QUOTE(JULIENĖ @ 2007 09 26, 15:50)
O kokia kaupikė esu aš. Dar laikau savo dukrų tarybines mokyklines uniformas, nors tikrai žinau, kad jų niekada neprisireiks. Dabar, kai perskaičiau, kaip kitos taip lengvai atsikrato nenaudojamais daiktais, tos uniformao jau šiandien iškeliaus iš namų. Ir šiaip prisiperku įvairių daiktų, nors jų tuo metu ir nereikia. Prikroviau visas spintas spinteles.
Ir dar atsitiko toks dalykas, kad dukra pardavė savo butą , o kol įsirengs naują butą atsikraustė pas manę. Žinoma su visais daiktais.
Po to mamą ištiko insultas ir reikia ją slaugyti. Atsivežiau ją pas savę, savaime aišku su visais daiktais, nes jos butą išnuomavom. Jūs galite įsivaizduoti, kaip apsikrovus dabar gyvenu,
o išmesti ką nors, ranka nekyla. Atrodo, viskas reikalinga. 
Ir dar atsitiko toks dalykas, kad dukra pardavė savo butą , o kol įsirengs naują butą atsikraustė pas manę. Žinoma su visais daiktais.
Po to mamą ištiko insultas ir reikia ją slaugyti. Atsivežiau ją pas savę, savaime aišku su visais daiktais, nes jos butą išnuomavom. Jūs galite įsivaizduoti, kaip apsikrovus dabar gyvenu,

Oooo, man atrodo, reikia viena karta pasiryzti ir pasidaryti generalini isrusiavima - tiesiog nusiteikti tam ir be gailescio atsikratyti senais, nenaudojamais daiktais!