Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

Sveikutės, esu naujokė tarp nėštukių dar tik 5sav. nestuke.gif tad nežinau ar galima su elektriniu Braun skutikliu skustis, juk tas garsas.... net nežinau blush2.gif
Atsakyti
iki nestumo as nuolat naudojau VEET depiliacini krema jautriai odai, bet dabar negaliu apie ji ne pagalvoti- tas bjaurus amoniako kvapas... lotuliukas.gif Jei man smirda, tai ir vaikiukui tikrai nepatiks. Tad kol kas, kol dar pati galiu susitvarkyti, naudoju skutimosi peiliukus thumbup.gif , veliau vyro prasysiu ir zinau, kad tikrai neatsisakys, jis bet kaip stengiasi mums su mazyliu pagelbeti. O ir man paciai tikrai daug maloniau, kai mano "garbanelem" vyras rupinsis, nei kazkoks svetimas zmogus!
Atsakyti
kad ir kaip vargau, pati susitvarkydavau. Baikit juokus vyru prasinet, tada nebelieka jokio paslaptingumo. O juk vyrui moteris turi siek tiek islikt paslaptinga. Kaip kazkas minejo, tegu jis galvoja, kad niekas ten neauga.
Atsakyti
QUOTE(aula @ 2006 02 03, 21:49)
kad ir kaip vargau, pati susitvarkydavau. Baikit juokus vyru prasinet, tada nebelieka jokio paslaptingumo. O juk vyrui moteris turi siek tiek islikt paslaptinga.  Kaip kazkas minejo, tegu jis galvoja, kad niekas ten neauga.

Gal jis is kitos planetos, kad galvoja, kad ten niekas nebeauga??? lotuliukas.gif
Man thumbup.gif padejo vyras ir ne karta ir tai jam buvo tikras malonumas wub.gif Tiesiog, noriu isbandyti kosmetologes paslaugas, nes ilgiau neataugines ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2004 10 19, 17:17)
tokia ten chemija, juk ji tik plaukus veikia o po to nusiplauni wink.gif  kadangi man su depiliacija salone nesciai sekesi nekaip tai dabar va ruosiusi eiti kremo pirktis, skusti bijau, kad vel kieti plaukai neisaugtu kaip buvo.

Nu jeigu negalima teptis savaiminio įdegio kremu,degintis soliariume,anticeliulitiniais kremais,tai manau depiliaciniai kremai tikrai ne geresnė blogybė nėštumo metu.

Kažkuri rašė,kad parasuta,išberia nusiskutus bikinio srity... tereikia skustis išsimaudžius,kai oda ir plaukai suminkštėja ir naudoti minkštinančią žele..O paskui savaime suprantama pasitept kokiu kremuku ar aliejuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiminga_mamyte: 06 vasario 2006 - 23:07
beje,čia apie tas depiliacijas salonuose.. ax.gif
Kur daro gerai ir nebrangiai Vilniuje? Bet aš turiu omeny brazilišką.Man šukuosenų nereik,svarbu,kad ten NIEKO nebūtų,o pati nusiskust jau nelabai galiu,nes kaip ir daugeliui trukdo pilvukas.Iki nėštumo vis ruošiausi nueit lazeriu kad nudepiliuotų,tačiau dabar apie tai negalvoju,nes manau,jog mažiukui tai gali kenkti.Vat.... o jaustis patogiai ir seksualiai irgi norisi... blush2.gif
Atsakyti
Dar viena tundra atsirado verysad.gif O reikia nuimti tik kusiuka, ar ir lupytes? O kaip ten toliau pasiekti, pamatyti? blink.gif
Atsakyti
Kai buvau nėščia bikini zoną depiliuodavau vašku salone, o tai kas intymiausia pati namuose su depiliaciniu kremu priesais veidrodi. Karta taip depiliavausi, kad net koja issisukau. Darbe, net geda buvo sakyt kodel gi slubuoju. Net ir vaziuodama gimdyti, saremiu suraityta nusidepiliavau viska iki paskutinio plaukelio. gi savarankiska moteris.
Atsakyti
QUOTE(Rasandra @ 2006 02 08, 19:35)
Dar viena tundra atsirado  verysad.gif O reikia nuimti tik kusiuka, ar ir lupytes? O kaip ten toliau pasiekti, pamatyti?  blink.gif

Ir kušiuką ir lupytes ir viską viską,kad nei plaukelio neliktų blush2.gif Man taip smagiausia ir seksualiausia. Visko be veidrodžio pati nepamatai,bet todėl ir noriu susižinot kur Vilniuje galėtų tai atlikti ir už kokią kainą maždaug. Blembački,žinau kur lazeriu tai atlieka,bet mažiui tas lazeris turbūt kenkia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiminga_mamyte: 08 vasario 2006 - 21:49
Na, nesuprantu... doh.gif kaip jums patogu visokios depiliacijos... Juk kai ten atauginėja, tai duria ir šiap nemalonu... g.gif Kartą ir aš buvau pabandžiusi nusiskusti, gerai ir gražu buvo tik pirmą dieną. Po to ilgai ir nuobodžiai laukiau kol ataugs... Dabar tik pakerpu, kad ilgi nebūtų, bet neskutu... Be to tie plaukai juk apsaugo nuo bakterijų ir kitų blogybių...
Atsakyti
QUOTE(Uva @ 2006 02 08, 22:35)
Na, nesuprantu...  doh.gif kaip jums patogu visokios depiliacijos... Juk kai ten atauginėja, tai duria ir šiap nemalonu... g.gif  Kartą ir aš buvau pabandžiusi nusiskusti, gerai ir gražu buvo tik pirmą dieną. Po to ilgai ir nuobodžiai laukiau kol ataugs... Dabar tik pakerpu, kad ilgi nebūtų, bet neskutu... Be to tie plaukai juk apsaugo nuo bakterijų ir kitų blogybių...

kai nesiskusdavau,tai man irgi buvo liux ir niekaip nesuprasdavau tų,kurios skutasi,bet kai kartą paeksperimentavau,tai ekperimentuoju ligi šiol. Dabar man nei duria nei ką,o vat ataugę plaukeliai kaip tik tais labai nervina,nes juos niežtėti pradeda ir negražu kai pro apatinius "ežiukas" išlenda.
Nu vienu žodžiu,kasos ten dabar man nepriimtinos.Geriau jau NIEKO.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 07, 00:26)
beje,čia apie tas depiliacijas salonuose.. ax.gif
Kur daro gerai ir nebrangiai Vilniuje? Bet aš turiu omeny brazilišką.Man šukuosenų nereik,svarbu,kad ten NIEKO nebūtų,o pati nusiskust jau nelabai galiu,nes kaip ir daugeliui trukdo pilvukas.Iki nėštumo vis ruošiausi nueit lazeriu kad nudepiliuotų,tačiau dabar apie tai negalvoju,nes manau,jog mažiukui tai gali kenkti.Vat.... o jaustis patogiai ir seksualiai irgi norisi... blush2.gif

Čia jau nuo kosmetologės priklauso. Ne visos apsiima viską plikai su vašku nudepiliuoti. Visų pirma nuo lūpyčių ne taip ir lengva nuplėšti tuos plaukelius, nėra kaip patogiai įtempti ir prispausti odą.
Aš vaikštau į Eutalio saloną savanorių pr. prie Vingio kinoteatro. Už bikini depiliaciją moku apie 40 Lt. Tiesa pastaruoju metu ne visiškai viską prašydavau nuplikinti – ta prasme nuo lūpyčių nuima, bet palieka kuokštelį ties priekiu, kažkaip man labiau patinka kai nors kiek plaukų lieka.
O šiaip labai malonus jausmas kokias porą savaičių kai tenais švaru ir nei plaukelio nėra, ypač vasarą.
Atsakyti