Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

Jei zinotum, kad tiksliai ta diena pagimdysi, tai pries kokias dvi dienas pasidarytum depiliacija ir sedetum ramiai biggrin.gif Galvoju, kad gali tekti pasinaudoti skutimosi peiliuko pagalba, ka daryti nelabai noreciau, nes jau n metu depiliuojuos vasku, bet ziuresim kaip ten bus.
O toms, kurios jautrios skausmui, ar niekada anksciau bikini depiliacijos vasku nedare tai ir dabar nesiulyciau - organizmas jautrus, dar kosmetologei infarkta alpdamos ivarysit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju, bet zinokit jos irgi truputi bijo, na kad nepradetu gimdyt moteriske.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2007 01 08, 12:37)
Juokauju, bet zinokit jos irgi truputi bijo, na kad nepradetu gimdyt moteriske..  biggrin.gif

Jo, kosmetologė juokais sakė, kad kai ateina prieš pat gimdymą, tai ji prašo, kad ir gydytoją atsivestų (jei prasidėtų gimdymas lotuliukas.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Ledute @ 2007 01 08, 12:12)
o chia kur ir ar labai skaudejo? nes ahs tai labai bijau....

Aš einu į Visunitą (čia Vilniuje). Na, nežinau, jei nė karto nebandei, sunku ką ir patarti... Aš vaikštau pastoviai, aišku skausmelis jaučiasi, bet man tai normalu - pakentėti pusvalandį, bet po to labai faina, švaru ir t.t. Su peiliukasi nemėgstu, nes po 1-2d. ten vėl šiukštu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 01 08, 09:45)
Aš einu į Visunitą (čia Vilniuje). Na, nežinau, jei nė karto nebandei, sunku ką ir patarti... Aš vaikštau pastoviai, aišku skausmelis jaučiasi, bet man tai normalu - pakentėti pusvalandį, bet po to labai faina, švaru ir t.t. Su peiliukasi nemėgstu, nes po 1-2d. ten vėl šiukštu ir pan.

Ash ankshchiau depiliuodavau vashku, bet dabar bijau kad pas mane ten per daug jautru....nu zdz, teks ravet viska peiliuku biggrin.gif kaip ozhkele busiu, pusiau skusta, pusiau lupta lotuliukas.gif
Atsakyti
tai parasykit gi kaip del tu depiliaciniu kremu! ar galima juos naudot nestumo metu? jei taip tai kokie geresni ir stipresni?
Atsakyti
Geresni yra VEET. Bet gali alergizuot.Anksciau buvo thumbup.gif , o dabar panaudojusi pajutau deginima unsure.gif .Tikriausiai todel, kad nestuke.gif oda jautresne pasidaro...
Atsakyti
del kremu , tai nepatartina vartoti iki 12 sav.
Atsakyti
niu man tai kazkaip nepatinka tiek kremai, ir tuo labaiu nestumo metu juos vartoti baisu man, net nzn kodel ax.gif
Atsakyti
o as visa nestuma skutausi pati su vienkartiniais peiliukais, man jokiu problemu nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simplyeva @ 2007 01 09, 00:04)
del kremu , tai nepatartina vartoti iki 12 sav.

iki 12 savaites? o po to jau galima tipo? blush2.gif

QUOTE(Nerytė @ 2007 01 09, 16:42)
o as visa nestuma skutausi pati su vienkartiniais peiliukais, man jokiu problemu nebuvo  ax.gif

ooo!!! neryte ar dar nestuke.gif ??? ziuriu pas tave parasyta kad 1 dienele liko! jez... kaip sveikata??
Atsakyti
o aš girdėjau, kad dabar nelabai ir rūpi,kad ten būtų viskas plikai nuskusta, svarbu, kad ne miškas pro kurį nieko nesimato.aš tai pati pasidaru brazilišką "šukuoseną", nors vis sunkiau matyti, bet tam palengvinti galima pasiimti ir veidrodėlį i vonią.
Atsakyti
na, vakar bandzhiau tvarkytis, tai uzhtrukau daugiau nei valanda....viska dariau ishleto....bet achiu dievui nesusipjauschiau nieko biggrin.gif
Atsakyti
O as vien krema ir naudojau pirmus 3 menesius blink.gif . Tikiuosi nieko blogo nebus verysad.gif
Atsakyti