Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

sveikos merginos ar esate girdeje apie organizmo valyma su Kolavada preparatu,tai programa,kuri trunka 14 dienu?
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kur Klaipėdoje galima išsivalyti žarnyną? smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ydomu suzinoti atsiliepimu tos kur dare valyma zarnyno pries kelis metus schmoll.gif kaip jauciasi ir kaip tas svoris issilaikes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 09 29, 09:40)
Sveikos, gal žinote kur Klaipėdoje galima išsivalyti žarnyną?  smile.gif  4u.gif  4u.gif

Misko ambulatorijoje smile.gif
Atsakyti
sveikos,labai noriu ir as susitvarkyti oda, virskinima,tai noriu labai pasidaryt zarnyno valyma ir poto pasidaryt maisto netoleravimo testa,tai buvau nuejusi pasidometi i ortopedini,tai kai pamate oda mano, sako gali but parazitu isimete,tai gali uztekt vien valymu,vienas valymas 90lt,tai reik pasitaupyt ir reiks eit bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 10 09, 19:16)
sveikos,labai noriu ir as susitvarkyti oda, virskinima,tai noriu labai pasidaryt zarnyno valyma ir poto pasidaryt maisto netoleravimo testa,tai buvau nuejusi pasidometi i ortopedini,tai kai pamate oda mano, sako gali but parazitu isimete,tai gali uztekt vien valymu,vienas valymas 90lt,tai reik pasitaupyt ir reiks eit bandyt bigsmile.gif

labutis 4u.gif sakyciau zarnyna reikia valyt visiem skaitau tai paprasciausia higiena o kirminu beveik yra pas visus as esu patenkinta kreipiausi as del svorio ir labai gerai krenta kg bet dariausi ir maisto testa ir vega testa zinoma tai kainuoja bet vaistams buciau sumokejus daug daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fufa007 @ 2009 10 10, 00:23)
labutis 4u.gif sakyciau zarnyna reikia valyt visiem skaitau tai paprasciausia higiena o kirminu beveik yra pas visus as esu patenkinta kreipiausi as del svorio ir labai gerai krenta kg bet dariausi ir maisto testa ir vega testa zinoma tai kainuoja bet vaistams buciau sumokejus daug daugiau mirksiukas.gif

as irgi pritariu,kad reikia mirksiukas.gif o gal kuri daretes grynai del spuogu?
Atsakyti
QUOTE(fufa007 @ 2009 10 04, 20:26)
labutis buvo ir net labai daug netikejau kad tiek galiu turet tai dar paskyre papildomai viena procedura bet as patenkinta  mirksiukas.gif

ir jūs pati juos matėt, ar tik sakė, kad buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 10 10, 15:48)
ir jūs pati juos matėt, ar tik sakė, kad buvo?  rolleyes.gif

labas vakarelis mirksiukas.gif taip as maciau pati vaizdelis nekoks net bloga pasidare negalvojau kad taip gali but siulau visom pasidaryt nes jauciuos labai gerai daug energijos savijauta gera sako ir veidas pasviesejo bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fufa007 @ 2009 10 10, 21:50)
labas vakarelis mirksiukas.gif taip as maciau pati vaizdelis nekoks  net bloga pasidare negalvojau kad taip gali but siulau visom pasidaryt nes jauciuos labai gerai daug energijos savijauta gera sako ir veidas pasviesejo bigsmile.gif  tongue.gif

na aš prieš du metus dariausi žarnyno valymo kursą... Jokių kirminų nebuvo, savijauta visiškai nepasikeitė, energijos nepadaugėjo... rolleyes.gif tik piniginė paplonėjo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 11 spalio 2009 - 10:48
QUOTE(fufa007 @ 2009 10 10, 21:50)
labas vakarelis mirksiukas.gif taip as maciau pati vaizdelis nekoks  net bloga pasidare negalvojau kad taip gali but siulau visom pasidaryt nes jauciuos labai gerai daug energijos savijauta gera sako ir veidas pasviesejo bigsmile.gif  tongue.gif

Nepykit, bet jusu postai labai jau reklama kvepia... ax.gif
Atsakyti
Na, as siandien buvau pirma karta. Kolkas jokiu atsiliepimu. O kada pas jus tie visi parazitai ar kas ten issivalo, t.y.po kelinto karto. Pas mane vandenukas svarus svarus buvo. Rytoj einu antra karta, tai net nezinau. g.gif
Atsakyti