Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

siaip kreipkis pas gydytoja, puse metu tai ne savaite ir ne dvi, bet pabandymui nusipirk LINEX'a, tikrai nepakenks, atstatys tavo geruju bakteriju veikla, manau kazkiek tikrai susitvarkys
jei valyma darysi vistiek reikes zarnyno veikla stabilizuoti, tai turek su savim linex smile.gif
gal stresuoji stipriai, ar maitiniesi netinkamai? juk ne tik svarbu ka valgai bet ir kada ir kaip valgai
Atsakyti
As dariausi zarnyno valyma. Man taip pat siule toleravimo testa. Po valymo nejauciau jokio palengvejimo apie kuri cia visos kalbejo kas dare...net nesuplonejau, o visi sake kad numesiu 5 kg, visi kilai ir liko kaip buvo. Tiesa jokiu komplikaciju kolkas nebuvo, taciau ir efekto jokio vienzodziu pinigai paleisti vejui, suma 150 lt, ne taip jau ir maziai, labai nusivyliau, daugiau neeisiu ir nesidarysiu nieko. Nutariau pamegint nes nuo pat vaikystes i tualeta vaikstau karta i sav, man tai nesuteikia jokiu nepatogumu, na bet galvojau kad suplonesiu. Antsvoris vienintele mano beda ir jokios dietos nepadeda
Atsakyti
cia kalbat apie valyma uz pinigus ? o kaip paciai valytis.... girdejau valgyt tik selenas...
Atsakyti
QUOTE(mamyte23 @ 2009 03 06, 11:54)
As dariausi zarnyno valyma. Man taip pat siule toleravimo testa. Po valymo nejauciau jokio palengvejimo apie kuri cia visos kalbejo kas dare...net nesuplonejau, o visi sake kad numesiu 5 kg, visi kilai ir liko kaip buvo. Tiesa jokiu komplikaciju kolkas nebuvo, taciau ir efekto jokio vienzodziu pinigai paleisti vejui, suma 150 lt, ne taip jau ir maziai, labai nusivyliau, daugiau neeisiu ir nesidarysiu nieko. Nutariau pamegint nes nuo pat vaikystes i tualeta vaikstau karta i sav, man tai nesuteikia jokiu nepatogumu, na bet galvojau kad suplonesiu. Antsvoris vienintele mano beda ir jokios dietos nepadeda

o tai kiek kartų tu dariaisi valymą?
Atsakyti
QUOTE(mamyte23 @ 2009 03 06, 10:54)

Jei tu į tualetą eini tik kartą per savaitę, tai kiek kg išmatų savyje nešiojiesi tą visą savaitę ir visą laiką nuodiji savo organizmą? Sveikas žmogus turėtų tuštintis bent porą kartų per dieną.
Valymas pas Tulčiną yra nė kiek ne veiksmingesnis nei namuose pasidaryta klizma. Melas, kad jie išvalo visą žarnyną. Turėčiau čia žarnyno nuotrauką, parodyčiau, kiek tik išvalo ten. Namų sąlygomis galima pasidaryti tą patį ir nemokamai.
Mamyte23, ar išgeri kas rytą bent stiklinę vandens tik atsikėlus? Turint tavo bėdą, bent dviejų reikėtų.
Atsakyti
Isgeriu vandens o pasekmiu 0 g.gif Namu salygomis jau viska isbandziau, gal tustinuos mazai del to kad mazai valgau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte23 @ 2009 03 06, 13:20)
Isgeriu vandens o pasekmiu 0 g.gif Namu salygomis jau viska isbandziau, gal tustinuos mazai del to kad mazai valgau g.gif

Matyt, nenori paleisti savo praeities skaudžių prisiminimų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 06, 14:23)
Sveikas žmogus turėtų tuštintis bent porą kartų per dieną.

Ar tikrai tuštintis reikia bent porą kartų per dieną??? Na, nebent suvalgytum dramblį...
Atsakyti
Tai kad nezinau kas pas mane cia geletu sukelt ta chronini uzkietejima, mama sake kad budama kudikiu jau taip tustinausi, cia man visa mano gyvenima taip, nesuprantu kaip galima tustintis kelis kartus i diena. Man per visus 24 metus nekarto nebuvo kad nors kart i diena. Tiesiog tokia gimiau ir del to jokio diskonforto nejauciu smile.gif su skrandziu viskas gerai, niekad jo man neskaudejo, niekad jokio rukstingumo nebuvo, net kai buvau nestuke.gif sergu labai retai, pas odontologa nera butinybes eit, dantys sveiki, oda be problemu, vienintele mano beda tas svoris, kuris netirpsta. Netgi per konsultacija pries zarnyno valyma gydytoja pasake kad labai sveika moteris biggrin.gif spaudimas pas mane kaip kosmonautes pastovus 120/80 net ir per nestuma toks buvo, kraujo tyrimai puikuas, cholesterolis zemas, hemoglobinas 135 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturiukė @ 2009 03 06, 13:32)
Ar tikrai tuštintis reikia bent porą kartų per dieną??? Na, nebent suvalgytum dramblį...

Ar išgeri 2 l vandens per dieną? Tai yra norma, būtina kiekvienam žmogui. Kai žmogui trūksta vandens organizme, išmatos ir užsilaiko žarnyne. (Tai viena iš daugelio priežasčių.)
Mamyte23, tai tu dar labai jauna- jaunystė sveikatą palaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 06, 15:52)
Ar išgeri 2 l vandens per dieną? Tai yra norma, būtina kiekvienam žmogui. Kai žmogui trūksta vandens organizme, išmatos ir užsilaiko žarnyne. (Tai viena iš daugelio priežasčių.)
Mamyte23, tai tu dar labai jauna- jaunystė sveikatą palaiko biggrin.gif

Vis tiek nemanau, kad būtina 2 kartus per dieną. Kad reikia kasdien - taip, bet tikrai ne du kartus, užtenka vieno.
Atsakyti
QUOTE(Vyturiukė @ 2009 03 06, 13:58)
Vis tiek nemanau, kad būtina 2 kartus per dieną. Kad reikia kasdien - taip, bet tikrai ne du kartus, užtenka vieno.

Vienas kartas- tai minimumas mūsų užterštiems, užrūgštintiems organizmams...
Atsakyti