Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE(Laukinukee @ 2009 04 06, 17:12)
Sveikos mamos,

Ar galetu man kasnors papasakoti kaip su valgymu pries ir po valymo? Kada geriau daryti ryte ar vakare? Kiek laiko nevalgyti iki to, ir kiek nevalgyti po to? Is anksto aciu uz info.

dariausi ryte,tai nevalgiau,bet nieko tokio jei ir pavalgysi,iki skrandzio tas plovimas tikrai nedaeina, na o po plovimo jau paaiskina ka galima valgyti,ko geriau vengti
Atsakyti
Ppaiškinkite prašau kaip namų sąlygom pasidartyti tą valymą, nes jau nebegaliu kentėti visų tų negerovių doh.gif man poliklinikoje pasiūlė pagerti Dida preparatą ir tipo jis kažkiek pravalo bet kažkaip didelio teigiamo poveikio nematau schmoll.gif kike kartų tą klizmą reikia daryti ir kaip ką toliau daryti g.gif
Atsakyti
Na as praeita savaite pasidariau ta valyma Druskininkuose, tiksliau dusa, o ne valyma, nes vis del to jie is tikruju skiriasi. Sake, po tu valymu atvaziuoja zmones ir sako: sutvarkykit man viska kaip buvo, nes is tikro daug kam pakenkia, o dusas ne.
Tai va. Valgiau ir pries tai ir po to ka norejau ir kiek norejau biggrin.gif Gal del to svoris ir nlb sumazejo, bet uztai pilvelis pamazejo tikrai, tai faktas. Ir siaip jauciuosi svari tokia smile.gif
Zodziu mano atsiliepimai teigiami 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Sveikos. Aš tai ką tik pasidariau kursą (5 kartus) žarnyno valymo natūralios sveikatos centre Vilniuje ukmergės gatvėje. Šiaip gana nepigus variantas, bet tiesiog man arčiausiai namų buvo tad su mažu vaiku labai patogu. Vyras grįžta iš darbo, o aš lėkiu vos ne į kitą laiptinę ir po valandėlės būnu namuose biggrin.gif . Viena procedūra užtrunka apie 1 val laiko. Daromi trys vandenuko įpilimai ir išpylimai pakaitomis. Skausmo tikrai nejaučiau tik buvo silpnumo priepuoliai pradžioje. NA tai čia kai jau atsikeli nuo stalo ir nueini į tualetą. Pojūtis toks kaip viduriuojant - silpna, jėgų nėra, papykina ir traukia prie žemės. Man aiškino, kad tai normalu, bet aišku normos ribose viskas turi būt. mirksiukas.gif Jokio įpatingo diskonforto nejaučiau, nes labai malonios ir dėmesingos darbuotojos. Sugeba į viską su jumoru pažvelgti ir patarimų mitybos tema negaili. Kad nesutriktų visas virškinimas po šių procedūrų reikia procedūrų mtu ir po jų gerti probiotikus. Aš pirkau tiesiai iš centro. Aišku jie kainuoja 96 lt. Tai tikrai didelė suma, bet išklausiusi apie būtent šių probiotikų privalumus nutariau pabandyti. Manau, kad neapsirikau. Vieną dieną užmiršau vakare prieš miegą išgerti tai pajaučiau ryte, kad pilvas nekoks... doh.gif . Šiaip pagrindinis argumentas kodėl patariama pirkti bakterijas iš centro tai - visos gerųjų bakterijų rūšys viename ir dar plius maistelis toms bakterijoms, kad jos ne tik ten patektų, bet ir pradėtų savo gyvenimėl sočios gyventi. Ėjau žarnyno valytis dėl pastovaus pilvo pūtimo ir antsvorio. Nei to nei to pilnai atsikratyti nepavyko. Svoris tas pats, o pilvo pūtima šiek tiek mažesnis. Tik išnyko pastovus sunkumo jasumas skrandyje bei pilvuke. Na aš kolkas nesigailiu, kad ten ėjau. Viskas po šiū procedūrų man gerai. Jokių komplikacijų, kaip sakoma thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Ar nebandete valytis zarnyna su specialiom arbatom?
Atsakyti
QUOTE(Alkiela @ 2009 07 03, 14:34)
Sveikos merginos! Ar nebandete valytis zarnyna su specialiom arbatom?

Aš valausi žarnyną ir ne tik Tianshi preparatais. Vienas iš jų yra antilipidinė arbata, kuri turi tokį poveikį smile.gif
Atsakyti
sveikos,

dariausi zarnyno valyma, zveryne,pries 3 metus. Buvau labai patenkinta. Valiausi, nes kankino didziuliai galvos skausmai(gydytojai nerado priezasciu del ko), aukstas kraujo spaudimas, o ir visada pilnumo jausmas kankindavo. Pasidariau 7 proceduras.Na tik iskart po proceduros jausmas nekoks tongue.gif , bet pasedi tualete ir viskas gerai ax.gif .Po valymo laikausi maisto derinimo, valgiau daug darzoviu ir vaisiu.Tada per 2men numeciau 10 kg, jauciausi kaip pukelis, o ir energijos buvo tarsi perteklius. Zodziu liuks.
Dabar esu po vaikelio gimimo, nestumo metu ir maitinant siek tiek buvau atleidusi vadzias del maisto, tai tie patys 10 kg dabar vel ant manes. Taigi zadu artimiausiu metu vel pakrtoti procedura.
Aisku po zarnyno valymo ir as geriau tas gerasias bakterijas, bet pirkau ne is ju centro, o tiesiog vaistineje.
Manau kad sunku nuspet, kaip tavo organizmas sureguos i sia procedura.

Atsakyti
As geriau probioikus Erceflora kad sutvarkytu zarnyno veikla ir virskinimo sistema.
Atsakyti
o gal glait pasakyti sios proceduros kainas Vilniuje? Problema turiu nuo mazumes, noretusi susitvarkyti.... gal padetu g.gif
Atsakyti
o kiek zarnyno valymo proceduru reikia? smile.gif
ir pagrindinis klausimas- ar verta moketi pinigus klinikose, kai namie pats gali pasidaryti klizmute...
Atsakyti
Merginos ar kaune valo kur nors zarnyna?? g.gif
Atsakyti
o namų sąlygomis ar galima išsivalyt žarnyną su vaistu
http://www.vaistai.l...chword=microlax
Atsakyti