gal kas nors zino ar "glauberio" druska ir "Epsom " druska yra tas pats?
net nežinau, pasiklausk vaistinėj, ten tikrai pasakys ir paaiškins
QUOTE(liepsnele @ 2003 10 15, 23:30)
Nepatariu valytis žarnyną!!! Mano mama, kai prasivalė, tai jau du metai po to neatsigauna, vis problemos su pilvu, nuo bet kokio maisto vidurius paleidžia, daug ko visai nebevirškina
. Nes kai ten valo, tai išplauna ne tik blogąsias bakterijas, bet ir gerąsias, kurios reikalingos normaliam žarnyno fukcionavimui. Geriau neeksperimentuoti taip su savo žarnynu - ne valdiškas ;D. Tas valymas mažai kam tinka. Gerai, kad toliau bent nėjo į tas procedūras - labai įkalbinėjo ten dar, atrodo, kepenis išsivalyt (kažkokio aliejaus reikia daug prigert tai procedūrai - brrr :-X). O tas žarnynas valomas tai tiesiog vandens privarymu į vidų.

Turiu gimaite,kuri praktikavo zarnyno valyma(lyg tai pagal Malachova),valesi ji nuolat klizmomis savo slapimu.Viskas baigesi zarnyno operacija ir dar neaisku kokios tolesnes bus pasekmes.Taigi,siulyciau visoms neuzsiimineti tuo savarankiskai ir jeigu to primygtinai nereikalauja medikai.
As irgi galvoju, kad pries tai su medikais reikia pasitarti,velnias zino, kaip pats gali issluoti ta zarnyna

na pačiam valytis aš igi nepatariu
QUOTE(rasras @ 2008 12 01, 15:20)
rasras ar banbei valytis žarnyną?
kaip sekėsi jei bandei?
[quote=Misle,2008 12 02, 20:10]
Turiu gimaite,kuri praktikavo zarnyno valyma(lyg tai pagal Malachova),valesi ji nuolat klizmomis savo slapimu.Viskas baigesi zarnyno operacija ir dar neaisku kokios tolesnes bus pasekmes.Taigi,siulyciau visoms neuzsiimineti tuo savarankiskai ir jeigu to primygtinai nereikalauja medikai.
[/quote
Laba diena
labai susidomejau jusu ta tema ir nutariau isikisti, labai gaila tavo giminates, bet jei jau jai taip gavosi, vadinasi ji kazka ne taip dare , tai nera taip paprasta, viskam yra taisykles, ir valytis nuolat, jai tikrai nederejo. Radau rusu kalboje tinklapi, kur aprasoma kaip namu salygimis issivalyti zarnyna, beje ten yra ir malahovo patarimas, siaip tinklapis tikrai labai idomus rasite nemazai naudingu dalyku kaip save prisiziureti, kas rusiskai nemokate tai susiraskite internete verteja. Pritariu toms kurios valosi, o kas liecia ligas zarnyno, tai cia tokia pat rizika susirgti kaip ir nesivalant, kiek zmoniu yra seganciu zarnyno veziu ir be jokiu klyzmu
Stai adresas: http://www.web-zdrav.../clear?id=35255
[/quote
Laba diena

QUOTE(odette @ 2008 12 29, 18:17)
Dar vis nesuradau laiko...bet noras dar nepraėjo...

nu va as valausi zarnyna tai zinokit sergu labai ir silpna ,ir nesveika, ir pikta esu,, nu nezinau ,, bet valausi colonix programa, dar nieko negaliu pasakyti,, teks palaukti rezultatu,
QUOTE(sapokiene @ 2009 01 15, 19:31)
nu va as valausi zarnyna tai zinokit sergu labai ir silpna ,ir nesveika, ir pikta esu,, nu nezinau ,, bet valausi colonix programa, dar nieko negaliu pasakyti,, teks palaukti rezultatu,
tu pati valaisi ar centre valo?
[quote=Valse,2009 01 15, 17:04]
[/quote
Laba diena
labai susidomejau jusu ta tema ir nutariau isikisti, labai gaila tavo giminates, bet jei jau jai taip gavosi, vadinasi ji kazka ne taip dare , tai nera taip paprasta, viskam yra taisykles, ir valytis nuolat, jai tikrai nederejo. Radau rusu kalboje tinklapi, kur aprasoma kaip namu salygimis issivalyti zarnyna, beje ten yra ir malahovo patarimas, siaip tinklapis tikrai labai idomus rasite nemazai naudingu dalyku kaip save prisiziureti, kas rusiskai nemokate tai susiraskite internete verteja. Pritariu toms kurios valosi, o kas liecia ligas zarnyno, tai cia tokia pat rizika susirgti kaip ir nesivalant, kiek zmoniu yra seganciu zarnyno veziu ir be jokiu klyzmu
[/quote]
Na as pagal Malachova valiausi zarnyna tai prisimint baisu
tik vemiau ir jokio viduriavimo nesulaukiau, ir patarciau kas bandys labai atsargiai su tuo nes ne visiems pavyksta toks valymo budas
[/quote
Laba diena

[/quote]
Na as pagal Malachova valiausi zarnyna tai prisimint baisu

QUOTE(husmor @ 2008 03 23, 11:29)
As pagalvojau,ar senovej budavo tokios proceduros ? jauciu,nelabai... ir man tai kazkoks mados sauksmas..juk galima padaryt iskrovos dienas , valgyt apgalvojus,ka dedi y burna..
Dar Biblijoje yra vienas epizodas, kurioje Jėzus pataria miesteičiams įsistatyti vamzdelį į išeinamąją angą ir pasilaisvinti vidurius 

o kad madinga, tai čia patys tie centrai užsakė reklamas, pasirūpoino, kad visais laikraščiais, kanalais kalbėtų garsūs žmonės, kaip jie numetė svorio, kokie gražūs ir laimingi.
QUOTE(emiliuxas @ 2008 12 02, 09:48)
gal kas nors zino ar "glauberio" druska ir "Epsom " druska yra tas pats?
kas ta Epsom? pirk geriau paprastą Glauberio druską ir viskas. Vaistinėse jos nėra- yra veterinarinėse vaistinėse, 0,5 kg, berods kainuoja apie 3-4 litus

QUOTE(Misle @ 2008 12 02, 19:10)
šiuo metu taip pat naudoju kai kuriuos Malahovo aprašytus būdus, tačiau stebiu save ir manau, jei tik kažkas man sukels abejonių, tikrai nutrauksiu. Man atrodo, kad esme- nebūti patiklaiais, nesekti aklai, o galvoti savo galva, save stebėti. Malahovas vienas, rašo jis knygas, pasekėjų milijonas 
QUOTE(Zemiete @ 2008 12 02, 19:12)
As irgi galvoju, kad pries tai su medikais reikia pasitarti,velnias zino, kaip pats gali issluoti ta zarnyna 

deja, tačiau tradiciniai (o pagal lotynų kalbą juos kaip tik reiktų netradiciniais laikyti) medikai yra suinteresuoti tik pripumpuoti vaistus ir vaistais palaikyti vadinamą gerą būseną. Kai paklausiau šeimos daktaro, ką mano apie homeopatiją- atsakė, kad nieko gero, ką mano apie fitoterapiją- nieko gero, o štai kąmano apie visas tabletes- tai oj kaip gerai

Kurį laiką ir aš norėjau valytis žarnyną mechaniškai, centre, jau net pinigus taupiau, bet liga susuko, pinigai ištirpo...ką daryt? pradėjau skaityti daug knygų, domėtia, ką reikia daryti...bandau dalį pagal Malahovą, dalį pagal Bregą, dalį imu iš lietuvės Taunytės knygų.....ir man atrodo, kad tai, kas pasiekta per vargus, per savęs pačios pažinimą yra kur kas brangiau nei nueini, sumoki pinigus, tave pravalo ir išeini...kas lengviau pasiekta, lengviau ir iššvaistyti

Bet iš esmės esu UŽ žarnyno valymą, ypač tų, kurie ne svorio nori numesti, o nori išgyti (mano priežastis yra ne svoris, o liga)