Euforija, Hmm.. ir as net susimasciau, kas yra fifa Fyfa manyciau tai visai kita rusis zmoniu. Ju zodziu reiksmiu supratimas yra visai kitoks nei paprastu zmoniu. Grozi jos kitaip supranta. Fyfa tampama jau nuo jaunystes, jei mergina (mergaite, senele) supranta kad ji yra grazi ir pastebi kad tai mato ir kiti, jos mastymas pasikeicia ir jos smegenu vingiuose ivyksta luzis. Tai galima pastebeti i jos potrauki graziems berniukams (saldiems), turincius daug pinigu ir "stilingai" besirengiancius. Tai tiek mano isminties Bet juk asakytes paganau i grazius berniukus
Oi... užteko man numigti su vaiku, o čia jau diskusija liepsnoja... Vat Olilove nežinau kaip čia dabar daryti su naktinėm užuolaidom...pas mane namuose roletai...tai kaip ir neapsisuksiu... o į klubą tai norisi... tek matyt derinti tokį apsirengimo stilių..
Joo, manau jei taip pasiderinsim tai būsim vakaro klubo žvaigždės Net neabejuok O jei dar tokių judėsiukų pramoksim, kaip tavo ančiukai, tai iš viso super
Euforija, fifa tai kitaip tariant pamaiva Na visos mes šiaip bički fifos esam Bet būna tokių kurios super puper išsipuošia, prisidažo ir pan. viskas pagal madą:batukai, rankinukai, berniukai...
Kriste K,gausi lupt,kad pazadejai ir nesugebejai sudalyvaut musu susitikime.... Silwute,pradejom kalba apie mezgima ir taip jos nepabaigem,galesim kada mezgimo pamokom uzsijmt,tik laiko rast reikes..... Dar siulau visom paplepejimuose prisijungt prie istorijos is P raides.Labai smagiai gavosi istorija Kuriam tesini...
Kriste K,gausi lupt,kad pazadejai ir nesugebejai sudalyvaut musu susitikime....
Silwute,pradejom kalba apie mezgima ir taip jos nepabaigem,galesim kada mezgimo pamokom uzsijmt,tik laiko rast reikes.....
Dar siulau visom paplepejimuose prisijungt prie istorijos is P raides.Labai smagiai gavosi istorija Kuriam tesini...
Taip,taip.As pamenu.Pati norejau jau i tave kreptis su tuo dalyku,bet tu pirma uzisiminei kokia rupestinga
Na kai jau rimtai apsispresiu ka ir kaip megzt,butinai i tave kreipsiuos!
Taip,taip.As pamenu.Pati norejau jau i tave kreptis su tuo dalyku,bet tu pirma uzisiminei kokia rupestinga
Na kai jau rimtai apsispresiu ka ir kaip megzt,butinai i tave kreipsiuos!