Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

QUOTE(dolly` @ 2008 08 04, 23:26)
matau visos turi bedu del bikinio srities tvarkymo  blink.gif  mums jau 35 sav, tad ja sutvarkyti neimanoma paciai, nes nikeo nematau ... dra anksciau siaip ne taip per viena sona pasiziuriu, per kita.... o veidrodis aprasoja, o ir nepatogu laikyti... paprasiau brangiausiojo paskutini karta padeti, nu galvoju bele ko pridarys, bet... super! o ir jam paciam patiko, sake, galesim ir po nestumo pratesti  4u.gif

na mums jau 37 savaite, tai visa laika pati tvarkiausi, taciau vat sia savaite jau viskas, supratau, kad tik susizaloti galiu blush2.gif tad nedrasiai paprasiau SB... smile.gif
Neatsisake, tik varksiukui buvo streso, visas suprakaitaves karsta.gif ... bijojo, kad nesipjautu, kad per daug nenuskustu ir t.t. hihihi.gif ... bet jam pavyko super thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 07 28, 23:37)
Norėčiau paklausti Geguzevasaris, kokio tai senumo istorija?
Jau seniai laikai pasikeitę. Jau ir kursuose apie tai kalbama, kad jokie plaukeliai nemaišo, labiau propaguojamos  natūralistinės idėjas, natūralus gimdymas ir t.t. Jau 2006 m. man atvykus gimdyti, apie tai nebuvo jokios kalbos ir sesutės neužsiėmė tokiais darbais. Leidžiama pasirinkti, kaip besilaukianti mamytė nori.
Nesu prieš, bet tai nėra svarbiausias dalykas. Minimali priežiūra, sveiko proto ribose, neišaukiant jokių infekcijų, alergijų ar kitokio pobūdžio diskomforto šiuo laikotarpiu.

turiu pritarti - prieš tris metus gimdžiau ir tikrai niekas nelindo skusti, nors nebuvau nieko nusiskutusi, išskyrus minimaliai, kad iš kelnaičių šonų neišlįstų blush2.gif ir niekam nemaišė, vaikas "prasibrovė" lotuliukas.gif jokio niekam diskoforto ax.gif manau taip geriau nei sudirgusi ir išberta oda, pro kur infekcijai kelias tiesut tiesutėlis doh.gif
Atsakyti
negaleciau buti su kušiu šalia vyro blink.gif tai tikrai nemalonu nesvarbu mylimes mes ar ne bet ten jis liecia tikrai dažnai unsure.gif
Atsakyti
as ir paprasau savo brangiausio, ir jis mielai man padeda apsitvarkyti, nes per pilva jau senokai nieko nematau, nebent veidrodelio pagalba, bet ir tai man nelabai patogu per veidrodeli ziurint apsitvarkyti, o pastaruoju metu tai nuo skutimosi mane pradejo berti, tai jo atsisakiau, ir akusere pasiule pabandyti depiliacini krema naudoti, tai dbr su juo super viska susitvarkau, ir plaukeliai ataugineja ilgiau nei po skutimosi thumbup.gif
Atsakyti
Pirmojo nestumo metu paskutiniu menesiu visiskai visaka nusiskutusi buvau ir nuolat skusdavau.....dabar velgi jau nusiskutau,nes negaliu tvarkingai susilenkti ir susitvarkyti per pilvuka.Man paciai maloniau,kad ten nebuvo plauku,kai gimdziau...Visdelto mane kirpo per pirmaji nestuma,nemanau,kad butu patogu siuti,jei ten nebutu buve nuskusti plaukai.
Atsakyti
jau seniai depiliuoju bikini, nes man nepatinka plaukiukai, nehigieniškai man atrodo. I trimestre buvau... tai oi kaip skaudėjo... nutariau neiti... tada vėl kaip senais neatmenamais laikasi skutausi... bet jei esi bandęs depiliaciją...koks skutimas gali įtikti... neišvėriau neseniai buvau vėl ir savo nuostabau nebebuvau tokia jautri... buvo kaip visada ne nėščiai, labai apsidžiaugiau ir jau žinau kad ir toliau plėšisiuos.
Atsakyti
Iki siol tvarkausi pati, nors man ir sunku jau, bet MB prasyti nedristu, i pagalba pasitelkiu veidrodeli, manau labai patogu...
Atsakyti
...visada "apsitvarkydavau pati", bet kazkaip jau sunkoka...tai uzsirasiau depiliacijai.... ax.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu tvarkydavausi MB arba veidrodelio pagalba. As negaleciau sau leisti vaziuoti gimdyt nesutvrkyta bikinio sritim. Ar gimdykloj kreipia demesi kas ar ne man nesvarbu, tiesiog mano nuomone tai yra nehigienika, todel as visada tvarkiaus ir tvarkysiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
As iki pat gimdymo tvarkiausi pati, mat pilvukas nebuvo isdidziausiu smile.gif . Tik artejant gimdymui, jau prasydavau, kad vyras patikrintu , ar tikrai viskas graziai gavosi ten hihihi.gif
Atsakyti
Aš visuomet pati tvarkausi ax.gif su elektriniu depiliatorium tik skustuvo galvute užsidedu ir su veidrodžiu
Atsakyti
O man gal ir kvailokai nuskambes, bet nejauku MB spasytis pagalbos skutinejimui. blush2.gif unsure.gif Iki nestumo as su elektriniu epiliatoriumi tvarkydavau, o jau pacioje apacioje su skustuku. Bet dabar net siurpas nueina pagalvojus apie rovima... labai jautri oda pas mane. Bet ir nuo skustuku beria... verysad.gif Tai taip kazkaip ir nerandu iseities kaip ten viska susitvarkyti, kad buciau patenkinta.
Atsakyti