Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taupydamos laikote gerų, bet nenaudojamų daiktų

Mesčiau viską be gailesčio(ar drabužius ,ar daiktus,kurių jau gal pora metų nesinaudoju),bet mb yra toks taupyklė doh.gif Na kaip tik rytojui susitarėm išvalymą padaryti ax.gif Jam išmesti gaila,sako,kad kokia šeima atsirastų vargingai gyvenanti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERUGĖ: 02 rugsėjo 2007 - 21:27
Atsikratau visko ko nereikia,juk siais laikais jei ko prireiktu galima nesunkiai gauti pc..Jei visiskai geri nauji daiktai(taures,indai) atiduodu mamai,i sodyba isvezu smile.gif
Atsakyti
norėčiau išmesti viską, ko nereikia, bet...... g.gif galvoju - išmesti ar atiduoti vaiko drabužėlius - nenoriu, o jei antras bus doh.gif
savo drabužius po truputį atidavinėju, bet yra tokių, kurių jau porą metų nebuvau apsivilkusi, bet....jei pinigų vėliau nebus g.gif
jaučiu, kad kvailai elgiuosi, bet ką darysi, kad tokia esu....... doh.gif sunku ką nors išmesti, tai ir batų ir viso kito yra. Gerai, kad pas tėvus kaime daug vietos, tai yra kur padėti, bet vis negaliu atiduoti ar išmesti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 09 11, 18:39)
norėčiau išmesti viską, ko nereikia, bet...... g.gif galvoju - išmesti ar atiduoti vaiko drabužėlius - nenoriu, o jei antras bus doh.gif
savo drabužius po truputį atidavinėju, bet yra tokių, kurių jau porą metų nebuvau apsivilkusi, bet....jei pinigų vėliau nebus g.gif
jaučiu, kad kvailai elgiuosi, bet ką darysi, kad tokia esu....... doh.gif sunku ką nors išmesti, tai ir batų ir viso kito yra. Gerai, kad pas tėvus kaime daug vietos, tai yra kur padėti, bet vis negaliu atiduoti ar išmesti... schmoll.gif

drinks_cheers.gif taip pat ir pas mane, tik as i soda nenaudojmus daiktus isvezu.
Atsakyti
mano garderobas privalo sutilpti i du dickius lagaminus....jeigu reikia pakeisti gyvenamaja vieta ar pan.
labai gaunasi ekonomiska... turiu nedaug, bet tikrai reikalingu drabuziu, kuriuos nesioju, kol pribaigiu.. tuomet nera ko ir i kaima vezti...
anksciau mociute ir mama sirgo kaupimo liga... tai visi namai buvo uzversti visokais imanomais rubais, batais ir daiktais..."del viso pikto palieku, gal pravers" sakydavo. o dabar kiek zinau, tai mama vis veza i soda arba isdalina kaime daugiavaikems seimoms. neisivaizduoju kiek dar leiko ji visais sukauptais turtais bandys atsikratyti... nes galo atrodo nesimatys dar ilgai...

taip kad tikrai patariu visoms: NEKAUPKIT DAIKTU, jeigu trukt kada pinigu, tai tikrai manau nevaziuosit i kaima knistis ant auksto ir ieskoti 20 metu senumo drapanu...
Atsakyti
Prieš du metus, kai kraustemės į naują butą, taip "apsivaliau" kad viskas tilpo į kelias dėžutes. Nenešiojamus drabužius veždavau į kaimą pas tėvus, bet dabar atsirado žmonių, kurie nelabai jų turi, tai pavasarį spintą pravaliau ir jiems viską atidaviau. Mažus vaiko drabužėlius irgi į kaimą "gal prireiks". Bet štai jau 9 metai praėjo ir vis neprireikia, tai dabar jei dar geresniam stovy - atiduodu kitiems. Indų - tik tiek kiek reikia naudojimui, net sekcijos neturim ir virtuvinėse spintelėse daug tuščios vietos. Net svetainės baldus pardavėm ir nusipirkom kampą - kad kuo mažiau vietos užimtų. tėvams tai keistai atrodė, bet dabar priprato ir švenčių proga nereikalingų daigtų nedovanoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Po buto remonto atsikračiau sekcijos-nusipirkau perpus mažesnę ir talpesnę komodą 3 durų thumbup.gif .Mano anksčiau vežtus "gerus" daiktus į kaimą jau mama keiksnoja ir sakė daugiau nebepriims senienu biggrin.gif nešu su maišeliu tvarkingai sudėtus išaugtus vaikų rūbus,batus prie konteinerio ir jie greit nuo ten išgaruoja.Kokią geresnę striukę ar kelnes nenubalnotais keliais nesisrmatinu draugei pasiųlyti.
O vyras tai taupyklė,tai metu lauk kai nemato ir nebūna jo namie biggrin.gif kai apsižiūri tai būna jau per vėlu ką nors pakeisti .
Žodžiu-"neapaukime" nereikalingais daiktais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kupeta @ 2007 09 02, 22:50)
O gal žinot kur galima atiduot gerų, bet nebenešiojamų rūbų? Į second handus ar gal yra kokie labdaros fondai? Į konteinerį išmest gaila, gal kažkam jie praverstų?

Aš į raudoną kryžių esu žaislus minkštus nešusi-viską ten priima ir dėkoja.Pasidomėk 4u.gif
Atsakyti
As viska dabar ismetu, t.y. neismetu, o tiesiog sudetus i maiselius padedu prie konteineriu. Kokie benamiai ar varginai gyvenantys zmones daznai prie konteineriu buna, tai pasiims ko reikes.
Anksciau irgi galvodavau, aj gal prireiks kada. O dabar tai is karto atsisakau, jei nenaudoju, nenesioju.
Skaiciau, jog tie daiktai, kuriuos imant nesuteikia jokiu teigiamu emociju ar netgi priesingai, turi buti nesami is namu lauk. Nes apkrauna namus neigiama energija.
Jau dabar ir parduotuvese, kai ispardavimai mazai dairausi i visokias smulkmenas: vazoneles, puodeliukus ir pan. Nes jau is patirties zinau, jog daugelis daiktu tik dulkes rinks. mirksiukas.gif
Tai as stengiuosi kuo dazniau sutvarkyti savo namu spintas, kad nebutu nereikalingu daiktu. Ir is karto lengviau kvepuoti namuose darosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 09 14, 13:08)
Aš į raudoną kryžių esu žaislus minkštus nešusi-viską ten priima ir dėkoja.Pasidomėk  4u.gif

Aš irgi turiu daug nereikalingų daiktų - patalynės, užuolaidų ir pan. Ir daug senų baldų verysad.gif
Dėl patalynės skambinausi į Caritą sakė mielai priimtų, bet kažkaip vis dar neprisiruošiu nuvežti, lyg ir negražu tokius senus daiktus vežti. ax.gif Gal kas esate jau ten vežę? Kokios maždaug kokybės daiktus atiduotate? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, rubus nenesiojamus nunesu prie konteinerio, o ka daryti su pietu servizais kuriu turiu 3 vnt. nezinau. Jie taip ir stovi nenaudojami, uzima vieta, bet kadangi yra geri rankos nekyla ismesti.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2007 09 16, 13:48)
Sveikos, rubus nenesiojamus nunesu prie konteinerio, o ka daryti su pietu servizais kuriu turiu 3 vnt. nezinau. Jie taip ir stovi nenaudojami, uzima vieta, bet kadangi yra geri rankos nekyla ismesti.

Tokius daiktus, tai turbūt su mielu noru priglaus Raudonas kryžius arba Caritas. 4u.gif
Šiandien skambinau į Caritą, tai sakė labiausiai trūksta vyriškų rūbų, bet manau, kad žmonėms ir indų reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 17 rugsėjo 2007 - 14:01
Aš viską metu lauk, nieko nelaikau kažkam g.gif ?
Šiaip tai jei daiktas geras visada randu kam atiduoti mirksiukas.gif , jei ne i konteinerį rolleyes.gif
Atsakyti