Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

o vieno karto neuztenka?
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2009 03 14, 20:28)
o vieno karto neuztenka?

ne, jokiais budais neuztenka, reikia 5-6 kartu, bet as pries keturis metus kai dariausi sias ,,proceduras,, tai sutikau atlikti tik tris, nes taipogi buvau prisiklausiusi antireklamos ir baiminausi perlenkti lazda, o dabar kai jau esu isbandziusi ir zinau visa pojuti ,vel darausi (siai dienai jau tris proceduras atliko) tai pirmadieni bus ketvirtas ,o toliau reiks apsispresti po ketvirtos, nes tada matosi kas ir kiek to ,,gozio,, valesi, jei bus dar visokio brudo tada tikrai darysiu penkta.Vienu zodziu cia kiekvienas spredimus priima individuoliai, aisku pasitarusi kartu su dirbancia gydytoja, o mano gydytoja sioje sityje patirties turi jau 10 ,metu mate visko ir visokiu. Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2009 03 13, 14:01)
Sveikos. Paskaiciusi nutariau parasyti.
Pirma kart zarnyno valyma dariausi pries pries 4,5 metu Druskininkuose ,,Draugystes,, sanatirijoje 
...
As dabar sia procedura darausi Klaipedije, Kretingos gatveje tel 868470251
bet si karta svoris dar nenukrito, gal dar po sekanciu proceduru (kiek darysiu,dar nezinau, apsispresiu pirmadieni) bet visa peristalika susitvarke jau po pirmos proceduros. Nepersu savo nuomones, bet tikrai siulau pasidaryti.
Gal ne visai sklandziai paaiskinau, bet nors pabandziau.

as dariausi pries metus Klp. 6 proceduras. ir dar pirkau pas ja bakteriju amerikonisku - pakelis - 50 litu. esu toks zmogus - kai einu pas kirpeja - sventai tikiu, kad ji puikiai atliks savo darba. taip pat pas daktara eidama. ir sikart tikejau, kad pades. deja... doh.gif pinigai isleisti - poveikio nera. jos nekaltinu, tiesiog as is tu, kurioms nepadejo... viduriai labai uzkietejo, priaugau per 2 menesiu 10 kilogramu. be rijimo. tiesiog slakai zarnyne, o tuo paciu organizme, uzsilaike del neissitustinimo. tai tokia mano istorija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonkė @ 2009 03 15, 00:37)
as dariausi pries metus Klp. 6 proceduras. ir dar pirkau pas ja bakteriju amerikonisku - pakelis - 50 litu. esu toks zmogus - kai einu pas kirpeja - sventai tikiu, kad ji puikiai atliks savo darba. taip pat pas daktara eidama. ir sikart tikejau, kad pades. deja...  doh.gif pinigai isleisti - poveikio nera. jos nekaltinu, tiesiog as is tu, kurioms nepadejo... viduriai labai uzkietejo, priaugau per 2 menesiu 10 kilogramu. be rijimo. tiesiog slakai zarnyne, o tuo paciu organizme, uzsilaike del neissitustinimo. tai tokia mano istorija  smile.gif

jokiu budu jusu neatkalbineju - pabandykit - yra, kaip matot, ir geru atsiliepimu apie sia procedura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 03 14, 11:26)
dekui 4u.gif bet man dar kirba klausimelis,pasidarysiu ta isvalyma 24 diena,o kada paskui dar karta?ar cia apsisiprendi pati kada ateiti,ar pasako gydytoja.ir kas kiek laiko tikslinga eiti?

po pirmos proceduros kartojama kas tris dienas, grafikas pas ja yra atidirbtas ir del to nesuk sau galvos. Parasyk kaip tau seksis.
Atsakyti
[B]retai cia uzeinu, tad pamirsau kaip reikia cituoti, klausimas BONKEI
Na tiesiog.... likau be zado, bet ar tu tikra, kad tai del siu proceduru, taip gali nutikti del skydliaukes problemu bei del amziaus krizes , as cia kalbu nes man tai del tam tikro amzius svoris priaugo ( 10kg per kelis menesius ). O iki valymo ar turejai problemu del zarnyno uzkietejimo, ar cia po proceduru taip pasidare? Klausiu, nes tikrai vercia susimastyti ir ne viena cia skaitancia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviad22: 15 kovo 2009 - 11:28
QUOTE(aviad22 @ 2009 03 13, 14:01)
Sveikos. Paskaiciusi nutariau parasyti.
Pirma kart zarnyno valyma dariausi pries pries 4,5 metu Druskininkuose ,,Draugystes,, sanatirijoje kaina berods buvo 80lt. (kaina zema laike totel, kad pritraukti i sanatorija klijentu) o pati ilsejausi Egles sanatorijoje, bet procedurai eidavau i Draugyste. Tai va pasidariau 3 tokias proceduras, nes daugiau baiminausi vis del tos pacios priezasties apie kuria daug kalbama, kad galima isplauti geraja flora. ketvirta procedura pasidariau Egleje jinai vadinasi ,,zarnyno dusas,, su mineraliniu vandeniu.  Kadangi cia daug kas panioje sias proceduras bandysiu paaiskinti kuiom jos skiriasi: zarnyno valymas yra atliekamas su tam skirtu aparatu su kurio pagalba per storaji zarnyna (kazkas minejote, kad valo ir plonaji, tai nesamone) yra praleidzioma apie 100 - 150 litru filtruoto vandens per viena procedura, o zarnyno dusas tai yra pati paprasciausio klizma - supila 2 litrus mineralinio vandens ir greitai nuo kusetes begi i tulika. Atliekantliekant zarnyno valyma - i tiesiaja zarna yra yvedamas vamzdelis (palyginimui ,,desreles dydzio,, nes tam kakuciui reikia pro kazkur iseiti)  prie to vamzdelio yra prijungtos dvi plasmasines zarnos: viena plona per kuria yra paduodamas vanduo i zarnyna , jinai kazkaip prisijungia is sono , o antra yra stora gofruota per ja iseina visas brudas. Ir taigi, astsiguli sonu ant kusetes iveda i tiesiaj zarna vamzdeli , vertiesi ant nugaros, prijungia visas tas slangas ir labai is leto paleidzia vandeni, supila mazdaug apie 7 litrus vandens (taip sako, o kiek ten is tikro yra nezinau) jei nors kiek suskausta t.y. suspazmuoja net nereikia ir sakyti,  daktare mato ant manometro , nes pradeda sokineti rodyklele (yra kazkokie du manometrai, ka anas daro nezinau) kai jau pasiekia 7 litrus paleidzia vandeni laukan  per storaja slanga ir tuo pat metu per plonaja pildosi vel, taip ir eina viskas ratu, pats sau dar padedi masazuodamas ranka pilva, kad greiciau viskas judetu. Si procedura yra tikai sterili, be kvapo ir neskausminga visiskai, gal kaskiek jei suspazmuoja.
Man po gimdymo buvo uzkietejes zarnynas, po sios proceduras viskas susitvarke, aisku numeciau svorio ir pagrazejo oda. kai gryzau i darba visi pastebejo kad as kazkokia pasikeitusi ir pan. aisku man tai pagloste mano savimeile.
Dabar vel darausi sias proceduras, bet jau darysiuos daugiau, nes nieko cia tokio nera, ka yra prikalbeje apie mikrofloras ir panasiai, vakar pasidariau trecia procedura, o pirmadieni atliks ketvirta, nes po vakar t.y po3 ejau brudo dar daugiau negu pirmais kartais , tiesa nepasakiau - nuo gofruotos slangos visas tas ,,grazus turinys, eina per stiklini vamzdi , o jis su visa aparatura yra pritvirtintas ant sienos priesais ir per visa seansa matai kas is taves iseina, aisku pagal tai apsisprendi ant kiek tavo organizmas jau svarus.
As dabar sia procedura darausi Klaipedije, Kretingos gatveje tel 868470251
bet si karta svoris dar nenukrito, gal dar po sekanciu proceduru (kiek darysiu,dar nezinau, apsispresiu pirmadieni) bet visa peristalika susitvarke jau po pirmos proceduros. Nepersu savo nuomones, bet tikrai siulau pasidaryti.
Gal ne visai sklandziai paaiskinau, bet nors pabandziau.

Labai aiškiai parašėte thumbup.gif nes man vis kildavo klausimas kuom tas žarnyno dušas skiriasi nuo hidrokolonoterapijos 4u.gif
Tik pažiūrėjau Draugystės sanatorijoje hidrokolonoterapija dabar kainuoja 60 Lt bigsmile.gif
Jau noriu į Druskininkus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bonkė @ 2009 03 15, 00:39)
as dariausi pries metus Klp. 6 proceduras. ir dar pirkau pas ja bakteriju amerikonisku - pakelis - 50 litu. esu toks zmogus - kai einu pas kirpeja - sventai tikiu, kad ji puikiai atliks savo darba. taip pat pas daktara eidama. ir sikart tikejau, kad pades. deja...  doh.gif pinigai isleisti - poveikio nera. jos nekaltinu, tiesiog as is tu, kurioms nepadejo... viduriai labai uzkietejo, priaugau per 2 menesiu 10 kilogramu. be rijimo. tiesiog slakai zarnyne, o tuo paciu organizme, uzsilaike del neissitustinimo. tai tokia mano istorija  smile.gif
Papildyta:
jokiu budu jusu neatkalbineju - pabandykit - yra, kaip matot, ir geru atsiliepimu apie sia procedura  smile.gif

Kyla klausimas gal vis dėlto geriau 1-3 procedūros, kai nevisiškai viskas išvaloma ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2009 03 15, 00:36)
ne, jokiais budais neuztenka, reikia 5-6 kartu, bet as pries keturis metus kai dariausi sias ,,proceduras,, tai sutikau atlikti tik tris, nes taipogi buvau prisiklausiusi antireklamos ir baiminausi perlenkti lazda, o dabar kai jau esu isbandziusi ir zinau visa pojuti ,vel darausi (siai dienai jau tris proceduras atliko) tai pirmadieni bus ketvirtas ,o toliau reiks apsispresti po ketvirtos, nes tada matosi kas ir kiek to ,,gozio,, valesi, jei bus dar visokio brudo tada tikrai darysiu penkta.Vienu zodziu cia kiekvienas spredimus priima individuoliai, aisku pasitarusi kartu su dirbancia gydytoja, o mano gydytoja sioje sityje patirties turi jau 10 ,metu  mate visko ir visokiu. Tai tiek.

Na ir kaip siandien,daug dar to brudo isejo?
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 03 16, 20:14)
Na ir kaip siandien,daug dar to brudo isejo?

Taigi, be viso to vakar pasidariau kepenu valyma, viskas pavyko sklandziai, niekam nerekomenduoju praktikuoti patiems, bet as tam buvau gerai pasiruosusi. Naktis praejo pusiau be miego, nes viskas pilve burbuliavo ir siandiena paskutinis zarnyno valymas buvo labai naudingas, isblove visa ta bruda kas ejo is kepenu. O kas valesi lauk tai baisu ir pagalvot, kad pas zmogu gali buti sitiek ..... Dabar dar pavartosiu Livosan, nes kepenelems reikia padeti po streso atsigauti.
Taip kad, as savo ,,zygius,, baigiau.
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 03 13, 13:42)
o kokia jo kaina,jei nesunku parasykite?

Kaina 30Lt , 60 kapsulių.
Ajurvedos centruose pardavinėja po 40Lt.
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2009 03 16, 22:28)
Taigi, be viso to vakar pasidariau kepenu valyma, viskas pavyko sklandziai, niekam nerekomenduoju praktikuoti patiems, bet as tam buvau gerai pasiruosusi. Naktis praejo pusiau be miego, nes viskas pilve burbuliavo ir siandiena paskutinis zarnyno valymas buvo labai naudingas, isblove visa ta bruda kas ejo is kepenu. O kas valesi lauk tai baisu ir pagalvot, kad pas zmogu gali buti sitiek .....  Dabar dar pavartosiu Livosan, nes kepenelems reikia padeti  po streso atsigauti.
Taip kad, as savo ,,zygius,, baigiau.

o ar labai nemaloni si procedura? skausminga?
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2009 03 15, 12:22)
[B]retai cia uzeinu, tad pamirsau kaip reikia cituoti, klausimas BONKEI
Na tiesiog.... likau be zado, bet ar tu tikra, kad tai del siu proceduru, taip gali nutikti del skydliaukes problemu bei del amziaus krizes , as cia kalbu nes man tai del tam tikro amzius svoris priaugo ( 10kg per kelis menesius ). O iki valymo ar turejai problemu del zarnyno uzkietejimo, ar cia po proceduru taip pasidare? Klausiu, nes tikrai vercia susimastyti ir ne viena cia skaitancia .

mano amzius - 26 metai. iki gimdymo rukiau, maitinausi derindama maisto produktus, geriau alkoholi ir buvau normalaus sudejimo (kai priaugdavau - susiimu, nevalgau ir numetu). viduriai kieti visuomet buvo. i tualeta kas 3 dienas kazkur eidavau.
pagimdziau. liko 7 kg virsaus. numesti niekaip nejo, nes medziagu apykaita, kaip zinia, po gimdymo jei nemaitini labai leta. i tualeta kas 4-5 dienas, gerdavau bakterijas, buvo susitvarke iki kasdienos. nutariau pasigrazinti - numesti likusi svori, susitvarkyti zarnyna, oda, atsikratyti celiulito ir galvos skausmu (uzeidavo daznai ir ilgi budavo...). ir pabandziau. saziningai visas proceduras, kiek gerb. daktare liepe. rezultatu nusivyliau...
p.s. po gimdymo iki dabar negeriu, nerukau, maista prisiziuriu, bet ne visuomet iseina doh.gif tiesa, tie 10kg priaugti vis dar tebesilaiko - ne pirmyn - ne atgal...
Atsakyti
Sveikos mamos,

Ar galetu man kasnors papasakoti kaip su valgymu pries ir po valymo? Kada geriau daryti ryte ar vakare? Kiek laiko nevalgyti iki to, ir kiek nevalgyti po to? Is anksto aciu uz info.
Atsakyti