QUOTE(Sicilia @ 2008 08 09, 11:02)
Sveikos Airijos mamytes ir nestukes
Noriu paklausti tu, kurios vaziavo i Lietuva gimdyti.
Perskaiciau Sodros puslapyje, kad skaiciuojant nestumo-gimdymo ir vaiko prieziuros pasalpas jie uzskaito pajamas gautas kitose ES salyse. Ar tai tiesa? Gal kas susidure? Jei vaziuociau gimgyti i Lietuva (Aiijoje gyvenu 1,5 metu) ar priklausytu man kokios pasalpos? Labai idomu kaip jos butu apskaiciuojamos, nejaugi visa savo airiska atlyginima gauciau is Sodros 100 % visus pirmus metus ??

Noriu paklausti tu, kurios vaziavo i Lietuva gimdyti.
Perskaiciau Sodros puslapyje, kad skaiciuojant nestumo-gimdymo ir vaiko prieziuros pasalpas jie uzskaito pajamas gautas kitose ES salyse. Ar tai tiesa? Gal kas susidure? Jei vaziuociau gimgyti i Lietuva (Aiijoje gyvenu 1,5 metu) ar priklausytu man kokios pasalpos? Labai idomu kaip jos butu apskaiciuojamos, nejaugi visa savo airiska atlyginima gauciau is Sodros 100 % visus pirmus metus ??

Situo klausimu reikia kreiptis i Sodra. Kai as norejau issiaiskinti ar man kokios pasalpos priklausys. Kai skambindavau man vis aiskino, kad ne ne ne, bet kai nuvariau i Sodra, tokia faina tetulyte viska paaiskino, pasirodo, viskas man priklauso