Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Siūlau taip-nuimt nuo lango užuolaidas, apsiviniot ir bus super-puper balinė suknė lotuliukas.gif Už tat kaip originaliai atrodysim lotuliukas.gif

Be to mano draugai vaikščiojo į pramogų banką, tai sakė jokių ten balinių suknelių, kaip ir visur fifos, fifos, fifos... lotuliukas.gif

O ne gi mes ne fifos? lotuliukas.gif
Atsakyti
zydroji svajone ar gavai mano zinute smile.gif
Papildyta:
olilove jei taip pasipuosit dar pagalvos, kad nuotakos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2006 11 27, 15:31)
zydroji svajone ar gavai mano zinute smile.gif
Papildyta:
olilove jei taip pasipuosit dar pagalvos, kad nuotakos  lotuliukas.gif

Tai paimsim kokias naktines užuolaidas, jos gi ne tik baltos būna lotuliukas.gif
Atsakyti
olilove, o kas yra "fifa" ? biggrin.gif
Atsakyti

Euforija,
Hmm.. ir as net susimasciau, kas yra fifa nail.gif g.gif
Fyfa flirt.gif manyciau tai visai kita rusis zmoniu. Ju zodziu reiksmiu supratimas yra visai kitoks nei paprastu zmoniu. Grozi jos kitaip supranta. Fyfa tampama jau nuo jaunystes, jei mergina (mergaite, senele) supranta kad ji yra grazi ir pastebi kad tai mato ir kiti, jos mastymas pasikeicia ir jos smegenu vingiuose ivyksta luzis. Tai galima pastebeti i jos potrauki graziems berniukams (saldiems), turincius daug pinigu ir "stilingai" besirengiancius. Tai tiek mano isminties lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hah.gif Bet juk asakytes paganau i grazius berniukus lotuliukas.gif

Atsakyti
Oi... blink.gif užteko man numigti su vaiku, o čia jau diskusija liepsnoja... lotuliukas.gif
Vat Olilove nežinau kaip čia dabar daryti su naktinėm užuolaidom...pas mane namuose roletai...tai kaip ir neapsisuksiu... g.gif
o į klubą tai norisi...
tek matyt derinti tokį apsirengimo stilių..
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Joo, manau jei taip pasiderinsim tai būsim vakaro klubo žvaigždės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net neabejuok lotuliukas.gif O jei dar tokių judėsiukų pramoksim, kaip tavo ančiukai, tai iš viso super thumbup.gif

Euforija, fifa tai kitaip tariant pamaiva tongue.gif Na visos mes šiaip bički fifos esam tongue.gif lotuliukas.gif Bet būna tokių kurios super puper išsipuošia, prisidažo ir pan. viskas pagal madą:batukai, rankinukai, berniukai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kriste K,gausi lupt,kad pazadejai ir nesugebejai sudalyvaut musu susitikime....
Silwute,pradejom kalba apie mezgima ir taip jos nepabaigem,galesim kada mezgimo pamokom uzsijmt,tik laiko rast reikes.....
Dar siulau visom paplepejimuose prisijungt prie istorijos is P raides.Labai smagiai gavosi istorija lotuliukas.gif Kuriam tesini...
Atsakyti
Aha, buvau ten užsukusi, labai fainai sugalvota, bet nepatikėsi, Ingriduk.... neradau žodžių lotuliukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai randu,bet gaunasi kad kartu rasom ir tada nesamone gaunasi....
Papildyta:
Man ispradziu irgi nesigavo,bet dabar tai mintys tiesiog liejasi...
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 27, 17:20)
Kriste K,gausi lupt,kad pazadejai ir nesugebejai sudalyvaut musu susitikime....
Silwute,pradejom kalba apie mezgima ir taip jos nepabaigem,galesim kada mezgimo pamokom uzsijmt,tik laiko rast reikes.....
Dar siulau visom paplepejimuose prisijungt prie istorijos is P raides.Labai smagiai gavosi istorija lotuliukas.gif Kuriam tesini...

Taip,taip.As pamenu.Pati norejau jau i tave kreptis su tuo dalyku,bet tu pirma uzisiminei smile.gif kokia rupestinga ax.gif
Na kai jau rimtai apsispresiu ka ir kaip megzt,butinai i tave kreipsiuos!:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwa: 27 lapkričio 2006 - 19:07
QUOTE(Silwa @ 2006 11 27, 20:05)
Taip,taip.As pamenu.Pati norejau jau i tave kreptis su tuo dalyku,bet tu pirma uzisiminei smile.gif kokia rupestinga ax.gif
Na kai jau rimtai apsispresiu ka ir kaip megzt,butinai i tave kreipsiuos!:)

ok mirksiukas.gif
Atsakyti