Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taupydamos laikote gerų, bet nenaudojamų daiktų

O kodel jus viska metat?
Taigi pvz cia yra net skyrelis kur renkami nereikalingi daiktai skurstantiems, tai jusu metami ir dauzomi daiktai tikrai praverstu
Atsakyti
blush2.gif Apsikraunu nereikalingais daiktais, nes vis tikiuosi juos kur nors pritaikyti. O būna tik išmetu ir tada kaip tik prisireikia ko nors panašaus. Indų prisikrovus devynias galybes. Ir laikau, nes išsidaužo pamažu, o kasdien galima valgyti ir iš nebemadingų. tongue.gif

Bibliotekos knygas ima, bet... tik naujas. Kelias nunešiau naujas, tai bibliotekininkė net nepadėkojo, o tik paskubom nugrūdo į stalčių, o paskiau greit išlėkė pasispaudusi po pažasčia. Jumoras. Pati parduot moku. doh.gif
Atsakyti
as nekaupiu senienu, tokius atsikratymus senais darau per generalinius tvarkymus biggrin.gif
Atsakyti
aš gyvenu 35kv m bute ir kaip tokiame plote išlaikyti minimalizmą? kai turiu tik vieną kambarį ir virtuvę net balkono neturiu tai pas mane pakankamai pilna visokių daiktų virtuvė 12kv m tai ten sieninėse spintelėse maistas ir indai naudojama kasdien o kur dar tokie rakandai kaip elektrinė bulvių tarkavimo mašina, mėsmalė, kokteilinė, mikseris ir t.t. juk neišmesi visko lauk ką prieš 3 mėnesius per vestuves gavai? o kambary stovi 5 durų spinta ir sekcija sekcijoj taurės o spintoj mano ir mano vyro rūbai yvairi patalynė kad ir ta pati taryubinė bet kai tetos kraitį man krovė ir jis pravertė jei ne jos aš neturėčiau kuom antkodės apvilkti ir t.t. man atrodo kad daiktų turiu daug bet visi reikalingi nereikalingus turiu gal kokius atvirukus bet jų išmesti nesinori...
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2006 10 31, 12:43)
aš gyvenu 35kv m bute ir kaip tokiame plote išlaikyti minimalizmą? kai turiu tik vieną kambarį ir virtuvę net balkono neturiu tai pas mane pakankamai pilna visokių daiktų virtuvė 12kv m tai ten sieninėse spintelėse maistas ir indai naudojama kasdien  o kur dar tokie rakandai kaip elektrinė bulvių tarkavimo mašina, mėsmalė, kokteilinė, mikseris ir t.t. juk neišmesi visko lauk ką prieš 3 mėnesius per vestuves gavai? o kambary stovi 5 durų spinta ir sekcija sekcijoj taurės o spintoj mano ir mano vyro rūbai yvairi patalynė kad ir ta pati taryubinė bet kai tetos kraitį man krovė ir jis pravertė jei ne jos aš neturėčiau kuom antkodės apvilkti ir t.t. man atrodo kad daiktų turiu daug bet visi reikalingi nereikalingus turiu  gal kokius atvirukus bet jų išmesti nesinori...

Jau tiek per 3 mėnesius prisikrovė doh.gif tai kas bus po 3 metų nepraeisi doh.gif
Atsakyti
O as pasilaikau senus, nenudevetus bet nusibodusius ar nebemedingus drabuzius.... Po keliu metu prisimenu kad kazkada tarkim tokia vat bliuzele turejau ir sumastau, kad va cia prie nauju kelniu ji bais tiktu, isverciu pakampius ir radus baisiai apsidziaugiu biggrin.gif Juk naujas daiktas, gali buti tiesiog gerai pamirstas senas wink.gif
Atsakyti
Aš kai įjungiau gan griežtą taupymo programą namuose, tai retai jau ir beprisiperku neplanuotų ir nereikalingų daiktų. Bet juokas pro ašaras, turiu vieną blogą ypatybę: kaupiu visokio plauko maišus ir maišelius. Man turbūt baimė nuo tarybinių laikų, kad vieną dieną neturėsiu nė jokio maišelio, tai ir kišu aš juos visus į vieną didelį, paskui tą didelį į dar didesnį doh.gif ir taip pasaka be galo..
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 10 31, 17:35)
Aš kai įjungiau gan griežtą taupymo programą namuose, tai retai jau ir beprisiperku neplanuotų ir nereikalingų daiktų. Bet juokas pro ašaras, turiu vieną blogą ypatybę: kaupiu visokio plauko maišus ir maišelius. Man turbūt baimė nuo tarybinių laikų,  kad vieną dieną neturėsiu nė jokio maišelio, tai ir kišu aš juos visus į vieną didelį, paskui tą didelį į dar didesnį doh.gif ir taip pasaka be galo..

Tai juk siukslems naudok - nereiks pirkti siuksliu maisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 10 31, 14:58)
Jau tiek per 3 mėnesius prisikrovė  doh.gif tai kas bus po 3 metų nepraeisi doh.gif

mes tik kaip susituokę 3 men o šitam bute jau metai laiko kaip gyvenam tai ir prikaupėm tiek turto
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 10 31, 19:05)
Tai juk siukslems naudok - nereiks pirkti siuksliu maisu  biggrin.gif

Su didesniais taip ir darau: bet yra daug visokių gražių, mažių maišelių, kuriuos galėčiau ramia sąžine išmest, bet ne... a vdrug prireiks kada kur ką supakuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 10 25, 10:41)
nesudreks rusy arba pelesiais neprasmirs
Prisiminiau, kad pas mama pilnas rusys stiklainių tai čia seniau gal ir deficitas buvo, nes nesuprantu kam juos rinkti

tai jie tam kad vasara butu i ka ogienes, grybus ir kt konservuot g.gif nieko cia keisto nematau
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 11 02, 13:23)
tai jie tam kad vasara butu i ka ogienes, grybus ir kt konservuot g.gif nieko cia keisto nematau

Pamatytum kiek stiklainių tai tiek uogienių pridarius per 10 metų nesuvalgysi doh.gif , be to dar senesnių uogienių, kai sodus turi tai prisidaro pilną rūsį.
Atsakyti