Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Ingriduk notworthy.gif Nevisada iseina kaip suplanuoji, ***** ir vaiku neturiu ir tai ne visada iseina goss.gif Prizadu tikrai prizadu, tik dabar neplanuosiu isanksto, viska darysiu ekspromtu, nes kai tik pradedu planouti viskas zlunga:draugai: Butinai sudalyvausim friends.gif sokiai.gif karsta.gif
Del apredu reikia pasidairyti pas kuria kaimyne grazesnes uzuolaidos lotuliukas.gif juk norisi atrodyti pritrenkianciai assa.gif
Atsakyti
Ziurk man mirksiukas.gif
Zinau kad ne visada gaunasi taip kaip noretum ar taip kaip planuoji.
Tik reiks visom susitart kur eisim ar i pramogu banka ar visdelto kur kitur...
Sekmes visom wub.gif
Atsakyti
Vyras sakė, kad kažkoks naujas klubas atsidarė... Gedimino prospekte... važiuojant nuo buvusio "Vyrų džiaugsmo -Trasos" į Seimo pusę... atseit ten normalus kontingentas renkasi...vyro - bendradarbio žodžiais... gal kuri žinot? g.gif
Atsakyti
Zydroji svajone ar gavai mano zinute tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2006 11 28, 13:10)
Zydroji svajone ar gavai mano zinute  tongue.gif

Šiandien ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 28, 14:06)
Vyras sakė, kad kažkoks naujas klubas atsidarė... Gedimino prospekte... važiuojant nuo buvusio "Vyrų džiaugsmo -Trasos" į Seimo pusę... atseit ten normalus kontingentas renkasi...vyro - bendradarbio žodžiais... gal kuri žinot? g.gif

As tai negirdejau apie toki schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 28, 17:51)
As tai negirdejau apie toki schmoll.gif  rolleyes.gif

tai ir aš negirdėjau...
gal sakau reiks šiandien prasivažiuoti gedimino prospektu?
merginos nežinot eismas leidžiamas jau ar dar ne? g.gif
Atsakyti
Na kaip gyvena linksmutės mergaitės? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ką planuojam mergaitės? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,

jau nebesuprantu kas su manim darosi! irnesakyk.gif tiek visokiu darbu ir ju nemazeja, belieka mega_shok.gif visur lekiu kaip isprotejusi, is visu pusiu ir mokslai ir darbas. Brrrr kaip pikta ant viso pasaulio... Uzsukau pasiziureti ar ko nors nepraleidau lens.gif

kaip merginos laikosi? tease.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Smagu, kad užsukat čia nors retkarčiais smile.gif

Aš jau nebespėsiu šiemet prisijungti prie jūsų susitikimo verysad.gif

Kaip visuomet prieš šventes labai įtemptas ne tik darbo, bet ir laisvalaikio grafikas doh.gif

Tikiuosi jums pavyks susiorganizuoti, mes ( negalintys smile.gif ) būsim su jumis morališkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 12 04, 15:47)
Laba  4u.gif

Smagu, kad užsukat čia nors retkarčiais  smile.gif

Aš jau nebespėsiu šiemet prisijungti prie jūsų susitikimo  verysad.gif

Kaip visuomet prieš šventes labai įtemptas ne tik darbo, bet ir laisvalaikio grafikas  doh.gif

Tikiuosi jums pavyks susiorganizuoti, mes ( negalintys  smile.gif  ) būsim su jumis morališkai  mirksiukas.gif

na tai kaip gi neužsuksi pas drauges.. mirksiukas.gif gaila, kad taip greit išskrendi... verysad.gif labai tavęs trūks...
o kada kitamet atvažiuosi? bent jau prie SM prisėsi? g.gif
Atsakyti