Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taupydamos laikote gerų, bet nenaudojamų daiktų

As tik metau viska biggrin.gif
Atsakyti
anksciau kaupdavau zurnalus, vis atrodydavo, kad ten tiek visko naudinga visiems gyvenimo atvejams, neva ismesiu - pamirsiu kaip ir ka daryt.. Bet dabar jau metu lauk drasiai, nes pastebejau, kad ju ne neatsiverciu.. be to kas puse metu tie patys patarimai vel pasikartoja, tik jau kituose zurnaluose blush2.gif
Atsakyti
Laikas nuo laiko atsikratau susikaupusiais ,nereikalingais rubais,daiktais,deja y sita saras knygu tikrai neytraukiu.Knyga vis tik lieka knyga,jei vietos visada atsiras.........
Atsakyti
As stengiuosi kiek imanoma prametyti viska mirksiukas.gif
Atsakyti
laikau sad.gif
Atsakyti
Jei nenaudoju, tai ir nekaupiu - išdalinu tiems, kam reikia ax.gif
Atsakyti
Kai gyvenau su tevais pas juos daug buvo to tarybinio gerio (dar ir dabar yra). Kai isikrausciau, mama pradejo i mano buta visoki slamsta tempti (kad ir sena baisu servyza, kurio as ant stalo tikrai nepadeciau). Taigi, as pamazu ta "turta" atgal jai sunesiau. Na, ranksluosciai ar paklodes, tai ir seni (bet nenaudoti) greit susinaudoja, bet jau visokios taures doh.gif Paskui issikrausciau pas vyra. Cia mazai vietos, taigi dalis mano daiktu liko pas tevus. Mirus seneliams, jie priglaude dar ir seneliu "kolekcijas" doh.gif Siaubas kazkoks, kiek visko yra blink.gif Vis klausia ar ko nereikia biggrin.gif
Knygu neismetu, jas myliu. Dar nuo vaikystes turiu apie 40 graziu pliusiniu zaislu (graziai supakuoti pas tevus stovi). O gal prireiks blush2.gif Sirdis neleistu ju ismesti.
Atsakyti
as tai niekada neismetu knygu, drabuzius isskalbiu ir supakabvusi nuvezu i soc. paramos centra, ten isdalina, daiktu nekaupiu jokiu (buvo laikas kai kiekvienais metais kraustydavausi, kartais ir kelis kart metuose, tai turedavo visi daiktai tilpti i viena didziule tase, isskyrus TV ir mikrobangine biggrin.gif )
dabar pradejo kauptis patalyne ir ypac ranksluosciai, tai isvezu broliui biggrin.gif
Atsakyti
Apsikraunu, dar ir kaip, bet ne dėl taupymo, o dėl mąstymo, gal kada dar reikės.. na būna, kad būtinai pririekia kažko, ką neseniai išmečiau ar atidaviau, čia jau kaip taisyklė..

KAd ir su senais mklos ar pradinių kursų užrašais. laikau,daabr jau, nors jau daug išmečiau ir kaip tik prireikė vieno sąsiuvinio, kurio jau nebeturiu doh.gif
Atsakyti
AS TAI NELAIKAU, MAN NEREIKALINGU DAIKTUI NAMIE, JEI NEREIKIA TAI ISMETU. O DOVANAS TAI BRANGINU IR SUGAU.
Atsakyti
Nieko nereikalingo nelaikau-vakar į konteinerį ištempiau didžiulį krepšį rūbų ir visai negaila-tiesiai iš spintos,švarutėliai.Manau, kad kažkas dar jais pasipuoš. Aš labiau mėgstu mesti, negu kaupti.
Atsakyti
Kaupiu viską ne dėl taupymo, tiesiog ranka nekyla išmesti su mintim "o gal prireiks", nors protu suvokiu, kad tap nebus. Kartais užeina tokios akimirkos, kai prisėdu, peržiūriu ir kažką pramėtau. Ir po to tikrai nieko nepasigendu. Nesuprantu, iš kur čia ta kvaila kaupimo manija g.gif
Atsakyti