, einu vel ryt.... O dieve kiek praverkiau, nes gana netiketai pastojau, bet jau kai pastojau, tai pamilom vaikeli nuo pirmu dienu. Kas bus ryt... daktate skaiciuoja 8 savaites, sako kad pagal gemalinio maiselio dydi turi matytis embrionas, bet juk jei skaiciuot ne nuo menesiniu, o nuo tada kada galejau pastot, tai neiseina, bet ji man vistiek bando iteigt, kad nieko nebus... netikiu ir jauciuos nescia, isitikinus esu kad viskas bus gerai, bet vistiek negaliu nugint liudnu minciu.
Na smagu butu dar jusu kokiu padrasinimu isgirst...
Saunu kad toks forumas yra ir galime pasidalinti patirtimi ir nerimu... Paskaiciau ir kiek ramiau pasidare...
Mano situacija tokia- paskutines menesines buvo lapkricio 30 iki gruodzio 4. Vyras buvo islekes, tad pastoti manau turejau ne anksciau 12d. Apie 25 dariaus testa, neigiamas. Tada dar karta 30d. - TEIGIAMAS!!!! Kokie mes buvom abu laimingi.
Sausio pradzioj nuejau pas ginekologe, nemate dar nieko, sako dar neatkeliaves. Tada nuejau uz 10d. - sako atkeliaves, tipo 5 sav. 2d. Sako ateik uz 2 sav., tada matysim jau embriona... Buvvau ana savaite, dare ir paprasta ir vaginalini echo, deja mato tik puikiai issivysciusi ir gana dideli gemalini maiseli, bet vaikiuko ne... nei sirdeles...
sako negimdinis. daryt nieko dar nesutikau, einu vel ryt.... O dieve kiek praverkiau, nes gana netiketai pastojau, bet jau kai pastojau, tai pamilom vaikeli nuo pirmu dienu. Kas bus ryt... daktate skaiciuoja 8 savaites, sako kad pagal gemalinio maiselio dydi turi matytis embrionas, bet juk jei skaiciuot ne nuo menesiniu, o nuo tada kada galejau pastot, tai neiseina, bet ji man vistiek bando iteigt, kad nieko nebus... netikiu ir jauciuos nescia, isitikinus esu kad viskas bus gerai, bet vistiek negaliu nugint liudnu minciu.
QUOTE(rutachen @ 2008 01 27, 17:57)
Labas mergaites - mamytes ir besilaukiancios!!!
Man kai dare pirma skana 5 sav. ir 3 d. irgi nieko neizvelge, tik kiausinio tryni

Sveikutes,
Kaip dziaugiuosi, kad radau tokia tema... Paskaiciau ir truputeli apsiraminau...
Siandien verkiau visa diena del tos pacios priezasties
Pagal gydytoja man 6 savaites, mato gemalini maiseli, mato kazkokias trynio uzuomazgas, o leliuko nemato
Ir is kart siulo valyma daryt
Nesutikau ir laukiu dabar pirmadienio, eisiu vel tikrintis. Tik man truputeli teplioja, neskauda nieko.
Turiu dukryte, kai laukiausi jos, buvo lygiai taip pat - sake nesivysto. Tai va, jei buciau pasklausius daktaru tada, tai netureciau dabar sveikos sveikuteles mergaiciukes
Stiprybes mamytes
Kaip dziaugiuosi, kad radau tokia tema... Paskaiciau ir truputeli apsiraminau...
Siandien verkiau visa diena del tos pacios priezasties

Turiu dukryte, kai laukiausi jos, buvo lygiai taip pat - sake nesivysto. Tai va, jei buciau pasklausius daktaru tada, tai netureciau dabar sveikos sveikuteles mergaiciukes

Stiprybes mamytes

QUOTE(rutachen @ 2008 01 27, 17:57)
.. Buvvau ana savaite, dare ir paprasta ir vaginalini echo, deja mato tik puikiai issivysciusi ir gana dideli gemalini maiseli, bet vaikiuko ne... nei sirdeles...
Rasai kaip apie mane, as taip pat ieskojau paguodziancios info siame skyrelyje. Deja mano daktare buvo teisi, ir 7 sav. (skaiciuojant nuo pirmos mmm dienos) vaginalinis nerode sirdutes, po savaites diagnoze patvirtino du skirtingi daktarai - embrionas nesusiformavo.

Bet nuosirdziai tikiuosi, kad tavo diagnoze nepasitvirtino.
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 21, 17:46)
Man tas pats buvo. Gydytoja net geležiniu balsu buvo pasakiusi, kad įtariamas negimdinis
. Pražliumbiau nesavu balsu savaitę ir tada man pasakė (vėl geležiniu balsu): "nėštumas gimdojeeee"
. Džiaugsmui nebuvo ribų. Galvojau net prisigersiu... 

blyn kaip juokinga

Daug kur minit, kad mato gemaline puslele ir trynio maiseli. Kur jis yra, kaip atrodo, kokio dydzio? Pagal puslele man turetu but 4-5 sav., bet ji kol kas visiskai tuscia. Trynio maiselis turejo jau matytis?
QUOTE(skristi @ 2008 01 31, 13:03)
Daug kur minit, kad mato gemaline puslele ir trynio maiseli. Kur jis yra, kaip atrodo, kokio dydzio? Pagal puslele man turetu but 4-5 sav., bet ji kol kas visiskai tuscia. Trynio maiselis turejo jau matytis?
Nea, jis turi matytis nuo 5,5 sav. Iki tol normalu kai matosi tik gemalinė pūslytė. O Atrodo kaip toks apvalus blynukas gemalinės pūslytės viduje, gerai matosi.
Aš taip pat laukiu... 6 sav. ir 3 d. matėsi tik trynio maišelis. Nusprendėm echoskopiją kartoti po 2 savaičių. Lieka tik tikėti.
Kanarelee, o kaip pas tave?
Kanarelee, tikiuosi šiandien turi gerų žinių?
Aš tai vieną minutę optimistė, kitą - puolu neviltin.
Aš tai vieną minutę optimistė, kitą - puolu neviltin.