Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taupydamos laikote gerų, bet nenaudojamų daiktų

QUOTE(JULIENĖ @ 2007 09 26, 15:50)
O kokia kaupikė esu aš. Dar laikau savo dukrų tarybines mokyklines uniformas, nors tikrai žinau, kad jų niekada neprisireiks. Dabar, kai perskaičiau, kaip kitos taip lengvai atsikrato nenaudojamais daiktais, tos uniformao jau šiandien iškeliaus iš namų. Ir šiaip prisiperku įvairių daiktų, nors jų tuo metu ir nereikia. Prikroviau visas spintas spinteles.
          Ir dar atsitiko toks dalykas, kad dukra pardavė savo butą , o kol įsirengs naują butą atsikraustė pas manę. Žinoma su visais daiktais.
            Po to mamą ištiko insultas ir reikia ją slaugyti. Atsivežiau ją pas savę, savaime aišku su visais daiktais, nes jos butą išnuomavom. Jūs galite įsivaizduoti, kaip apsikrovus dabar gyvenu,  schmoll.gif o išmesti ką nors, ranka nekyla. Atrodo, viskas reikalinga. g.gif

Oooo, man atrodo, reikia viena karta pasiryzti ir pasidaryti generalini isrusiavima - tiesiog nusiteikti tam ir be gailescio atsikratyti senais, nenaudojamais daiktais! mirksiukas.gif Paskui bus smagu, kai bute atsiras daugiau erdves ir maziau dulkes kaupianciu senienu.
Atsakyti
Nepatinka gyventi apsikrovus, tad senienos greitai iškeliauja iš mano namų......pas mane vyksta sezoniniai apsivalymai ir tada drabužiai, avalynėir t.t. keliauja iš namų thumbup.gif be didelio širdagraužio aš jų atsikratau....
Atsakyti
Stengiuosi nelaikyti to, kas nereikelinga ax.gif Jeigu tai niekam tikes daiktas, tada metam lauk, o jeigu dar geras, kam nors atiduodu thumbup.gif
Atsakyti
niu va... kapitaliai išsišlaviau per šį savaitgalį cool.gif jausmas nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 10 19, 09:25)
Supermamos nusprenžiau užvesti šią temą, nes nuėjau pas draugę, o ji pasigyrė kad pridovanojo jai servizų ir dar močiūtė savo atidavė. O aš pagalvojau kaip gerai, kad ne man lotuliukas.gif ,

Aš tokius žmones kurie viska kaupia vadinu šukšlių kolekconieriais.

Oi kaip suprantu, pas mane nėra nė vieno nereikalingo daikto. Drabužius "filruoju" kas pusmetį, indų yra tik tiek kiek naudojam (kam kaupti, ne tie laikai, parduotuvės lūdžta nuo pasiūlos, jei reikės, tai ir nusipirksim). Baldų minimaliai...
Be gailesčio išmetu nereikalingus daiktus, baldus ir nepasigendu. Dabar po remonto šlamšto neliko smile.gif . Knygas ir tas tik kietais viršeliais ir geresnes pasilikau... Atidaviau bibliotekai smile.gif
Žodžiu tvarka yra thumbup.gif
Atsakyti
Nu aš tai stengiuosi vis atsikratyt tais daiktais,bet kai išmetu-žiūrėk ir prireikia,o tada jau graužiuosi,kam išmečiau,būtų nereikėję pirkt..šiaip linkusi kaupti,tik kad nesimatytų tų daiktų vizualiai. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš taip pat stengiuos atsikratyti nereikalingų daiktų.tik maniškis vis sako"tebūnie, gal pravers".Savo rūbus, daiktus be gailesčio metu.Esu mėgėja prisipirkti visokių kosmetikų, kremų ir pan.Tai vis po gerą maišiuką išmetu lauk.Dabar jau stengiuos nebepirkti, vien todėl, kad pirkti.Perku, jei tikrai reikalinga.Maniškis vis sako, kam nors atduok.Tai ką, eisiu per kaimynus ir siūlysiu, gal mano šiukšlių kam nors reikia?Rūbus sukišu į maišus, užrišu kuo sandariau ir į šiukšlinę, ten tuos rūbus išsirinks.Vaikų rūbelius ruošiuos išvežti į vaikų namus.Kaimynės mama kartą vežė rūbus į karitą, tai pasijautė taip, lyg ne ji labdarą darė, o jai buvo suteikta malonė, kad tuos rūbus priėmė.
Atsakyti
Siaip as neskubu ismesti daiktu.Nenaudojamus sukisu i maisus ir nukisu kur i gilesni kampa,po to kai jau vyksta koks didesnis tvarkimasis dar pamazinu ju.O jei per metus ju net nepajudinau vadinasi jie man nereikalingi tada jau be gailescio ismetu.
Atsakyti
oi, kaip aš mėgstu apsikraut blush2.gif doh.gif tik stengiuosi bent tris kartus į metus pramėtyt lotuliukas.gif sunkiai išeina, bet vis po truputį... o geriausia, kad išmetus pasigailiu doh.gif vasarą tvarkiausi ir radau senovinius bantus, na kur į plaukus rišdavo seniau lotuliukas.gif turėjau visą dėžutę blink.gif išmečiau, o prieš savaitę vyro sesuo dukrai darė grybo kaukę ir vat prisireikė.. būčiau neišmetus, būčiau žmogui palengvinus paieškas g.gif lotuliukas.gif vat taip ir taupau unsure.gif
bet iš tikrųjų tai po didesnio pramėtymo ateina labai geras palengvėjimo jausmas, atrodo, kad net viduj, širdy vietos atsiranda wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringa30 @ 2007 11 26, 10:38)
Kaimynės mama kartą vežė rūbus į karitą, tai pasijautė  taip, lyg ne ji labdarą darė, o jai buvo suteikta malonė, kad tuos rūbus priėmė.

teko ir man tokį malonumą turėti, kai vos ne maldauji, kad priimtų drabužius verysad.gif nuo to laiko pasieškau žmonių, kuriems jų tikrai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 26 lapkričio 2007 - 23:08
pas mane nenaudojamu daiktu visai nera, nemegstu kaupti, drabuzius perziuriu kas 3 men, nusidevejusius metu lauk, geresnius atiduodu, siaip ivairius daiktus, prietaisus kurie nereikaligi arba man nepatinka irgi atiduodu, be jokiu sentimentu ar sazines grauzaties blush2.gif geriau jau nusipirsiu tai kas man miela, o ne kaupsiu kas nereikaliga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SUPERŽMONA: 05 gruodžio 2007 - 09:42
namuose kogero nera nei vieno nereikalingo darbo, labai dziaugiuosi tai islaisvina. smile.gif
Atsakyti
o pas mane spinta luzta , yra daiktu net nenesiotu ...
help ! for free ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti