Aš tai likus dviem savaitėm iki gimdymo pasidariau depiliacija ir man nieko daugiau netvarkė. bet pamačius jų peiliukus ligoninėj, tai net ir noro, kad kažką darytų nebuvo.
O as tai galvoju, kad kiek galima trumpiau apkirpsiu, kad nesudirginciau odos. O vyras atliko kirpejo pareigas dar kai ir nesilaukiau ir jam tai labai patiko
pats pasisiule. Nors man jausmas nekoks buvo. O jeo pati pries gimdyma negalesiu apsitvarkyti tai tikrai vyro prasysiu, jau patirties siokios tokios turi

Aciu, stengiuosi kuo labiau tokiu budu suzinoti apie savo mazyli. Ir vyrui nusiunciau, nes jis dabar ne lietuvoj, tai manau, kad is koto nuvirs pamates, nes jam viskas labai patinka kas susije su mazyliu
O aš tai į kosmetologinį einu - nėra ten taip baisu, užtad ramu apie 3 savaites. Šiandien va kaip tik eisiu, ir manau, kad tai jau paskutinis kartas prieš gimdymą...
O šiaip - reikia grūdintis prie skausmo, nes per gimdymą, manau, daug labiau skaudės....

QUOTE(drugelis. @ 2005 06 21, 11:27)
O aš tai į kosmetologinį einu - nėra ten taip baisu, užtad ramu apie 3 savaites. Šiandien va kaip tik eisiu, ir manau, kad tai jau paskutinis kartas prieš gimdymą...
O šiaip - reikia grūdintis prie skausmo, nes per gimdymą, manau, daug labiau skaudės.... 

Visai kitaip. Man tas vienintelis kartas, kai pabandziau su vasku depiliacijai atlikti tikrai baisesnis uz gimdyma, nors gimdziau tai

QUOTE(drugelis. @ 2005 06 21, 10:27)
O aš tai į kosmetologinį einu - nėra ten taip baisu, užtad ramu apie 3 savaites.
Bet aš nelabai suprantu - ar kosmetologiniame VISKĄ sutvarko??? Ta prasme ir tarpvietę? Nes aš pvz. tos vietos sutvarkymą būtent taip ir suprantu - skutuosi absoliučiai viską, nelieka nei plaukelio tik siaura juostelė pačiame priekyje. Tai jei kosmetologiniame norėčiau taip susitvarkyti, turėčiau gi ten išsiskėsti kaip pas ginekologę - tikrai nelabai malonu būtų

QUOTE(Sheba @ 2005 06 21, 16:09)
Bet aš nelabai suprantu - ar kosmetologiniame VISKĄ sutvarko??? Ta prasme ir tarpvietę? Nes aš pvz. tos vietos sutvarkymą būtent taip ir suprantu - skutuosi absoliučiai viską, nelieka nei plaukelio tik siaura juostelė pačiame priekyje. Tai jei kosmetologiniame norėčiau taip susitvarkyti, turėčiau gi ten išsiskėsti kaip pas ginekologę - tikrai nelabai malonu būtų 

nu va, man irgi toks klausimas buvo iškilęs

QUOTE(Sheba @ 2005 06 21, 15:09)

Sutvarko viską - telieka juostelė piršto storio priekyje. Tik žinoma nesutvarko visko iš pirmo karto - kaskart "išvalo" vis daugiau, kol galiausiai lieka tik ta juostelė. Aš tai diskomforto nejaučiu, ta kosmetologė juk nnnnn bikinio sričių mato ir be to, koks skirtumas, kosmetologė ar ginekologė... Vistiek moteris

Pritariu Drugeliui 100%

QUOTE(drugelis. @ 2005 06 28, 11:59)
Sutvarko viską - telieka juostelė piršto storio priekyje. Tik žinoma nesutvarko visko iš pirmo karto - kaskart "išvalo" vis daugiau, kol galiausiai lieka tik ta juostelė. Aš tai diskomforto nejaučiu, ta kosmetologė juk nnnnn bikinio sričių mato ir be to, koks skirtumas, kosmetologė ar ginekologė... Vistiek moteris 

O kiek kainuoja kosmetologiniame, ir gal gali i AZ parasyti kuriame kosmetologiniame tu lankaisi?

Na va as kaip tik ryt varau pas kosmetologe susitvarkyt bikini,bovo isvaziavus,tai atsiauginau
Skutimas man netinka,nes pas mane tu plauku
anksciau skusdavaus kiekviena diena.Man si kosmetolege labai patinka,gerai ,t.y. svariai israuna,nuo subinio iki....Supratinga moteris