Zinau sita receptuka,irgi man nepadeda.O del savaites ir septyniu dienu tai tikra tiesa,todel stipriu vaistu nuo persalimo ir negeriu,nes vistiek tolko jokio

olilove sveika pasirodžius
taisykis, mes su tavim
ingriduk antibiotikai vieną gydo, kitam kenkia, va ir visas uždaras ratas...geriant juos būtinai reikia gerti papildomai gerąsias bakterijas, kad jos sugebėtų padėt organizmui kovoti su kitomis blogybėmis
parduodamos jos kapsulėse vaistinėse, gali pasiklausti kada

ingriduk antibiotikai vieną gydo, kitam kenkia, va ir visas uždaras ratas...geriant juos būtinai reikia gerti papildomai gerąsias bakterijas, kad jos sugebėtų padėt organizmui kovoti su kitomis blogybėmis

QUOTE(Euforija @ 2006 12 08, 15:08)
olilove sveika pasirodžius
taisykis, mes su tavim
parduodamos jos kapsulėse vaistinėse, gali pasiklausti kada 

Zinau zinau

Vakar nupirkau jūros kiaulytę krikštasūniui Kalėdoms...nu toks fainas padariukas...
laikyčiau pati tokį namuose.... ale pasirodo vyras bijo...

Sicilija...
jungiesi prie mūsų?
dalyvausi meetuose?
jungiesi prie mūsų?

dalyvausi meetuose?

QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 11, 11:48)
jap jei tik koks biesas kojos nepakiš

QUOTE(sicilija @ 2006 12 11, 11:41)
na mes kol kas dar nesusiplanavom nieko, bet manau reiktų DAR ŠIAIS metais susitikti...
gal palik savo koordinates kam nors iš mūsų, kad jei tik susiplanuosim praneštume tau, nes būna kartais, kad norinčios neapsilanko skyrelyje...

QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 11, 12:43)
na mes kol kas dar nesusiplanavom nieko, bet manau reiktų DAR ŠIAIS metais susitikti...
gal palik savo koordinates kam nors iš mūsų, kad jei tik susiplanuosim praneštume tau, nes būna kartais, kad norinčios neapsilanko skyrelyje...

ką tin išsiunčiau

QUOTE(sicilija @ 2006 12 11, 11:47)
na ne tik pasimatymo...dar ir čia juk reikia bendrauti...

QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 11, 12:58)
tai aš labai bendraujanti ypač kai reikia ką nors eit padaryt naudingo šeimos ir tėynės labui, tai aš tada labai linkus..... pabendraut

QUOTE(sicilija @ 2006 12 11, 12:04)
tai aš labai bendraujanti ypač kai reikia ką nors eit padaryt naudingo šeimos ir tėynės labui, tai aš tada labai linkus..... pabendraut

Tai smagu, kad bendraujantys renkasi... kuo mūsų daugiau tuo smagiau...