QUOTE(Juorad)
Tikra tiesa,valgyk normaliai,virta maista pagrinde,neuzkandziauk ir vakare nevalgyk nuo 19val.ir bus viskas gerai,o zarnyno valymas siaip tikrai gerai,aisku ziurint kokios problemos kankina,tarkim viduriu uzkietejimas,putimas,nes visa tai sudaro susikaupusios nuosedos ant zarnyno sieneliu .Taip pat ir odai labai gerai,aisku tuo paciu metu labai gerai lankytis garinese pirtyse ir pasidaryti veido valyma,man tai buvo oda zymiai pasviesejo,demes isnyko ant veido ir spuogeliai susitvarke
As neturiu jokiu bedu su viduriais, nei su dujomis, veida priziuriu taip, kaip kosmetologe patare, priemones kainavo tikrai nemazai, o padejo tik laikinai, matyt dabar oda priprato ir nebeveikia prausikliai ir tonikai

Na bet didziausia beda ne spuogai, as turiu psoriaze, vasara vaikstau ilgom rankovem kad uzdengciau alkunes, koju taip pat negaliu rodyt...Idomu kaip cia butu su tuo zarnyno valymu, ar pagelbetu? Nes maista as jau senu seniausiai derinu, daug ko nevalgau, maistas tik virtas, beveik nera meniu mesos, riebalu, batonu visokiu, bulviu ir pan. Mano pagrindinis maistas yra kruopos ir darzoves. Na o ka duos nevalgymas po 19val?Man taip niekaip nesigautu, nes as tik is sporto klubo griztu po 20val ir bunu labai isalkus, nes pries sporta juk neprisivalgysi