Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

smile.gif As irgi prasiau kad man nuimtu plaukelius ir nuo lupiciu ir nuo visur, bet kosmetologe neapsieme. Pasake kad ten nera kaip, tik jei pincetu... g.gif Vat man ir idomu, ar galima kur nors rasti kosmetologe kuri nuimtu visus plaukelius.. O bikini linija visada darausi FeminaBona salone. Kainoja 40Lt, daro su karstu vasku. Del lazerinio irgi teiravausi, jie nuima plaukelius nuo visur, ir be skausmo. Tik nescioms neptartina. O depiliaciniai kremai, kurie istirpdo plaukus, jie ypatingai kenksmingi vaikuciui..
Atsakyti
QUOTE(mama Nastia @ 2006 02 12, 12:33)
smile.gif As irgi prasiau kad man nuimtu plaukelius ir nuo lupiciu ir nuo visur, bet kosmetologe neapsieme. Pasake kad ten nera kaip, tik jei pincetu...  g.gif  Vat man ir idomu, ar galima kur nors rasti kosmetologe kuri nuimtu visus plaukelius.. O bikini linija visada darausi FeminaBona salone. Kainoja 40Lt, daro su karstu vasku. Del lazerinio irgi teiravausi, jie nuima plaukelius nuo visur, ir be skausmo. Tik nescioms neptartina. O depiliaciniai kremai, kurie istirpdo plaukus, jie ypatingai kenksmingi vaikuciui..

Specialiai klausiau ginekologes siame forume, koks depiliacijos budas pats nekalciausias. sake, depiliacija tiek vasku, tiek kremu vaikuciui nekenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sevika @ 2006 02 03, 19:09)
iki nestumo as nuolat naudojau VEET depiliacini krema jautriai odai, bet dabar negaliu apie ji ne pagalvoti- tas bjaurus amoniako kvapas...  lotuliukas.gif Jei man smirda, tai ir vaikiukui tikrai nepatiks. Tad kol kas, kol dar pati galiu susitvarkyti, naudoju skutimosi peiliukus  thumbup.gif , veliau vyro prasysiu ir zinau, kad tikrai neatsisakys, jis bet kaip stengiasi mums su mazyliu pagelbeti. O ir man paciai tikrai daug maloniau, kai mano "garbanelem" vyras rupinsis, nei kazkoks svetimas zmogus!

Sveikute!As visa laika ir pries nestuma,ir per nestuma naudoju krema VEET,nes su peiliukais mane beria ir t.t.O nuo kremo VEET,kai nusidepiliuoju labai skauda,kartais net patinsta ''lupytes'',o kai einu jauciasi trintis!Truputi bijau kad kremo nepatektu i maksti,ir kad nepakenktu vaikeliui!O kaip tavoji savijauta po depiliacijos?
Atsakyti
QUOTE(indre09 @ 2006 02 12, 20:08)
Sveikute!As visa laika ir pries nestuma,ir per nestuma naudoju krema VEET,nes su peiliukais mane beria ir t.t.O nuo kremo VEET,kai nusidepiliuoju labai skauda,kartais net patinsta ''lupytes'',o kai einu jauciasi trintis!Truputi bijau kad kremo nepatektu i maksti,ir kad nepakenktu vaikeliui!O kaip tavoji savijauta po depiliacijos?

Aš ir turiu to kremo weet,bet nenaudoju,nes pirmas dalykas,ji tinka bikini zonai,bet jokiu būdu netinka aplink lytinius organus,tad apie lūpytes galima pamiršt.Tai kalbam čia kad netinka net ne nėščioms moterims ir vyrams,o ką jau kalbėti apie nestuke.gif
Aš nerizikuoju ir kolkas skutuosi.Kremas tikrai kenkia mažiui ir aš dabar net kojų su juo netepu,kankinuos su peiliukais,nes mažius man dabar svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kremas tikrai kenkia vaikui.. moksliskai irodyta, kad net valymo priemones, jei naudoji jas be pirstiniu, tokias kaip domestos, visokie cif ir taip toliau kenkia vaikui. anksciau galvojo kad placenta filtruoja viska ir neleidzia toksinams patekti pas kudikeli, bet jau irode kad placenta nefiltruoja cheminiu valikliu, dazykliu ir t.t. Ir tu medziagu randa gimusio vaiko kraujuje. tad valymas tik su pirstinem, o geriau pavesti si reikala vyrui biggrin.gif
O del depiliacijos arba vasku arba pincetu, arba graziai nuskusti, bet tikrai ne kremu. Na aisku kiekviena mama sprendzia pati, kaip geriau jai ir jos vaikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama Nastia: 13 vasario 2006 - 17:06
QUOTE(mama Nastia @ 2006 02 13, 17:05)
Kremas tikrai kenkia vaikui.. moksliskai irodyta, kad net valymo priemones, jei naudoji jas be pirstiniu, tokias kaip domestos, visokie cif ir taip toliau kenkia vaikui. anksciau galvojo kad placenta filtruoja viska ir neleidzia toksinams patekti pas kudikeli, bet jau irode kad placenta nefiltruoja cheminiu valikliu, dazykliu ir t.t. Ir tu medziagu randa gimusio vaiko kraujuje. tad valymas tik su pirstinem, o geriau pavesti si reikala vyrui  biggrin.gif
O del depiliacijos arba vasku arba pincetu, arba graziai nuskusti, bet tikrai ne kremu. Na aisku kiekviena mama sprendzia pati, kaip geriau jai ir jos vaikui.

drinks_cheers.gif Pritariu drinks_cheers.gif

aš taip ilgai laukiau savo mažučio,kol jis pasibels į mūsų duris,kad dabar noriu duoti jam tik geriausio ir tik geriausio.Aš kraiko katinėliui nekeičiu,nagų nesidažau,kad neprisiuostyčiau ko nereik,o apie depiliacinius kremus nė pagalvot negalvoju.
Atsakyti
Aš manau, kad nekalčiausias būdas yra skusti, o tada antroje vietoje rauti pincetu lotuliukas.gif , tada eina karštas vaškas arba epiliatorius, tačiau jei nerovėte iki nėštumo, tai gal geriau nėštumo metu ir neraukite g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 02 14, 16:19)
Aš manau, kad nekalčiausias būdas yra skusti, o tada antroje vietoje rauti pincetu lotuliukas.gif , tada eina karštas vaškas arba epiliatorius, tačiau jei nerovėte iki nėštumo, tai gal geriau nėštumo metu ir neraukite g.gif

Aš ir antroj vietoj su peiliukais susitvarkau.O su pincetu tai sunku man įsivaizduot kaip visa tai turėtų atrodyt... Ir skauda turbūt.
Atsakyti
Aš tai svajoju prieš gimdymą susitvarkyti kaip nors tą vietelę,bet,kad niekad dar nesu su vašku dariusi,tai ir neišdegs tas mano noras,reiks su peiliukais darbuotis doh.gif hihihi.gif hihihi.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2006 02 17, 01:08)
Aš tai svajoju prieš gimdymą susitvarkyti kaip nors tą vietelę,bet,kad niekad dar nesu su vašku dariusi,tai ir neišdegs tas mano noras,reiks su peiliukais darbuotis doh.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  doh.gif

As irgi nesu ne karto su vasku depilecijos darius g.gif Anksciau apsieidavau su depiletorium&epiletorium.o dabar peiliukus i darba paleidau ax.gif beja pradzioj paberdavo,tai pradejau naudoti po skutimosi Versace balsama..ir thumbup.gif
Bet darosi vis sunkiau ir sunkiau apsitvarkyti savo grozybes doh.gif bet vyro tai jau tikrai neprasysiu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2006 03 02, 14:27)
As irgi nesu ne karto su vasku depilecijos darius g.gif Anksciau apsieidavau su depiletorium&epiletorium.o dabar peiliukus i darba paleidau ax.gif  beja pradzioj paberdavo,tai pradejau naudoti po skutimosi Versace balsama..ir  thumbup.gif
Bet darosi vis sunkiau ir sunkiau apsitvarkyti savo  grozybes doh.gif  bet  vyro  tai jau tikrai neprasysiu.. schmoll.gif

Aš taip pat tokio dalyko iš vyro....,na jau ne.... schmoll.gif schmoll.gif .Man sarmata eiti pas kosmetologę,kad tai padarytų,juk ten reik taip pat kaip pas ginekologus tokioj pozoj pabūt,eina sau.Bet žinoma,reiks kažkada po visko nueit ir ten pabandyt,bet jau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2006 03 04, 11:01)
Aš taip pat tokio dalyko iš vyro....,na jau ne.... schmoll.gif  schmoll.gif .Man sarmata eiti pas kosmetologę,kad tai padarytų,juk ten reik taip pat kaip pas ginekologus tokioj pozoj pabūt,eina sau.Bet žinoma,reiks kažkada po visko nueit ir ten pabandyt,bet jau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na pas kosmetologe tai veliau ir as planuoju apsilankyti...gal kaip nors blush2.gif
Jau dabar pas vyra ginekologa lankausi..tai drasa po truputi atsiranda mirksiukas.gif
zinai,pati esu klinikose dirbus operacinej ir tikrai visko macius...karta atveze vaikina,kokiu18,su trusikeliais...sakau kelnytes nusiimk..tai jis man sako-tai tu neziurek lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jam-nepyk,bet cia ne vieta gedintis..maukis kelnes ir i operacine blush2.gif Buvo darbas..ir viskas buvo iprasta ir naturalu...
O dabar pati lauzausi..kaip...c.. blush2.gif g.gif
Atsakyti