Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taupydamos laikote gerų, bet nenaudojamų daiktų

Visus senus ir nenaudojamus daiktus atiduodu. Nesenai pas uošvius kaime sudegė kaimynai, tai surinkau rankšluosčius, patalynę (vestuvėm buvo pridovanoje baltos siuvinėtos) indų visokių ir išvežiau. Šiaip daiktų neišmetu, randu kam atiduoti. kraunu į maišus ir pasitaikius progai atiduodu. Šia vasarą labai daug knygų atidaviau bibliotekai. Esu sūnaus rūbus vežus į vaikų namus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2007 09 16, 14:48)
... o ka daryti su pietu servizais kuriu turiu 3 vnt. nezinau. Jie taip ir stovi nenaudojami, uzima vieta, bet kadangi yra geri rankos nekyla ismesti.

o tu naudok kasdiena...
nes musu dienos kaip sventes...
galiu uztikrinti, jog tarp kasdieniu indu yra nemazai iskilusiu ar nuskilusiu....
o pietu servizus mano mociute taupe taupe ypatingai progai... galu gale jos mirties metinems sveciai valge is tu indu....
nelinkeciau niekam taip...
Atsakyti
Jaučiu malonumą ne įsigydama, o atsikratydama nereikalingų ar retai naudojamų daiktų. Kuo mažiau daiktų,- tuo erdviau gyvenasi, mažiau dulkių ir t.t. Surenku į krepšius ir prie konteinerio...Manau, kad žmonės, kuriems tai pravers, ras mano dovanėles-rūbus, avalynę, indus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 09 25, 20:46)
Jaučiu malonumą ne įsigydama, o atsikratydama nereikalingų ar retai naudojamų daiktų. Kuo mažiau daiktų,- tuo erdviau gyvenasi, mažiau dulkių ir t.t. Surenku į krepšius ir prie konteinerio...Manau, kad žmonės, kuriems tai pravers, ras mano dovanėles-rūbus, avalynę, indus. 4u.gif

Pas mane nerealiai visko daug prisikaupia, ypatingai vaiku isaugtu, iki galo nesunesiotu rubeliu doh.gif Tai irgi panasiai padarau - ko neisdalinu draugu vaikams, ta sudedu i maisiuka ir prie konteinerio padedu.
Atsakyti
ka jus vadinat nereikalingais daiktais? man nereikalingi daiktai tie kuriu nenaudoju ir jeis nesigrožiu. servizai ir pas mane keli sudeti i sekcija ir keletas vazu leksčiu komplektas tuos indus mielai naudočiau kasdien bet kasdieniai nei iskile nei nuskelti ismesti gaila nes ten irgi komplektas galima sakyti nes yra po šešis lekstes puodelius dubenėlius sriubai ir t.t. o jei noriu gyventi erdviai turiu išmesti viska kas namie o aš gyvenu vieno kambario bute dar su dviem suaugusiais žmonem tektu atsisakyti ir visos patalynes ir kitu svarbiu ir reikalingu daiktu tad turto turiu daug ir viskas reikalinga o iejus i buta vaizdas kaip pas kaupikus
Atsakyti
labai dirbu su savim, kad nebekaupčiau rolleyes.gif krūvomis tempiu maišus rūbų prie konteinerio, tų maišų nelieka staigiai, dėl ko labai džiaugiuosi, nes, matyt, kažkam pravers thumbup.gif
va tik guli pora vestuvinių kavos servizų, tai kažkaip nekyla ranka išmest, norėtųsi rasti kam atiduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(osita @ 2007 09 25, 16:06)
o tu naudok kasdiena...
nes musu dienos kaip sventes...
galiu uztikrinti, jog tarp kasdieniu indu yra nemazai iskilusiu ar nuskilusiu....
o pietu servizus mano mociute taupe taupe ypatingai progai... galu gale jos mirties metinems sveciai valge is tu indu....
nelinkeciau niekam taip...

Taigi, kad kasdien irgi naudojamas geras servizas. Kadangi gyvenu viena, tai nera kam indu dauzyti, o kartais gaila doh.gif
Atsakyti
O kokia kaupikė esu aš. Dar laikau savo dukrų tarybines mokyklines uniformas, nors tikrai žinau, kad jų niekada neprisireiks. Dabar, kai perskaičiau, kaip kitos taip lengvai atsikrato nenaudojamais daiktais, tos uniformao jau šiandien iškeliaus iš namų. Ir šiaip prisiperku įvairių daiktų, nors jų tuo metu ir nereikia. Prikroviau visas spintas spinteles.
Ir dar atsitiko toks dalykas, kad dukra pardavė savo butą , o kol įsirengs naują butą atsikraustė pas manę. Žinoma su visais daiktais.
Po to mamą ištiko insultas ir reikia ją slaugyti. Atsivežiau ją pas savę, savaime aišku su visais daiktais, nes jos butą išnuomavom. Jūs galite įsivaizduoti, kaip apsikrovus dabar gyvenu, schmoll.gif o išmesti ką nors, ranka nekyla. Atrodo, viskas reikalinga. g.gif
Atsakyti
kažkur už akių užkliuvo, kad supermamoj yra rėmimo skyrelis, kur galima atiduot kokius daiktus, ar rūbus, bet nerandu jo.
Gal kas nors galėtumėt nuorodą parašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 09 27, 14:49)
kažkur už akių užkliuvo, kad supermamoj yra rėmimo skyrelis, kur galima atiduot kokius daiktus, ar rūbus, bet nerandu jo.
Gal kas nors galėtumėt nuorodą parašyti? 4u.gif

Vilnaius sandeliukas yra cia
http://www.supermama...?...7256&st=504
butu geriau surasyti konkreciai ko ir kiek turit, su ismatavimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 09 27, 15:22)
Vilnaius sandeliukas yra cia
http://www.supermama...?...7256&st=504
butu geriau surasyti konkreciai ko ir kiek turit, su ismatavimais  4u.gif

ačiū, ooo 4u.gif
Atsakyti
O mane tai tiesiog "nervina" man nereikalingi ar nenaudojami daiktai - stengiuosi jais visais budais atsisveikinti. smile.gif Tam tinka artimieji, draugai, remimo skyrelis SM, konteineris....
Jiegu nesusitvarko, kartais ir i vyriskio "turtus" namuose isisuku, nes jis tai megsta visokius niekniekius rinkti doh.gif Susitarem, kad rusys jo, tai ten net kojos nekeliu lotuliukas.gif
Atsakyti