Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Zinau sita receptuka,irgi man nepadeda.O del savaites ir septyniu dienu tai tikra tiesa,todel stipriu vaistu nuo persalimo ir negeriu,nes vistiek tolko jokio mirksiukas.gif
Atsakyti
olilove sveika pasirodžius thumbup.gif taisykis, mes su tavim wub.gif

ingriduk antibiotikai vieną gydo, kitam kenkia, va ir visas uždaras ratas...geriant juos būtinai reikia gerti papildomai gerąsias bakterijas, kad jos sugebėtų padėt organizmui kovoti su kitomis blogybėmis 4u.gif parduodamos jos kapsulėse vaistinėse, gali pasiklausti kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 12 08, 15:08)
olilove sveika pasirodžius  thumbup.gif  taisykis, mes su tavim  wub.gif

ingriduk antibiotikai vieną gydo, kitam kenkia, va ir visas uždaras ratas...geriant juos būtinai reikia gerti papildomai gerąsias bakterijas, kad jos sugebėtų padėt organizmui kovoti su kitomis blogybėmis  4u.gif parduodamos jos kapsulėse vaistinėse, gali pasiklausti kada  smile.gif

Zinau zinau mirksiukas.gif taip ir darau.
Atsakyti
Vakar nupirkau jūros kiaulytę krikštasūniui Kalėdoms...nu toks fainas padariukas... wub.gif laikyčiau pati tokį namuose.... ale pasirodo vyras bijo... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
geras, o aš vakar trenkiausi į Biržus ir nusipirkau šiurkščiaplaukę taksų kalytę ir pakrikštyt jau spėjom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sicilija...
jungiesi prie mūsų? bigsmile.gif
dalyvausi meetuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 11, 11:48)
Sicilija...
jungiesi prie mūsų?  bigsmile.gif
dalyvausi meetuose? 4u.gif

jap jei tik koks biesas kojos nepakiš bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 11, 11:41)
jap jei tik koks biesas kojos nepakiš  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

na mes kol kas dar nesusiplanavom nieko, bet manau reiktų DAR ŠIAIS metais susitikti...
gal palik savo koordinates kam nors iš mūsų, kad jei tik susiplanuosim praneštume tau, nes būna kartais, kad norinčios neapsilanko skyrelyje... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 11, 12:43)
na mes kol kas dar nesusiplanavom nieko, bet manau reiktų DAR ŠIAIS metais susitikti...
gal palik savo koordinates kam nors iš mūsų, kad jei tik susiplanuosim praneštume tau, nes būna kartais, kad norinčios neapsilanko skyrelyje... mirksiukas.gif

ką tin išsiunčiau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif daba sėdėsiu ir lauksiu pasimatymo ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 11, 11:47)
ką tin išsiunčiau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  daba sėdėsiu ir lauksiu pasimatymo  ax.gif  ax.gif  ax.gif

na ne tik pasimatymo...dar ir čia juk reikia bendrauti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 11, 12:58)
na ne tik pasimatymo...dar ir čia juk reikia bendrauti...  mirksiukas.gif

tai aš labai bendraujanti ypač kai reikia ką nors eit padaryt naudingo šeimos ir tėynės labui, tai aš tada labai linkus..... pabendraut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 11 gruodžio 2006 - 12:05
QUOTE(sicilija @ 2006 12 11, 12:04)
tai aš labai bendraujanti ypač kai reikia ką nors eit padaryt naudingo šeimos ir tėynės labui, tai aš tada labai linkus.....  pabendraut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai smagu, kad bendraujantys renkasi... kuo mūsų daugiau tuo smagiau... thumbup.gif
Atsakyti