Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą Airijoje

taip nėščiosioms thumbup.gif , per kurį aiškiai matyti vaukiukas, ne tik jo kontūrai biggrin.gif
Atsakyti
O man atsiunte viena mamyte labai naudinga nuoroda,siunciu ir tau smile.gif

http://saloje.lt/index.php?id=265
Atsakyti
Ačiukas 4u.gif
tikrai daug man aktualių ir įdomių dalykų radau šioje nuorode biggrin.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(edelw @ 2007 10 20, 17:49)
Ačiukas 4u.gif
tikrai daug man aktualių ir įdomių dalykų radau šioje nuorode biggrin.gif  thumb_yello.gif

As irgi daug atsakymu radau,sekmes mirksiukas.gif
Tiesa,is kokio tu miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 20 spalio 2007 - 20:07
Aš iš Cavano biggrin.gif
o tu iš kokio miesto? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(edelw @ 2007 10 20, 18:29)
Aš iš Cavano biggrin.gif
o tu iš kokio miesto? rolleyes.gif

As is Clonmelio smile.gif
ir cia kazkaip nerandu kad kazkas butu salia,kad susitikti mirksiukas.gif
liudna cia vienai,as pries 2 sav atskridau pas vyra,tai nieko nepazistu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 20 spalio 2007 - 20:43
O kokiam County yra Clonmelis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona P. @ 2007 11 07, 12:48)
O kokiam County yra Clonmelis? mirksiukas.gif

Co.Tipperary wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

turiu keleta klausimu ax.gif
nuo keliu savaiciu Airijoje (as gyvenu Siaurineje) ziuri echo? g.gif man paskirtas vizitas i ligonine kita savaite, jau bus virs 13 savaiciu, laiske nieko apie echo nera uziminta, o visi sneka, kad daro 12 savaiciu g.gif
ir dar...jei as neturiu tos medical card, nieko nenutiks, jei, zinoma, as jos ir nenusinesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 10 15, 16:49)
Na, noriu pasakyti... Šita kortelė iš LT, taip? E... kažkokia forma berods... Ji tinkama tokiu atveju, jei esate turistas šalyje, o negyvenat wink.gif Taip, kad...  Neprisivirkit košės wink.gif Aišku, po 1-2 kartų nieko nebus, bet jei pastoviai ją kišit gyd, jis jum pasakys visą teisybę wink.gif
Dėl vaistų kortelės- kompensuoja viską, kas yra virš €80 sumos kas mėnesį.

Nu mums su medical card kompensuoja viska,net paprasta tepaliuka nuo isutimu,taip pat ir kontraceptikus kokius tu pasirenki.
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 11 07, 16:11)
Nu mums su medical card kompensuoja viska,net paprasta tepaliuka nuo isutimu,taip pat ir kontraceptikus kokius tu pasirenki.

Tai medical card dengia viską. O yra dar tokia DRUGS... CARD. Ji dengia tik vaistus, jei viršyji €80/mėn.
Atsakyti
laurechka,aciu uz pataryma del pasirinkimo klinikos,Clonmeli smile.gif
Patinka man ji,seseles labai fainos,draugiskos.Bet tik kad mums su gydytoju nepasiseke,man toks jausmas kad apie kudikius nieko neismano.Tai galvoju pakeisti i jusu ,pas kuria lanketes.Gal nebus problemu su keitimu
Nes musu daktaras buvom antra karta pas ji del tos pacios pronlemos ,labai atpylineja ir zaliai kakoja musiskis,tai jis istrauke knyga ir pradejo vartyti ja,po min4-5 sako "nu nupirkit tokiu milteliu ir pavartokit menesi,cia vat raso kad nuo atpylinejimo " nei pasiule tyrima koki padaryti,nei tu "geruju bakteriju" pagerti.As tik gale pasakiau kad geriam juos.
Nezinau kaip jis ten dirba doh.gif
Atsakyti