Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Gal yra dar norinčių prisijungti? Visas maloniai prašom 4u.gif
iki puse 10 rašykit man į až...jei kas sugalvosit ax.gif
Atsakyti
Sveikutės...
na ką aš pirma biggrin.gif
dalinuosi įspudžiais...
Žodžiu man viskas buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
noriu pakartojimo...nerealiai... o kas nedalyvavo daug ką prarado... tongue.gif
Ingriduk...kaip sveikatėlė?
Olilove ...ar gerai davažiavai? šiandien galvelės neskauda??? tongue.gif
Euforija.... o tau kojyčių nuo šokių irgi nesopa? biggrin.gif
Silwa....daugiau drąsos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 26 lapkričio 2006 - 12:25
Sveikatele seip sau,tik vat nesuprantu nuo ko,tikriausiai miego truksta,atpratau nuo naktinio gyvenimo.....O siaip tai labai patenkinta susitikimu,vyras gryzo 8 ryto,tai viska papasakojau 4u.gif Labai smagu ir malonu buvo...
Atsakyti
Sveiki!Tik neseniai atsikeliau..
Man irgi viskas ir visos labai patikot! thumbup.gif Tik as pati sau nelabai.. blush2.gif Bet pasistensgsiu kitakart jei eisiu pasitaisyt.. g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na galva man niekada neskauda, nebent nuo mano pačios pliurpalų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nusigavau gerai, kaip visada tongue.gif O kaip jus?Saugiai namus pasieket?

Iš tikrųjų labai labai man patiko, nors ir beveik nešokom, bet iš tikrųjų labai džiaugiuos, kad susitikom thumbup.gif
Jei jau aš tiek šnekėjau, tai tik parodo, kad jus visos thumbup.gif
Man tikrai labai malonu ir smagu buvo. Norėčiau pakartojimo mirksiukas.gif
Tai gal po algos kaip ir planavom - į "Pramogų banką"? mirksiukas.gif
Ingriduk, jau gali pradėt džinsų ieškot mirksiukas.gif

Silwa, nepergyvenk taip, viskas super thumbup.gif Kai esi būry visiškai nepažįstamų žmonių dažnai jautiesi nedrąsiai. Tu savo nedrąsumą išreiški tylėdama ir besiklausydama, o aš pavyzdžiui šnekėdama biggrin.gif ax.gif Juk kiekvienas žmogus nuostabus būtent tuo, kad jis yra toks koks yra mirksiukas.gif Kitą kartą jau bus drąsiau juk. Viskas buvo gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
La.Dzinsus jau pradesiu jeskot..... lotuliukas.gif .....bet jei eisim i pramogu banka jie bus nereikalingi....nes drauge buvo penktadieni tai sake ten visi renkasi vos ne su balinem suknelem ir prabangiai apsirenge,bet as nelabai isivaizduoju kaip su balinem suknelem sokt pagal klubine muzika g.gif siaip ar taip dzinsus pirksiu vistiek prireiks,juk pazadejau kita karta sokti smile.gif Vakar visa diena lovoi prasivoliojau.....,ir vis masciau kaip gerai kad pagaliau susitikom,isties malonu buvo.....
Visom geros darbo savaites ir geru nuotaiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 27, 11:11)
La.Dzinsus jau pradesiu jeskot..... lotuliukas.gif .....bet jei eisim i pramogu banka jie bus nereikalingi....nes drauge buvo penktadieni tai sake ten visi renkasi vos ne su balinem suknelem ir prabangiai apsirenge,bet as nelabai isivaizduoju kaip su balinem suknelem sokt pagal klubine muzika g.gif siaip ar taip dzinsus pirksiu vistiek prireiks,juk pazadejau kita karta sokti smile.gif Vakar visa diena lovoi prasivoliojau.....,ir vis masciau kaip gerai kad pagaliau susitikom,isties malonu buvo.....
Visom geros darbo savaites ir geru nuotaiku thumbup.gif

g.gif tai kaip aš eisiu į Pramogų banką su džinsais? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 27, 12:55)
g.gif  tai kaip aš eisiu į Pramogų banką su džinsais? doh.gif  g.gif

Si reikala reiks aptart ir suderint.Jei eisim i pramogu banka,tada rengsimes kaip ponios lotuliukas.gif (dar as susizinosiu kaip ten istikruju yra)O jei eisim kitur,tada butinai su dzinsais ir soksim iki apalpimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 27, 12:23)
Si reikala reiks aptart ir suderint.Jei eisim i pramogu banka,tada rengsimes kaip ponios lotuliukas.gif (dar as susizinosiu kaip ten istikruju yra)O jei eisim kitur,tada butinai su dzinsais ir soksim iki apalpimo lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai vaaaaa biggrin.gif begėdės begėdėssssss nešokotttttt assa.gif sokiai.gif assa.gif

aš už jus visas atstrakaliojau tsakant laugh.gif šiaip man ir tikpašnekėt būt faina, tik va reikia jau esant progai padeginti kalorijas ir pajudinti raumenukus blush2.gif

Ingriduk nesirg, netvarka tongue.gif

Silwa tu žinok nepergyvenk, jeigu visos tik kalbėtų ( olilove tongue.gif tongue.gif tongue.gif ) tai nebūt kam klausyt biggrin.gif viskas ok, pamatysi su laiku pasijausi daug laisviau 4u.gif

Svajone, aš pasižadu tave prašokdinti, kitą kart neišsisuksi tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Pramogų bankas..kiek girdėjau ten daugiau kazino...dėl todėl ir rengiasi visi puošniai...man tai kažkaip puoštis į kluba nelabai, man labiau patinka pašokti, nes tas sėdimas darbas baigia užkalti jau smile.gif O jeigu ten tokia solidi publika...tai su džinsais nžn kaip ten jausimės rolleyes.gif

Atsakyti
tai vat,i pramogu banka galesim tik palost,pagurksnot skaniu gerimu ir paplepet nueit.O sokti eisim ten kur linksma ir su dzinsais visi..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 27, 14:41)
tai vat,i pramogu banka galesim tik palost,pagurksnot skaniu gerimu ir paplepet nueit.O sokti eisim ten kur linksma ir su dzinsais visi..... lotuliukas.gif

biggrin.gif tik va iš kur gauti tą balinę suklnelę rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti