Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Sveikutes,as tai vis dar sergu...ir kosiju ir plauciai skauda,ausyse niesti,silpna...bet tikiuosi greit pasveikt ir reikia butinai susitikt.(apsiprekinau,sokt galesiu)Nors gal labiau noreciau siaip susitikt jaukioi aplinkoi pasisedet,karsto sokolado ar skanios kvapnios arbatos pvz su skaniu likeriu pagurksnot.Zodziu nuspresim,tik reiktu spresti jau dabar,kaip kas ir kada gali....
Olilove,kaip tavo sveikata?gal jau i darba iskeliavai?
As taip laukiu sniego,noriu papuost vaikui eglute,o girdejau kad sniego sulauksime tik vasari verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 12 11, 13:46)
Sveikutes,as tai vis dar sergu...ir kosiju ir plauciai skauda,ausyse niesti,silpna...bet tikiuosi greit pasveikt ir reikia butinai susitikt.(apsiprekinau,sokt galesiu)Nors gal labiau noreciau siaip susitikt jaukioi aplinkoi pasisedet,karsto sokolado ar skanios kvapnios arbatos pvz su skaniu likeriu pagurksnot.Zodziu nuspresim,tik reiktu spresti jau dabar,kaip kas ir kada gali....
Olilove,kaip tavo sveikata?gal jau i darba iskeliavai?
As taip laukiu sniego,noriu papuost vaikui eglute,o girdejau kad sniego sulauksime tik vasari verysad.gif

va jums sniegas...
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 11, 14:48)

Nieko as toi lentelei nesuprantu,blogai kai rusiskai moku tik kalbet,o skaityt ne:verysad:
Atsakyti
as nesuprantu, cia kaunieciu nera? verysad.gif taip baltas pavydas ima, kad jus taip graziai susibendravot, noretusi, kad ir mano miestukas sektu jusu pedomis, mergaites atsiliepkit, negi nera norinciu kazkur iseiti, pabuti kompanijoj, pasilinksminti, kai buna liudna? verysad.gif help.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes,
Ziuriu gyvuojat kai kurios nekaip, sirguliuojat! Sveikit mielosios kuo greiciau
Kaip sekasi Žydroji svajone? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2006 12 12, 07:58)
Sveikos panelytes,
Ziuriu gyvuojat kai kurios nekaip, sirguliuojat! Sveikit mielosios kuo greiciau
Kaip sekasi Žydroji svajone? nail.gif

Aš tai nesergu...tvarkausi sesiją... o vat sūnus šiandien susirgo.. verysad.gif temperatūra laikosi 39 laipsniai...
Atsakyti
jooooooooooo visos su sesijom man ir ant nosies šis ne malonus, bet neišvengiamas reiškinys unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Ir as su mokslais uzsikasusi iki ausu. Si sestadieni vienas valstybinis egzaminas, o nuo sausio 11d. prasides vel sesija.
Oi kokios mes busim protingos, protas per krastus liesis umn.gif

Sekmes visoms besimokinancioms book.gif , po mokslu butinai reikia alc.gif kad greit nepasimirstu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,as jau sveikstu,tik vis dar kosiju,vakar vyras pertusino nupirko,tai palengvino atsikosijma.jauciuosi neblogai.
Zydroji Svajone,kaip tavo sunelis laikosi,ar gereja?
Visos kitos,kur pradingot?
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 12 13, 11:35)
Sveikos,as jau sveikstu,tik vis dar kosiju,vakar vyras pertusino nupirko,tai palengvino atsikosijma.jauciuosi neblogai.
Zydroji Svajone,kaip tavo sunelis laikosi,ar gereja?
Visos kitos,kur pradingot?

na neblogai jau šiandien ...bėgioja, kalba ..smile.gif
tik va pas mane nėra nuotaikos.... sad.gif jei neišlaikau egzo, kurį šiandien laikėm, tai mane meta iš univeros... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 13, 12:37)
na neblogai jau šiandien ...bėgioja, kalba ..smile.gif
tik va pas mane nėra nuotaikos.... sad.gif jei neišlaikau egzo, kurį šiandien laikėm, tai mane meta iš univeros...  verysad.gif

niu nemes, o ko jiems mest, aš vat jau du metai niekaip nesugebu piešimo skolos atiduot ir vis tempiu nail.gif nail.gif nail.gif

gal blogiausiu atveju lieps už studijas mokėt arba už perlaikymą console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 13, 12:13)
niu nemes, o ko jiems mest, aš vat jau du metai niekaip nesugebu piešimo skolos atiduot ir vis tempiu  nail.gif  nail.gif  nail.gif

gal blogiausiu atveju lieps už studijas mokėt arba už perlaikymą  console.gif  console.gif  console.gif

mes.... nes atėjus po akademinių atsinešiau su savim tris skoleles... verysad.gif o šią sesiją be skolų išlaikiau...tik šiandien labai sunkų egzą laikėm ir mažai ką parašiau, tad automatiškai ko gero bus 4 skola o tada jau ir meta...
Atsakyti