Sveikos. Aš tai ką tik pasidariau kursą (5 kartus) žarnyno valymo natūralios sveikatos centre Vilniuje ukmergės gatvėje. Šiaip gana nepigus variantas, bet tiesiog man arčiausiai namų buvo tad su mažu vaiku labai patogu. Vyras grįžta iš darbo, o aš lėkiu vos ne į kitą laiptinę ir po valandėlės būnu namuose

. Viena procedūra užtrunka apie 1 val laiko. Daromi trys vandenuko įpilimai ir išpylimai pakaitomis. Skausmo tikrai nejaučiau tik buvo silpnumo priepuoliai pradžioje. NA tai čia kai jau atsikeli nuo stalo ir nueini į tualetą. Pojūtis toks kaip viduriuojant - silpna, jėgų nėra, papykina ir traukia prie žemės. Man aiškino, kad tai normalu, bet aišku normos ribose viskas turi būt.

Jokio įpatingo diskonforto nejaučiau, nes labai malonios ir dėmesingos darbuotojos. Sugeba į viską su jumoru pažvelgti ir patarimų mitybos tema negaili. Kad nesutriktų visas virškinimas po šių procedūrų reikia procedūrų mtu ir po jų gerti probiotikus. Aš pirkau tiesiai iš centro. Aišku jie kainuoja 96 lt. Tai tikrai didelė suma, bet išklausiusi apie būtent šių probiotikų privalumus nutariau pabandyti. Manau, kad neapsirikau. Vieną dieną užmiršau vakare prieš miegą išgerti tai pajaučiau ryte, kad pilvas nekoks...

. Šiaip pagrindinis argumentas kodėl patariama pirkti bakterijas iš centro tai - visos gerųjų bakterijų rūšys viename ir dar plius maistelis toms bakterijoms, kad jos ne tik ten patektų, bet ir pradėtų savo gyvenimėl sočios gyventi. Ėjau žarnyno valytis dėl pastovaus pilvo pūtimo ir antsvorio. Nei to nei to pilnai atsikratyti nepavyko. Svoris tas pats, o pilvo pūtima šiek tiek mažesnis. Tik išnyko pastovus sunkumo jasumas skrandyje bei pilvuke. Na aš kolkas nesigailiu, kad ten ėjau. Viskas po šiū procedūrų man gerai. Jokių komplikacijų, kaip sakoma