Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą Airijoje

QUOTE(laurechka @ 2007 07 12, 10:49)
Jei vis dar gyvensit clonmely, tai rekomenduoju tą kliniką Mary str... Apie ją rašiau pačioj pradžioj. Mūsų gydytojas buvo Gary Sullivan berods teisingai parašiau... Sesutės superinės. Visada paaiškindavo viską, kas neaišku būdavo... Sėkmės 4u.gif

Labai aciu uz patarima.taip gyvensim Clonmeli smile.gif
Kai atvaziuosim iskart eisim prisiregistruosimes,mums ir skiepa reikes ten daryti,turiu LT skiepu pasa,tikiuosi jie supras kokie daryti
Atsakyti
Gimdziau pries dvi dienas, niekad nebuvau turbut tokia patenkinta kaip akuseremis paciam gimdyme. Super, net norisi verkt. Ir prieziura po gimdymo labai gera. Va per nestuma tai nervavausi kad netikrina neziuri (matyt nebuvo reikalo, viskas buvo gerai)
Beje daba yra ne tik med. korteles, bet ir gp korteles kur uz vizita nereikia moket, tik uz vaistus. Mes gavom GP kortele, nes pajamos nera dideles - placiau cia http://www.citizensi.../gp_visit_cards
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 07 12, 15:22)
Labai aciu uz patarima.taip gyvensim Clonmeli smile.gif
Kai atvaziuosim iskart eisim prisiregistruosimes,mums ir skiepa reikes ten daryti,turiu LT skiepu pasa,tikiuosi jie supras kokie daryti

Supras. Kelių skiepū jie čia nedaro, bet aš paprašydavau, jie jį užsakydavo (tik tiek, kad reikdavo susimokėt apie 30E už tą skiepą)...
O kurioj vietoj gyvenat Clonmely?
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 07 13, 13:08)
Supras. Kelių skiepū jie čia nedaro, bet aš paprašydavau, jie jį užsakydavo (tik tiek, kad reikdavo susimokėt apie 30E už tą skiepą)...
O kurioj vietoj gyvenat Clonmely?

Mes dar tik nuomosim nama,vyras jau pradejo ieskoti smile.gif nes jis kaip dabar vienas tai pas pazistama gyvena.Iesko ramiam rajone.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 07 13, 14:08)
Kelių skiepū jie čia nedaro, bet aš paprašydavau, jie jį užsakydavo (tik tiek, kad reikdavo susimokėt apie 30E už tą skiepą)...

O tai gal gali pasufleruoti kokio skiepo nedaro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 13 liepos 2007 - 18:44
QUOTE(skruzde @ 2007 07 13, 17:43)
O tai gal gali pasufleruoti kokio skiepo nedaro? g.gif

Tiksliai nepamenu daba... Berods kažkuris iš pirmų skiepų (LT jais skiepyja 3kart o čia tik 2).
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 07 13, 17:56)
Tiksliai nepamenu daba... Berods kažkuris iš pirmų skiepų (LT jais skiepyja 3kart  o čia tik 2).

Nu,kad mus ir tris kartus čia skiepyjo smile.gif Aš maždaug palyginau vyresnėlio skiepus LT ir čia,nu lyg viskas panašiai gaunasi unsure.gif LT dar nebūdavo skiepo Meningococcal C,dabar nežinau gal ir LT jis jau įeina į bendrus skiepus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 13 liepos 2007 - 19:05
as tai likau nepatenkinta airijos gydytojais schmoll.gif ....
nuejau pas GP,sakau,mms nesulaukiau.tai ji mane tik pasveikino doh.gif .nei testo nei jokiu kitu tyrimu(o uz pasveikinima 50e sumokejau doh.gif ).nuvaziavau i ligonine pati.ten tik slapimo tyrima atliko ir dok.uzpilde.echo nusprende daryt 20savaite doh.gif .susinervinau...nes pirma kart per toki aplaiduma kruopa praradau verysad.gif .tada prisimelavau (nes tik atejus jie manes paklause kiek laiko as nescia fool.gif ),ir i echo nuejau 14savaite.uzsiregistravau irgi pati,nes jie ten neskuba nieko daryti schmoll.gif .tada pirma kart pamaciau savo pypliuka wub.gif .aparatai tai labai geri,maciau visus pirstukus,visus kauliukus ir fotke gavau ax.gif .na,o paskui tai irgi tos apziuros schmoll.gif .kiekviena karta vis kita gydytoja doh.gif .pamatuoja,pasveria,kiekviena kart apsilankius slapimo tyrima dare.tiesa,darant echo apie 20 sav.prigasdino,kad vaisius vystosi ne pagal savaites,per mazas doh.gif .bande klausyt vaiko sirdeles tai tik antra diena pagavo doh.gif .o kai viena kart pamaciau pajuodeli daktareli tai vos nesprogau...rankos dreba,spaudima matuoja ir i papus akis imetes seilejasi bash.gif .kai nusprendziau isvaziuoti i lt gimdyti irgi bedeliu apturejau.reikejo leidimo skristi.nors nestumas buvo 6,5men.bet pilvuzas tai ogogo koks buvo doh.gif .tad nusprendziau apsidrausti.viena daktare sake,ateik kai bus laikas viska israsysim,med.korteles kopija duosim ir t.t.kai atejo laikas,pasitaike kita daktare ir jokio leidimo negavau blink.gif .o kortele,sako,atsviesim per menesi doh.gif .tai as grazioj formoj tiesiog ja issinesiau is ligonines .ir gerai,nes lektuve tikrai reikejo irodyt,kad as ne ant gimdymo ribos.o lt padare tyrimus nustate,kad visa nestuma pravaiksciojau su didziausia mazakraujyste doh.gif .gerai,kad leliui nieko nenutiko....
beje,dar tenykstes klausiau kodel pilvas toks didelis g.gif (nestumas pirmas tai nieko nezinojau).sako,cia ne pilvas didelis cia tu stora (suprask,kad lasiniais apdribus).o vaikis gime 5kg ,tai kazi kaip cia iseina....
sorry,kad tiek prirasiau daug blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
As irgi esu nepatenkinta Airijos daktarais schmoll.gif Tai taip ir neisdrisau ten gimdyt ir grizau i LT.Kiek darydavo tyrimus tiek rodydavo blogus,o gydimo jokio doh.gif .Tai LT beveik visa nestuma ir praleidau ligoninej unsure.gif Dabar truputi paaugsim ir grisim atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2006 10 17, 17:54)
Tai kad cia tik ir privatus gydytojai ax.gif  Siaip Clonmely gera klinika yra Mary Str (salia mergaiciu moyklos kur centre prie baznycios yra)... Ech, kokia man dabar nostalgija apeme siam miesteliui... Pragyvenom ten 2.5metu........ Ech............. ax.gif

Na pagaliau mes persikelem i Airija.Ir jau siandien buvom sioje klinikoje.Maloni aplinka,visi sypsosi smile.gif Bet vat gydytojas man nelabai patiko,paklausiau apie misineli (Maitynu Aptamil AR ir cia negalim rasti niekur)tai uzklausiu jo,ka gali pasiulyti panasaus,tai sake eikit i vaistine ten patars blink.gif Taip ir nesupratau
Ir dar norejau suzinoti ar dygsta dantukai vaikui,nes nakti pradejom prastai miegoti,tustinasi po 4-5 k.i diena.O as nelabai suprantu kaip suprasti kai dygsta dantukai.Tai jis man :as negaliu israsyti jums vaisto kad vaikas gerai miegotu,nupirkit tepaliuka ir dantenas patepkit.Net neapziurejo tas dantenas!
Vat toks musu pirmas apsilankymas smile.gif
Atsakyti
O as esu labai patenkinta airijos daktarais, turim labai gera GP, visa nestuma jis mane labai priziurejo, nuolat darydavo tyrimus, duodavo siuntimus scan'ui daryti. Savo ruoztu 26 nestumo savaite su vyru vaziavome i Dublina, privacia klinika daryti 3D scan'o, ten ne tik suzinojom, kad turesim berniuka, bet dar ir jo veiduko bruozus pamatem, taip pat gavom nuotrauku ir 15 min. dvd.
Gimdymas praejo labai gerai thumbup.gif manimi ir vaikuciu labai rupinosi, susidraugavau su seselemis, jos nuolat uzsukdavo paplepeti, likau suzaveta... Nors ir buvau girdejusi labai geru atsiliepimu, nemaniau, kad viskas bus taip gerai! Jeigu turesiu dar viena vaikuti, noreciau ji gimdyti tik cia! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
nu as galiu pasakyti kad cia negimdziau bet visos pazystamos kurios gimde buvo labai patenkintos smile.gif ,o del tolimesnes prieziuros tai pas airiu gydytojus tikrai neiciau tuo labiau kad jau dabar dubline ir drohedoj dirba lietuviai gydytojai.pinigus moketi reikia tuos pacius tai kam eiti pas tu airiu .airiu gydytojais teko labai nusivilti.dabar visada kreipiames i lenku rusu ar lietuviu gydytojus.
Atsakyti