Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

Aš dariausi depiliaciją vašku salone likus ikigimdymo savaitei ax.gif Beje, tai buvo pirmas kartas, prieš tai atlikdavau tai pati. Bet ką darysi, kai matomumo laukas žymiai sumažėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutesaule @ 2009 02 26, 16:48)
MAN IRGI LABAI AKTUALU,AS IRGI NORECIAU SUZINOTI KUR BUTU GALIMA ALYTUJE PASIDARYTI IR KIEK KAINUOJA. doh.gif
DEKOJU IS ANKSTO 4u.gif  biggrin.gif

Alytuje tikrai daro ligonines g. esanciame grozio salone Siciliana. Tik kainu deja nepamenu, bet tikrai nera super brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutao (sigita) @ 2009 02 25, 21:29)
Jo jo,neštumo metu nieko negalima nei depiliuotis,nei dažytis,nei plaukų kirpti, nei megzti, vaikščiot apžėlusiom kojom ir bikiniu,nuaugusiais plaukais ...jokiu būdu negalima aptemptai rengtis nes nesveika,užsidėt  maišą ir vaikščiot,.... jezus alia bobučiu zababonai,paistalai  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2008 10 05, 15:42)
As ir pirma nestuma dariausi ir antra darausi pas kosmetologe, sumoku 30Lt ir vaikstau grazi 4u.gif Vyras tikrai zinau padarytu, bet as jausciuos nesmagiai blush2.gif , ir taip per nestuma sau nelabai patinku tai nors vienas galas yra sutvarkytas gerai lotuliukas.gif

O ko cia nesmagiai jaustis, kai savas vyras depiliuoja? Ar gi jis ten kazko nemates? lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,mamytes smile.gif
reikia buti grazioms biggrin.gif bet ,kad jau paniskai besilaukdama emaiu bijoti to skausmo,kuri tenka patirti depiliuojantis doh.gif ,tai ir neprievartauju saves smile.gif
o del to,kad pati neprieinu,tai man bedos nera-depiliacija manasis man dare dar tada,kai buvau visai be pilvuko ax.gif tai ir dabar padarytu,bet as prie skutimo apsistojau biggrin.gif
oi,kokia baile pasidariau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai vyrui to tikrai nepatikeciau,kazkaip nesmagu butu,o paciai dabar tai sunku ta padaryti ,nes per pilvuka apacios nesimato,nors vyrai gal ir geriau skusti moka,nes ta juk kiekviena diena daro,igude smile.gif ( turiu omeny barzdos skutima)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresija: 09 kovo 2009 - 13:17
na,nejauku kazkiek,bet juk abu vienas pas kita viska mate lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 09, 14:24)
na,nejauku kazkiek,bet juk abu vienas pas kita viska mate lotuliukas.gif

tai taip,bet vistiek to prasyti man butu kazkaip geda,o kaip tu? paprasei kad apskustu smile.gif
Atsakyti
man depiliavo dar tada,kai nesilaukiau smile.gif pats pasisiule pagelbeti,juk greiciau,nei,kad pati sau tai darytum mirksiukas.gif o dabar tai tikrai daug patogiau nei paciai biggrin.gif
tiesiog tarp musu toks bendravimas ir nematau nieko cia blogo ar gedingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 02 26, 17:27)
Dazymasis ne prie ko, dazai nebe tokie kad tikimybe nuplikti butu, o ir tai iki 14 sav nepatartina, nes kol placentos nera viskas per oda persiduoda i krauja. Aptempti rubai varzo judesius, trikdo kraujotaka. o vaiksciot apzelusiom kojom nereik, gali skustis. Moteris laukiasi vos 9 menesius, ir keista kad taip supranta apie tai kas galima kas ne.  doh.gif
Na matai as kalbu ne is bobuciu pletku, o is profesines puses- tai, ka pataria PSO (pasauline sveikatos organizacija) ir kas pagrista medicininiais stebejimais bei tyrimais.  smile.gif

Tavo reikalas kaip elgtis, kiekviena kitaip saugo leliuka. kitos geria, ruko narkasinasi. JUSU TEISE RINKTIS, grazioji prisiziurinti mama  lotuliukas.gif

Nesamonė,aš klausiau savo ginės,sakė galima ir plaukus dažyt ir nagus ir depiliuotis (jei aišku nėra alergijos,nes kitų oda jautri būna) ir net raudono vyno taurę išgert jei norisi...nereikia imt kraštutinumų,apie rūkančias ir geriančias pilstuką čia nieks nekalba. Nėštumas ne liga...kaip gali trigdyt kraujotaką aptemta trikotažinė palaidinė arba golfas blink.gif ?? Juk neapsitempi kaip gimnastė bodi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzi: 11 kovo 2009 - 23:24
kai pilvukas trukdė matomumui naudojausi veidrodėlio pagalba. thumbup.gif man labai negražu, kai pas moterį intymioje vietoje bruzgynai auga. schmoll.gif depiliuotis salone neišdrysčiau. kažkaip nei pedikiūro nei manikiūro salonuose nesidariau, nes nelabai pasitikiu dėl higienos. sesuo nėščia net problemą įsitaisiusi buvo. pasidarė pedikiūrą prašmatniam salone, suplojo 200lt, o pedikiūrininkė vienam pirštui nago šoną per daug įkirpo. dėl to nagas pradėjo įauginėti. teko operuotis. suplojo dar tris šimtukus. be to tokie dalykai pavojingi ir naujagimiui, nes supūliavusiose vietose auga auksinis stafilokokas, kuriuo lengvai galima užkrėsti savo vaikutį. verysad.gif todėl manau, kad tokias procedūras galima namuose pasidaryti, su savo įrankiais, savomis rankomis, nors bus aišku, kad viskas švaru, išdezinfekuota. tiesa, be kirpėjos paslaugų neišsiverčiau. ir kirpau ir dažiau savo kasas. man nepatinka apsileidusios nėščiosios, be to su netvarkingais plaukais jausčiausi baisiai.
p.s. nagų laką nėščiajai tikrai galima naudoti. tik jis turi būti be formaldehido. plaukų dažai, jei juos naudoji kartą per du mėnesius taip pat nei jūsų, nei kūdikio nenunuodys. be to galima rasti ir augalinės kilmės dažų. antraip kirpyklose nėščioms kirpėjoms nebūtų galima dirbti.
Atsakyti
tas tai tiesa,nes mano kirpeja per visa savo nestuma pradirbo ,o juk ten kas diena dazai plaukus,ir darai chemini ,plaukus dazyti labai noriu ir as nes taip nuaugo
Atsakyti