sveikos merginos ar esate girdeje apie organizmo valyma su Kolavada preparatu,tai programa,kuri trunka 14 dienu?
Sveikos, gal žinote kur Klaipėdoje galima išsivalyti žarnyną?

QUOTE(Margarita 25 @ 2009 09 29, 09:40)
Misko ambulatorijoje

sveikos,labai noriu ir as susitvarkyti oda, virskinima,tai noriu labai pasidaryt zarnyno valyma ir poto pasidaryt maisto netoleravimo testa,tai buvau nuejusi pasidometi i ortopedini,tai kai pamate oda mano, sako gali but parazitu isimete,tai gali uztekt vien valymu,vienas valymas 90lt,tai reik pasitaupyt ir reiks eit bandyt

QUOTE(ugnet @ 2009 10 09, 19:16)
sveikos,labai noriu ir as susitvarkyti oda, virskinima,tai noriu labai pasidaryt zarnyno valyma ir poto pasidaryt maisto netoleravimo testa,tai buvau nuejusi pasidometi i ortopedini,tai kai pamate oda mano, sako gali but parazitu isimete,tai gali uztekt vien valymu,vienas valymas 90lt,tai reik pasitaupyt ir reiks eit bandyt 

labutis

QUOTE(fufa007 @ 2009 10 10, 00:23)
labutis
sakyciau zarnyna reikia valyt visiem skaitau tai paprasciausia higiena o kirminu beveik yra pas visus as esu patenkinta kreipiausi as del svorio ir labai gerai krenta kg bet dariausi ir maisto testa ir vega testa zinoma tai kainuoja bet vaistams buciau sumokejus daug daugiau 

as irgi pritariu,kad reikia

QUOTE(fufa007 @ 2009 10 04, 20:26)
labutis buvo ir net labai daug netikejau kad tiek galiu turet tai dar paskyre papildomai viena procedura bet as patenkinta 

ir jūs pati juos matėt, ar tik sakė, kad buvo?

QUOTE(rytorasa @ 2009 10 10, 15:48)
labas vakarelis

QUOTE(fufa007 @ 2009 10 10, 21:50)
labas vakarelis
taip as maciau pati vaizdelis nekoks net bloga pasidare negalvojau kad taip gali but siulau visom pasidaryt nes jauciuos labai gerai daug energijos savijauta gera sako ir veidas pasviesejo

na aš prieš du metus dariausi žarnyno valymo kursą... Jokių kirminų nebuvo, savijauta visiškai nepasikeitė, energijos nepadaugėjo...

QUOTE(fufa007 @ 2009 10 10, 21:50)
labas vakarelis
taip as maciau pati vaizdelis nekoks net bloga pasidare negalvojau kad taip gali but siulau visom pasidaryt nes jauciuos labai gerai daug energijos savijauta gera sako ir veidas pasviesejo

Nepykit, bet jusu postai labai jau reklama kvepia...

Na, as siandien buvau pirma karta. Kolkas jokiu atsiliepimu. O kada pas jus tie visi parazitai ar kas ten issivalo, t.y.po kelinto karto. Pas mane vandenukas svarus svarus buvo. Rytoj einu antra karta, tai net nezinau.