Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

O gal kuri darėtės depiliaciją cukraus pasta? Štai ką radau ir jau kuris laikas gundausi išbandyti:
Cukrinė pasta PANDHY‘S tepama ant odos paviršiaus prieš plauko augimo kryptį, o šalinama pirštais pagal plaukelių augimą. Ši technika netraumuoja plauko svogūnėlio, odos, plaukeliai nelūžinėja, oda apsaugoma nuo jų įaugimo. Metodas idealus tuo, kad toje pačioje vietoje plaukelius galima šalinti keletą kartų. Švelni cukrinė pasta apvelia plaukelius, bet neprilimpa prie gyvų odos ląstelių. Procedūra mažiau skausminga ir netraumuoja odos. Skirtingai nuo depiliacijos vašku metodo, depiliacijai cukraus pasta PANDHY‘S nebūtina atauginti plaukelių. „Kleopatros auksu“ šalinami labai trumpi, taip pat ir įaugę plaukeliai. Cukrinė pasta PANDHY‘S absoliučiai higieniška.
Atsakyti
QUOTE(itas @ 2004 12 05, 13:46)
nu jus ir duodat.
Aš niekada vyrui neduosiu ziureti kaip as tvarkausi tai ir juolab jam to daryti.
Mano vyras lai mano, kad taip gimiau- jau sutvarkyta.
Manau, kad labai norint viska galima paciai pasidaryti. Priesingu atveju, dings romantika seksualumas ir t.t.
Sorry, tai tokia kategoriska mano nuomone.

as ir sutinku. vyrui ner reikalo matyt, kaip ten buna grazu ir pan..as nenoriu, kad paskui jam isgaruotu visas seksualumas mano atzvilgiu..imsiu isjo pinigelius ir eisiu i salona vaskuotis... thumbup.gif
Atsakyti
na kai jau pati to negalesiu daryti - vyras bus vienintelis kuriam leisiu tai daryti... man jau uzteko to, kai pries apendicito operacija mane sutvarke sanitares...daugiau to nenoriu...
Atsakyti
Niugi mestelkit kontaktus patyrusios kosmetologes Vilniuje, kuri ir nestukiu nebijo depiliuoti.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 02 10, 04:50)
O cia Usa,niekas ligoninese isviso neskuta.As savo pirma atvaziavau gimdyti nenusiskutusi,nes tikejausi kad gal nuskus,bet kur tau...Visiems cia vienodai tie plaukai,ir kirpo,ir siuvo su visais plaukais.Aisku ne su kasom buvau,bet gal savaite nesiskutusi ar daugiau.Tai si karta sakiau butinai nusiskusiu pati:)

lotuliukas.gif nu gerai cia parasei, nors jauciu tuo metu tai visai juokinga nebuvo. Tai pasiklausius tavo pasakojimo as suprantu, kad reiks susitvarkyti ta vieta, nes siaip tai as visai apie tai negalvojau net, galvoju bus gerai kaip yra. rolleyes.gif
Atsakyti
As visada eidavau su vasku darytis, bet dabar tai kazkaip labai jau nejauku atrodo...Kad nepakenktu...
Atsakyti
Labutis,

Nagrinėjat įdomią temą biggrin.gif . Aš depiliaciją darydavausi "Figaro" salone, bet dabar ta kosmetologė dekretinėse. Ji sakė, kad skaudžiausia vašku depiliuoti ne "kauburėlį", o pažastis ax.gif . Ieškoti kuo stipresnio depiliacinio kremo "kauburėlio" zonai labai pavojinga: gali nusilupti oda, o plaukeliai vis tiek likti. doh.gif Priklauso nuo odos jautrumo ir plaukelių storio. Žodžiu, aš kitą savaitę kaip tik planuoju išbandyti "kauburėlio" depiliacijos procedūrą. ax.gif Parašysiu kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 25 rugsėjo 2007 - 17:21
mano pilvas buvo laaaaaaaaaabai didelis per nestuke.gif pabaiga tai tada tekdavo plikai viska, nes kaip koks storas vyras as be veidrodzio nemaciau o forma reikia graziai padaryti. Tik kai jau pagimdziau, pamaciau, kad kai kur ten biski palikdavau lotuliukas.gif nu bet nieko nesimate nes pilvas viska uzdengdavo
Atsakyti
sveikutes,
na as dar labai neseniai nestuke,bet jau galvoju irgi kaip rekes sita reikaliuka tvarkyt blush2.gif
ir seniai jau rezgu minty prasyt savo brangiausiojo tongue.gif
manau abiems tai bus laai sauni atrakcija,aisku su lyriniais nukrypimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2007 12 16, 15:32)
sveikutes,
na as dar labai neseniai nestuke,bet jau galvoju irgi kaip rekes sita reikaliuka tvarkyt blush2.gif
ir seniai jau rezgu minty prasyt savo brangiausiojo tongue.gif
manau abiems tai bus laai sauni atrakcija,aisku su lyriniais nukrypimais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas,
ir mane tas klausimas kankina. O mano plaukuotumas dar truputi padidejes, tai vis galvoju kaip ten reiks tvarkytis. Siaip visada su elektriniu epiliatorium plaukelius raudavau, dabar nezinau, ar toliau su juo "darbuotis"? Kazkaip atrodo, kad leliukui gali nepatikti. Parasykit , prasau, ka manot apie tuos elektrinius epiliatorius.
Atsakyti
Labas labas
As uz depiliacija vasku. Nestumo pradzioje (penktoje savaiteje) gyd nustate gresianti persileidima. Tuo metu buvau uzsirasiusi depiliacijai, bet nepavyko nuvykti. Praleidau pora men, ir pagaliau snd nuvykau thumbup.gif kaip tik su kosmetologe kalbejom apie vizitus nestumo metu. Pasirodo nuo nestuke.gif priklauso, gauguma tvarkosi iki pat gimdymo, nors gydytojai nepataria g.gif Reikes su gydytoja apie tai pakalbeti.
Atsakyti
Kai paklausi, parašyk, koki bus gydytojos komentarai.
Atsakyti