Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

Va, ir aš ramybės šiek tiek įkvėpiau, čia viską perskaičiusi rolleyes.gif

QUOTE(derata @ 2007 12 20, 19:26)
Mums šiandien 6 sav. 2 d. Puslyte gimdoje, o vaisiaus nesimato. Kitas echo po 2 sav.

ir man šiandien 6sav.+2d. irgi matosi, tik puslelė ir trynio maišas, o gemaliuko nepagavom lens.gif ieškosim po 2 savaičių

QUOTE(Mikolina @ 2007 10 13, 20:24)
Gal zinote, kiek mm buna penkiu savaiciu puslele??  4u.gif

berods 9mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giko: 04 sausio 2008 - 13:55
QUOTE(Giko @ 2008 01 04, 14:55)
Va, ir aš ramybės šiek tiek įkvėpiau, čia viską perskaičiusi  rolleyes.gif
ir man šiandien 6sav.+2d. irgi matosi, tik puslelė ir trynio maišas, o gemaliuko nepagavom lens.gif ieškosim po 2 savaičių
berods 9mm

as ka tik buvau pas gydytoja, tai ji sake, kad musu 4,6 mm embrionukas atitinka 6 sav ir 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2006 10 20, 19:15)
na man buvo panasiai...nulekiau pas gydytoja daryt echo, jinai ziuri ziuri ir nieko nemato  verysad.gif bet paskui mane nuramino, nes juk nestumo pradzia skaiciuojama nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos, tai gaunasi, kad pora savaiteliu esame nescios avansu  smile.gif tai va ir pasake, man, kad realiai dabar gal tik kokios keturios savaites todel nieko ir nematau...ateik po 10 dienu...atlekiau po 10 dienu ir viska pamate kuo puikiausiai, todel ir tu pakentek ramiai tas kelias dieneles ir viskas bus  thumbup.gif

taip pat ir man buvo, labai buvom išsigandę 4u.gif
Atsakyti
Merginos, is tikrųjų tai svarbiausia, kad puslytė būtų gimdoje, o leliukas dar gali pasimatyti veliau. Blogiausia, kai ir puslytes gimdoje nemato, o testas rodo, kad nėštumas yra. Man taip buvo. galvojau, kad laukiuosi, bet pradejo skaudeti sona, nulekiau i ligonine, jos ziuri, bet gimdoj nieko nemato, o kraujo tyrimas rodo nestuma. Tada sako, gal dar keliauja i gimda, nes savaiciu buvo kokios 5-6. Po keliu dienu paleido namo, nes nieko nebeskaudejo, bet liepė po savaites pasidaryti echoskopa. Po kokiu 3 d. man vel pradejo skaudeti sona, tada nuvariau privaciai ir su geru aparatu is karto man pasake, kad nestumas uzstrigo kiausintakyje. Aisku labai nuliudau, bet ka padarysi, gerai, kad dar nebuvo plyšes kiausintakis ir nebuvo jokiu komplikaciju. is karto nusiunte darytis operacijos, kuria padare laparoskopu, t.y. pilvo nepjove, o tik su tam tikra technika kazkaip ta kiausintaki ir nėštumą pašalino. (Nors širdelė jau plakė).
Bet nenusiminkit, nors turėtų būti sunkiau pastoti, aš pastojau labai greitai, (daktaras laido po pusės metų, tai taip ir nutiko) ir dabar jau turiu 2 vaikučius ir laukiuosi trečio. smile.gif

Sėkmės ir jums, svarbiausia neišsigąskite, o jei nerimaujate, nueikite i privačią kliniką ir išgirskite dar vieno gydytojo konsultaciją.
Atsakyti
Nuraminsiu ir pasidziaugsiu su jumis - pries 3 savaites, man itare negimdyvi nestuma, bet skanas rode puslyte, o sian parejauis po skano - mes jau 8 savaites ir maciau savo nuostabu leliuka !!!
tad nosis auksciau, tikekit savim
Atsakyti
Sveikutes! As savo leliuka pirmakart pamaciau 7-8 savaite (6.5 mm buvo 4u.gif ). Matesi kaip sirdele 'kilnojasi', o dabar labai laukiu kito penktadienio, gydytoja sake butinai atsivesti vyra, nes bus labai idomu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Prasau pagelbekit. Labai apsidziaugiau lapkricio 25 d. pasidariusi testa ir pamaciusi, kad jis teigimas. siai dienai maniau, kad jau mano pilvukui apie 8 savaites...bet..vakar pradejau krajuoti, gydytojas apziurejo ir pranese, kad negirdi sirdeles..nusiunte i ligonine, ten man pranese, kad mano nestumas apie 4 savaites...matosi tik puslele..nesuprantu kas darosi, puoliasu i isterijas.`...gydytoja buvo "paprasta" ir pranese, kad "verkdama atvaziavai, verkdama ir isvaziuosi"..jie negali apsispresti, ar vaisiuis nesivysto ar jis mires...planuoja daryti aborta...man tai kelia siauba..ar jums esa taip buve, patarkit kaip daryti...gal i kauno ar vilniaus medicinos istaigas kreiptis ar KA MAN DARYTI???Dabar tepliojasi rudos isskyros. Kazkam tai suleido du kartus nospos. nors man nieko neskauda...
Dabar skaitau jusu atsiliepimus, parasytus anksciau ir vel sedziu ir zliumbiu.. nejaugi yra tikimybe kad gali buti gerai..esu netekusi vilties visiskai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bubuke: 11 sausio 2008 - 19:11
QUOTE(bubuke @ 2008 01 11, 20:08)
Sveikos, mamytes. Prasau pagelbekit. Labai apsidziaugiau lapkricio 25 d. pasidariusi testa ir pamaciusi, kad jis teigimas. siai dienai maniau, kad jau mano pilvukui apie 8 savaites...bet..vakar pradejau krajuoti, gydytojas apziurejo ir pranese, kad negirdi sirdeles..nusiunte i ligonine, ten man pranese, kad mano nestumas apie 4 savaites...matosi tik puslele..nesuprantu kas darosi, puoliasu i isterijas.`...gydytoja buvo "paprasta" ir pranese, kad "verkdama atvaziavai, verkdama ir isvaziuosi"..jie negali apsispresti, ar vaisiuis nesivysto ar jis mires...planuoja daryti aborta...man tai kelia siauba..ar jums esa taip buve, patarkit kaip daryti...gal i kauno ar vilniaus medicinos istaigas kreiptis ar KA MAN DARYTI???Dabar tepliojasi rudos isskyros. Kazkam tai suleido du kartus nospos. nors man nieko neskauda...
Dabar skaitau jusu atsiliepimus, parasytus anksciau ir vel sedziu ir zliumbiu.. nejaugi yra tikimybe kad gali buti gerai..esu netekusi vilties visiskai...

bandyk dar palaukti arba eiti isklausyt dar viueno daktaro nuomones. O per kraujavima niekas neiskrito, pvz koks kresuliukas? nes jei buvo su kokiu nors stambesniu kresuliu, galejo ivykto persileidimas,mano sesei taip buvo, bet kai vel ji pastojo ir vel kraujavo, daktarai irgi mane kad vel persileidimas, bet stebejo kelias dienas, dare kraujo tyrimus ir rezultatas - viskas ok smile.gif neskubek su abortu, geriau kokiu 3 ggyditoju nuomones isklausyk nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bleirinka @ 2008 01 11, 20:56)
bandyk dar palaukti arba eiti isklausyt dar viueno daktaro nuomones. O per kraujavima niekas neiskrito, pvz koks kresuliukas? nes jei buvo su kokiu nors stambesniu kresuliu, galejo ivykto persileidimas,mano sesei taip buvo, bet kai vel ji pastojo ir vel kraujavo, daktarai irgi mane kad vel persileidimas, bet stebejo kelias dienas, dare kraujo tyrimus ir rezultatas - viskas ok smile.gif neskubek su abortu, geriau kokiu 3 ggyditoju nuomones isklausyk  nestuke.gif

ne, kresuliuko jokio nebuvo, tik siek tiek patepliojo, o dabar pro reta pasirodo rusvos isskyros.bet vos vos.as jokio aborto ir nenoriu daryti.kaip sakant eisiu iki paskutinio, tiesiog kai dvi vadinamos daktares nuteikia blogiausiam ir su tokiais issireiskimais kaip "verkianti atejai pas mane, verkianti ir iseisi", tai tikrai isgasdina ir sunervina.
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2008 01 12, 00:40)
ne, kresuliuko jokio nebuvo, tik siek tiek patepliojo, o dabar pro reta pasirodo rusvos isskyros.bet vos vos.as jokio aborto ir nenoriu daryti.kaip sakant eisiu iki paskutinio, tiesiog kai dvi vadinamos daktares nuteikia blogiausiam ir su tokiais issireiskimais kaip "verkianti atejai pas mane, verkianti ir iseisi", tai tikrai isgasdina ir sunervina.

Nueik privačiai, kur daro vaginalines echoskopijas. Tie echoskopai yra jautresni, geriau viską pamato.

O tepliojimai tikrai ne rodiklis, kad jau viskas. Man pirmam trimestre vos ne mėnesį tepliojo- irgi taip, be skausmo. Pirmasyk nuo 5,5 savaičių vieną savaitę, po to liovėsi, dvi savaites ramiai gyvenau, o tada tris savaites vėl tepliojo. Iš tos baimės dukart ligoninėj po savaitę gulėjau, bet visada po savaitės apžiūrėję pamatydavo, kad vaikelis vystosi. Maždaug 11 savaičių baigės tos problemos ir po šiai dienai neaišku, kas ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 01 12, 11:11)
Nueik privačiai, kur daro vaginalines echoskopijas. Tie echoskopai yra jautresni, geriau viską pamato.

O tepliojimai tikrai ne rodiklis, kad jau viskas. Man pirmam trimestre vos ne mėnesį tepliojo- irgi taip, be skausmo. Pirmasyk nuo 5,5 savaičių vieną savaitę, po to liovėsi, dvi savaites ramiai gyvenau, o tada tris savaites vėl tepliojo. Iš tos baimės dukart ligoninėj po savaitę gulėjau, bet visada po savaitės apžiūrėję pamatydavo, kad vaikelis vystosi. Maždaug 11 savaičių baigės tos problemos ir po šiai dienai neaišku, kas ten buvo.

butinai nueisiu, as taip paprastai visko ir nepaliksiu!Aciu.Dziaugiuosi uz tave. O as irgi bandau neprarasti vilties!
Atsakyti
Man irgi dabar turetu buti 6 savaites, bet gydytoja negalejo rasti nei pusleles, nei embriono verysad.gif , sake arba negimdinis, arba labai mazas nestumas...
Labai baisu man, kad nebutu negimdinis..
Atsakyti