Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

As saviskio irgi dar neprasiau, nors jau seniai nematau ka ten darau blush2.gif zodziu apgraibomis skutuosi, nes su veidrodeliu nepatogu, po to tik po visos proceduros pasiziuriu i veidrodi ar nereikia kazkur dar pataisyti sukuosenos lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt nuo auklėjimo priklauso, arba nuo savitarpio supratimo.
Mes ir šiaip pažaisdami vienas kitam patvarkydavom plaukelius ax.gif
Turbūt tokie jau mes išprotėję lotuliukas.gif
Tai kai turėsiu dyyyyyyydelį pilvą, problemų tikrai nebus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 12 28, 14:16)
Matyt nuo auklėjimo priklauso, arba nuo savitarpio supratimo.
Mes ir šiaip pažaisdami vienas kitam patvarkydavom plaukelius ax.gif
Turbūt tokie jau mes išprotėję lotuliukas.gif
Tai kai turėsiu dyyyyyyydelį pilvą, problemų tikrai nebus cool.gif

pavydzhiu, nors neisivaizduoju manishki tai darant biggrin.gif jis ta vietel kitaip prizhiuri, turi savu vyrishku budu tongue.gif o apsitvarkyt mishkeli tai tenka pachiai mastyt kaip biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai irgi vienas kitą pagražinam blush2.gif Todėl visai rami, kad kai reiks vykti į GN, MB padės susitvarkyti. Dabar kol kas pati apgraibom tvarkausi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Gal galite Vilniuje parekomenduoti saloną ir kosmetologę bikini depiliacijai nėštumo metu, t.y. pas ką lankotės būdamos nestuke.gif . Anksčiau lankydavausi Visunitoje, gal kas ten darosi depiliacijas taip pat. Ačiū.
Atsakyti
***** mergicos, o ka man daryt..? negaliu nei skust nei depiliuot savo bikini zonos... verysad.gif jeigu skutu tai nenormaliai suerzinu oda ir isberia kokiai savaitei (taip ir isivaizduoju save isberta ant gimdymo stalo... dry.gif ) o depiliaciniai kremai isvis neima plauku, niekas ten nenusidepiliuoja.. gal prastus naudoju? g.gif parasykit pas ka labai jautri oda, koki krema po skutimosi (ar skutimosi metu) naudojat? arba kas naudojat depiliacini krema parasykit koki, kad kuo stipresnis butu! pas mane matyt labai jau stori plaukuciai ten... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
pabandyk depiliuotis su vasku, pas mane irgi jautri oda tai skust nalabai galiu o kremai irgi jei nuema ka tai atrodo pusiau lupta pusiau skusta, su vasku geriausia, as karts nuo karto i salona nueinu o siaip cia JAV gali nusipirkti wax strips kur nereikia shildyti vashko tarp ranku juostele susildai ir good to go:)pradzioj skaudejo o dabar kai priprato oda viskas ciki , procedura kartoju kas mazdaug tris keturias savaites. sekmes:)
Atsakyti
depiliacija vasku tai skausminga man, nesinori dirginti organismo:) kolkas dar sugebu pati susitvarkyti, nes dar pilvuziukas nezidelis, bet jei ka vyras zadejo padeti tai tikriausiai del to problemu nekils biggrin.gif
Atsakyti
Vaskas yra gera iseitis, po jo plaukeliai atauga trigubai leciau nei po sktimosi ar dep.kremo panaudojimo.tiesa siektiek skauda ,bet rezultatas geras mirksiukas.gif .pvz. nusiskutus jau po dienos pasidarai lyg koks kaktusas, o po vasko ir plaukialiai atauga zymiai plonesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDILUTE~: 05 sausio 2007 - 10:44
sakot vaskas... g.gif o darytis paciai galima? jei galima tai matyt su tom juostelem... o kokias geriausia pirkt?
Atsakyti
Nepamenu kokias buvau naudojus juosteles dar priesh neshtuma, bet labai patiko vienos kur buvo su medum, tai kai pas mane super jautri oda, tai visaj nieko ten ravejo viska smile.gif
Dabar negaliu vashku, nes jau laaaaaabai ten viskas jautru ir jei ne systelechiau tai pagimdychiau tikrai ish skausmo biggrin.gif
o shiaip dabar vat pabandzhiau su kokoso muilu vietoj skutimosi putu, tai zhinokit visaj kitas jausmas. odele tokia shvelni ir tikrai nedirgina. kai susitvarkau, tada dar kokoso sviestu pasitepu ir ishvis super biggrin.gif
Labai ilgai ieshkojau budo kaip ten susitvarkyt, nes jau viskas netike buvo....sad.gif
Atsakyti
Na as tai kosmetikos kab depiliuojuosi,ir kiek galesiu tiek eisiu,o siaip tai MB labai sauniai man namuose depiliacijas atlieka taip kad neturiu del to problemu.
Atsakyti