Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

Man vyras irgi vyras į pagalbą pasisiūlė. thumbup.gif Tik yra pašalinis efektas laugh.gif
O priemonė tam dalykui - moteriška skutimosi mašinėlė ar kaip ji vadinasi. Lieka trumpas trumpas plaukas, bet užtat jokio bėrimo - jokių peiliukų ir depiliacinių kremų mano ta vietelė nepripažįsta...
Atsakyti
Iki dabar as dar pati susitvarkydavau, bet jauciu kad greitai nebesugebesiu, kazkaip pilvukas labai padidejo, tai teks vyro pagalbos prasyti biggrin.gif , gal tai uztruks ir ilgiau, nes gali visokiu neplanuotu dalykeliu atsitikt laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes tai darem iki tol kol pajegem smile.gif O veliau kai pilvukas trukde apleidom smile.gif ir palikom miskeli wink.gif
Atsakyti
As tai irgi naudoju tik depiliacinius kremus, nes nuo peiliuku lbai jau beria ten labai. Nors kartais tikrai uknisa laukt, bet nors jau neisipjauni smile.gif Ir tikrai nemanau, kad kremais negalima, nes ant ju gi parasyta, kad koju ir bikini depiliacijai...
Atsakyti
Mane gimdymo išvakarėse apskuto vyras. Ir nematau čia nieko nenormalaus. Tiesa, sakė, jį tai labai jaudino. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (coja @ 2004 10 04, 19:22)
O jūs visos peiliukus naudojat? Ma tai kol kas tik su kremu geriausiai, bet labai užknisa tas laukimas, o ir ne viskas būna taip kaip noriu.O su peiliukis tai man paskui išberia, paraudonuoja. Gal reikia kokių super spec. priemonių? Patarkite, mergičkos, man, tundrai g.gif

Sveikutes!Gal kas zinot ar galima depiliuotis su "streep"putom?Ar tik skusti galim?
Atsakyti
visad pasitvarkydavau viena, dabar sad.gif psio nelabai ir pasiekiu, nelabai ir matau, ka reik pasiekt. tai vis mastau jau kelinta savaite nueit i salona g.gif gal nenubrokins manes ir mano pilvo su baime kad nepradeciau gimdyt laugh.gif biski nedrasu, bet ai nusibodo kankintis dry.gif
Atsakyti
nu jus ir duodat.
Aš niekada vyrui neduosiu ziureti kaip as tvarkausi tai ir juolab jam to daryti.
Mano vyras lai mano, kad taip gimiau- jau sutvarkyta.
Manau, kad labai norint viska galima paciai pasidaryti. Priesingu atveju, dings romantika seksualumas ir t.t.
Sorry, tai tokia kategoriska mano nuomone.
Atsakyti

Nors manau, kad tai nieko tokio, kad vyras ten padeda pasitvarkyt, bet pati tai neprisileidau rolleyes.gif Jau kas iš už kelnaičių lindo-su depiliatorium išraudavau blink.gif , o dabar, kol nesilaukiu varinėju į kosmetologinį kabinetą-25lt.-depiliacija vašku-ramu mėnesį. Manau taip darysiu ir nėštumo metu thumbup.gif , o kosmetologė minėjo, kad pas ją vaikšto nemažai nestuke.gif .
Atsakyti
Aš tai kažkaip su epiliatorium pešiojausi bikinio srytį , na paskutinį kartą tai sunkiai pavyko, su veidrodžiu akrobatika užsiiminėjau. smile.gif Kažkaip aš prieš skutimą, nes suerzinta oda lieka , o ir atauga labai greitai ir dar baisesnis miškas , nei buvo, tai jau labai seniai nesinaudojau peiliukais, o išpešiojus trys savaites tikrai ramu. Vyrui neduosiu šito daryt, nes nejaukiai jausius, o ir į kosmetologinį kažkaip nejauku eiti. Gal prieš gimdymą teks peiliuko griebtis, nežaisiu gi aš valandą vandenims nubėgus ohmy.gif , tik klausimas kyla prieš gimdymą ten išvis palikti nieko negalima, ta prasme plikai g.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malinka: 05 gruodžio 2004 - 18:53
Malinka, plikai tikrai nereikia, nebent pačiai gražiau ar patogiau. Reikia tik aplink ten kur mažis išeidinės rolleyes.gif , o ir pačiai skutinėtis dabar jau net daktarai nepataria, nes moterys pačios tai darydamos tik infekcijos pavojų sukelia huh.gif
Atsakyti
Na bent jau 'Mazylyje' tai neleido pasirinkt - buti ar nebuti sutvarkytai:)) priemimo kambary paklause - susitvarkius? jei ne - tai gulkis - sutvarkysiu.
patarciau paciai nusiskust visai plikai, nes pvz cezario atveju, tai bet kokiu atveju padaro uz tave ir visai pro sona, ir paskui taip atauga, kad tikrai misku miskas.
dabar jau gailiuosi, kad pries gimdyma pati to nepadariau iki plikumo.
Atsakyti