Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

Sveikos 4u.gif O aš vakar buvau pas ginę, apžiūrėjo echoskopu per pilvo sieną, į vidų nelindo, nes naujausi tyrimai rodo, kad nesveika taip anksti ten brautis. Man nuo pastojimo (ne nuo mm pradžios) vakar buvo 4 savaitės ir 5 dienos. Matė pūslelę 1,4 cm dydžio. Daugiau nieko nematė, nes ir nieškojo, bet sakė, turi būti viskas gerai g.gif Liepė ateiti, kai bus 10 savaičių g.gif Tai va ir galvoju.... turbūt reikia laukti g.gif
Atsakyti
Jei per pilvo sieną, tai tikrai viskas gerai. Mačiau internete kaip tas pats nėštumas atrodo žiūrint vaginaliniu echoskopu ir per pilvo sieną, tai vaginaliniu jau matosi trynio maišas ir embrionas, o per pivo sieną - tik pūslelė.
Atsakyti
nezinau kur rast gera gydytoja, kuri realiai vertintu situacija ir nestresuotu ir svarbiausia kad nesuteiktu sitiek bereikalingo skausmo..
man buvo taip..2006m turejau neauganti nestuma, viskas issivale savaime, nes iki kol neprasidejo skausmai ir kraujavimas net nezinojau kad man taip blogai buvo...
2008m susio 22d. menesines veluoja 2d, bet darausi testa, nes sirguliavau, kosejau nezinojau ka daryt su vaistais..ziuriu neryski ruzava juostele..laimes pilnos kelnes..nulekiu pas gydytoja, paziurejo echoskopija sako labai mazas bet yra...visa svytinti islekiau is gydytojos...savaitgali pranesam su vyru tevams ir artimiesiems, visi dziuagiasi, gal dabar pavyks..pirmadieni nuvaziuoju pas ta pacia gydytoja,sako einam pazet vel per echoskopa.ziuri ziuri nieko nemato, pradejo isterikuot, sako matau ta pati ka ir praeita savaite...pradejo isterikuot ir aiskint kad man negimdinis nestumas, sako pasidaryk krauja ir tiesiai i ligonine su siuntimu, prigazdino, mazdaug tau jau siandien operacija darys (isvalyma) ir pan...sedziu zliumbiu...isejau is gydytojaus, galvojau kad numirsiu is skausmo, ir antra kart to nebeistversiu..nuvarau i ligonine, paziuri vaginaliniu echoskopu, sako dar per anksti sprest ka nors...ir isvijo...stoviu lauke nieko nebesuprantu, zliumbiu atsisedus masinoj...per ta savaite kartojau kraujo tyrimus, rodo lyg viskas gerai, jau atrodo nusiraminau..bet kai taip prigazdinta negaliu nusiramint, narsau po interneta prisiskaitau visokiu nesamoniu, stresas, vyrui galva uziu ir pan...nuvaziuoju pirmadieni pas ta pacia gydytoja, ziuri echoskopu, sako sveikinu viskas tvarkoj, turiu nestuma gimdoj 13mm puslele (man dabar 6,5 sav)...jau visa laiminga gristu i jos kabineta, ji sako darom tyrimus, sesele pareiske tokiu piktu balsu kad nedarys nes dar niekas neaisku kaip man bus...Po tokiu zodziu ir nebezinai ka begalvot...bet stengiuos nekreipt demesio i viska kas ivyko ir bandyt galvot kad viskas bus gerai..
zodziu noriu keist gydytoja, nes taip gali jie ivaryt man depresija...tik nezinau kur cia geresne(i) rast...
Atsakyti
QUOTE(nerciuke @ 2008 02 05, 14:18)
zodziu noriu keist gydytoja, nes taip gali jie ivaryt man depresija...tik nezinau kur cia geresne(i) rast...

pirmiausia-pati maziau nervuokis nes geriausiu atveju isivarysi depresija,o blogiausiu-gali rimtai pakenkti leliukui. pas mane panasi istorija-pirmas nestumas persileidimas. viskas issivale savaime.
antras nestumas jau i pabaiga. wub.gif
patarimas-palauk kol kas su tais gydytojais. sedek ramiai ir sveikai maitinkis,gerk foline rugsti. as antra karta pas gydytoja pasirodziau kai buvau jau 12 sav... blush2.gif na gal tu tiek ilgai nelauk, bet kokiu pora sav.tikrai pakentek.paauks lialius,ir viskas bus gerai.
o gydytoja tai tikrai nesveika pasitaike. sesele taip pat netaktiska kvaisa.
Atsakyti
nerciuke, manau geriausiu atveju ka mes tau galim patarti tai tik butinai keisti gydytoja, nes susidaro vaizdas, kad ji nestabilios psichikos blink.gif sitaip skirtingai sneketi per kiekviena konsultacija - tai gasdina, tai sveikina, kojos ten nebekelciau g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siandien buvau pas gydytoja. Apziurejo, nusprende kad tik dabar 6 svaites (praeita savaite irgi 6 buvo doh.gif ). Bet tai tik dziugina mane, nes vadinas nestumas mazas, ir nera ko noret. Kazka mate, sake kazkas ten plazda thumbup.gif Labai mazas dar, nieko doro nematyt schmoll.gif BET !!!! Apie nesivystanti jau nekalbejo...
Dabar laukiam vel, sekantis vizitas sausio 20.
Labai tikiuosi, kad gerai bus.
Praeita savaite pykinti pradejo, o tai juk zenklas, kad kazkas organizme vyksta thumbup.gif
Tai va, jauciuosi gerai ir laukiu ramiai sausio 20 mirksiukas.gif

Mia, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2008 02 06, 18:00)
Tai va, jauciuosi gerai ir laukiu ramiai sausio 20  mirksiukas.gif

Mia, kaip tu?

Jei pamatė širdutę, tai viskas baigsis gimdymu, būk rami. Sveikinu 4u.gif

Einu rytoj, jau skaičiuoju minutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 06 vasario 2008 - 23:41
Einu rytoj, jau skaičiuoju minutes doh.gif

Niu kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2008 02 07, 17:13)
Einu rytoj, jau skaičiuoju minutes  doh.gif
Niu kaip?

Nesivysto, baigta.
Atsakyti
unsure.gif Uzjauciu labai......

O is kur sprendzia, kad nesivysto? Vien del to kad nesimato? Ar tau dar kazkas darosi? Iki 9 savaiciu gali nesimatyti !!!! Neskubek dar..... Mano dukryte pamate 8 savaiciu, iki tol sake, kad nesivysto. Man ir skaudedavo pilva, ir tepliodavo, o vistiek issivyste r pagimdziau sveikiausia mergaite. Gal dar palaukti reikia, juk tau dabar tik 7 savaites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2008 02 08, 15:55)
unsure.gif  Uzjauciu labai......

O is kur sprendzia, kad nesivysto? Vien del to kad nesimato? Ar tau dar kazkas darosi? Iki 9 savaiciu gali nesimatyti !!!! Neskubek dar..... Mano dukryte pamate 8 savaiciu, iki tol sake, kad nesivysto. Man ir skaudedavo pilva, ir tepliodavo, o vistiek issivyste r pagimdziau sveikiausia mergaite. Gal dar palaukti reikia, juk tau dabar tik 7 savaites  verysad.gif

Na, negali iki 9 savaičių nesimatyti embriono, nebent klystama dėl mmm ar ovuliacijos datos.
Pas mane viskas tikslu, vėlyvos O negalėjo būti, nes jau 25 c.d. mojavau teigiamu testu.
Sprendė pagal tai, kad per dvi savaites (pirmąkart žiūrėjo 6 sav ir 3 d.), neįvyko absoliučiai jokios pažangos, 8sav ir 3d. nepaaugusioj gemalinėj pūslelėj plaukiojo tas pats trynio maišas, tik jau deformuotas ir šalia jau formavosi hematoma, jau būčiau greitu laiku persileidus.

Niekas paprastai nedaro valymo, pažiūrėjęs tik vieną kartą, dažniausiai ir reikia laukti minimum savaitę, kad būtų sekamas augimas mirksiukas.gif
Atsakyti
***** kaip gaila..... verysad.gif Labai uzjauciu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kanareleee: 11 vasario 2008 - 20:48