Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

QUOTE(Ledute @ 2006 11 03, 14:49)
pas mane neauga nieko ten blush2.gif  blush2.gif
...nustojo...ash veidrodeli ne skutimui imu, o pazhiuret ar nepradejo kartais augt...
daktariukas sake kad tai normalu, dauguma moteru ten pradeda plikti  biggrin.gif  biggrin.gif

pas mane ant pilvelio daugiau plauku atsirado...o kai suzhinojau kad turesiu berniuka, tai tikrai visas plaukuotumas pas mane kaip pas vyra pasidare...tie hormonai...

meldzhiuos kad usu dabar neturechiau  blink.gif

As irgi nesioju vyrioka pilvelyje, bet pas mane auga visur tie plaukeliai doh.gif

o su veidrodeliu tai man vargas tvarkytis, nes rasoja, nieko nematau, nespeju valyti veidrodeli - kazkoks kosmaras doh.gif
Atsakyti
Kai pilvelis buvo jau didelis, man nusidepiliuot padėdavo vyras ax.gif blush2.gif
Atsakyti
vis skaitau ir pavydziu...kaip jusu vyriokai padeda jums ten susitvarkyt? nusidepiliuot? nusiskust ar t.t.? bent pasakykit kaip pradet ta prashyma, nes neisivaizduoju:)))
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 03, 18:14)
As irgi nesioju vyrioka pilvelyje, bet pas mane auga visur tie plaukeliai  doh.gif

o su veidrodeliu tai man vargas tvarkytis, nes rasoja, nieko nematau, nespeju valyti veidrodeli - kazkoks kosmaras  doh.gif

Vonioj tikrai nepatogu depiliuotis, nes rasoja, aš depiliuojuosi virtuvėj blush2.gif pasistatau ant stalo pastatomą veidrodi, ant kėdės pasidedu bliūdą ir taip prieš veidrodėlį, o tada iškart į dušą, tai nors nerasoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2006 11 13, 19:11)
vis skaitau ir pavydziu...kaip jusu vyriokai padeda jums ten susitvarkyt? nusidepiliuot? nusiskust ar t.t.? bent pasakykit kaip pradet ta prashyma, nes neisivaizduoju:)))

Manau, kad jei nežinai kaip pradėti, tai ir nepradėk. Nenoriu kad suprastumėt mane klaidingai - skirtingi žmonės, auklėjimas, bendravimas, bet jei jūs tokiom temom nekalbat, tiesiog bus nejauku. Aš už tai, kad moteris išliktų paslaptinga, man tas natūralizmas nelabai, gal ir madinga dabar, bet man nepatinka. Gal taip išauklėta esu mamos, kad moteris negali namuose ir su treningais vaikščioti, kad visą laiką vyro akyse atrodytų žavingai, todėl man nepriimtini tokie dalykai kai vyras aptvarko ten. Nu bet sakau, gal kiti kitaip mano ir aš neperšu savo nuomonės.
Nors dar ir neesu nestuke.gif bet labai intensyviai stengiuosi tokia tapti, tai manau, kad tada vaikščiosiu privačiai. O šiaip tai turiu tokią problemą: su kremais nepavyksta, nes kiek bandžiau per stori plaukai - nenusidepiliuoja, su peiliuku prieš plauką egaliu - išberia, su epiliatorium geriausia, bet po kelių kartų iš eilės, pradeda įeuginėti plaukai po oda doh.gif , tai kas trečią kartą turiu skusti. Zodziu gal žinot kokį labai stuprų kremą, kuris padėtų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2006 10 31, 16:46)
As pries nestuma ar jo metu depiliuojuosi pas kosmetologe vasku. Panasiai kas menesi, gal daugiau. Paskutini karta sutariau ateiti 36-37 sav. paskutiniam patvarkymui  ax.gif

niekad netvarkiau savo intymo pas kosmetologe ax.gif kazkaip nedrasu . bet jau pradedu galvoti, kad TEKS nes kitos iseities nebus. ...visgi - nusirengt nesusitvarkius pries svetima zmogu doh.gif o kaip tas procesas vyksta? ar labai skauda? ax.gif
vyro pagalbos neprasau ir neprasysiu ax.gif
Atsakyti
Gal kuri nors vilnietė, patenkinta savo kosmetologe, galėtų atsiųsti jos kontaktus į AŽ (ir apytikslę procedūros kainą)? Vis drąsiau būtų žinant, jog kosmetologė turi patirties su nestuke.gif ...
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 11 13, 20:29)
Vonioj tikrai nepatogu depiliuotis, nes rasoja, aš depiliuojuosi virtuvėj blush2.gif pasistatau ant stalo pastatomą veidrodi, ant kėdės pasidedu bliūdą ir taip prieš veidrodėlį, o tada iškart į dušą, tai nors nerasoja blush2.gif

na man toks variantas netinka, nes as ispradziu paguliu vonioje, tada plaukeliai suminksteja ir neberia po skutimosi, o jei taip iskarto noreciau skustis tai po to isbertu oda.... na o jei tu depiliuojasi kremais tai gal ir geras variantas mirksiukas.gif man asmeniskai nepatinka kremai
Atsakyti
O ar galima nėštumo metu naudoti depiliacinį kremą? g.gif
Atsakyti
O depiliuotis vasku ar galima nestumo metu??? O nuo to striju neatsiras, viscien odos staigus tempimas, ka manot???? g.gif
Atsakyti
Aš kažkaip nedrįstu vyro prašyt ir manau neišdrįsiu, ir pas kosmetologą kokį eit irgi negaliu, man tai kažkaip per intymu atrodo, kad kitų prašyčiau ax.gif Kol dar matydavau naudojau peiliuką, bet dabar jau schmoll.gif susipjaustau blush2.gif Naudoju depiliacinį kremą, tik va oda pasidarė labai jautri, po to peršti, bet kelis kartus panaudoju medetkų nuoviro kompresus po to reikalo ir per parą perštėjimas praeina smile.gif
Atsakyti
Nu kazhkoks koshmaras...turiu problema su ta depiliacija ir kitokia tvarkymo metodika savo intymios vieteles, bet pas kosmetologe net nezhinau ar ishdrysiu eit...sad.gif labai odele jautri pasidare, tad kremai netinka, skusti negaliu, nepatogu ir vaidrodeliai nepadeda sad.gif
apie savishkio pagalba tai net nedrysiu prashyt biggrin.gif
Atsakyti