Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

prasom prasom smulkiau, kas cia kur iskrenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2006 12 04, 17:44)
prasom prasom smulkiau, kas cia kur iskrenda smile.gif

atsakyk man į až...aš tau tenai parašiau laiškelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 04, 17:59)
na tai kaip gi neužsuksi pas drauges..  mirksiukas.gif  gaila, kad taip greit išskrendi... verysad.gif  labai tavęs trūks...
o kada kitamet atvažiuosi? bent jau prie SM prisėsi? g.gif

naaa aš gi niekur nedingstu, o ir sm tai jau dalis mano gyvenimo biggrin.gif grįšiu labai greit, nes mokslų atostogas laaabai trumpos, tai jau sausio pradžioj sėdėsiu VLN ir graušiu karčias mokslų šaknis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės... 4u.gif
kaip sekasi visoms...
kažkur dingote...niekas nieko neplanuoja... ax.gif

kriste.k ale tu mane žiūriu ignoruoji... g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 06 gruodžio 2006 - 11:32
Mes cia, mes cia bye1.gif
Papildyta:
Žydroji svajone ne tikrai ne, labai buvo darbai uzspaude, nieko nemaciau, sori notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes 4u.gif kaip laikotes?As tai va persalau siaubingai,kur ir kaip net neisivaizduoju.Siuo metu gydausi vaistais,medum,citrina ir arbatom.Kolkas reultatu nera,bet tikiuosi greit pasveikt.Ar organizuojam susitikima dar siais metais?
Atsakyti
taip taip taip thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, brangiosios ir mielosios 4u.gif
Man galų gale namie pajungė greitą, žmonišką internetą (tfu, tfu, tfu...) tongue.gif
Kaip gi jus laikotes?Kas naujesnio, geresnio?

Ingriduk, kaip gi tu taip sugebėjai peršalt? verysad.gif Sakiau negerk tos šaltos degtinės drinks_cheers.gif

Dėl susitikimo tai aš visai bučiau nieko prieš, tik va pati dabar sėdžiu namie su nedarbingumo pažymėjimu verysad.gif

Euforija, o kada tu išskrendi?
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 12 07, 16:05)
Kaip gi jus laikotes?Kas naujesnio, geresnio?

Ingriduk, kaip gi tu taip sugebėjai peršalt? verysad.gif Sakiau negerk tos šaltos degtinės drinks_cheers.gif

Dėl susitikimo tai aš visai bučiau nieko prieš, tik va pati dabar sėdžiu namie su nedarbingumo pažymėjimu :

Tai vat su ta dektine tai doh.gif Pastaruoju metu visai apsirgau,vien vaistus ryju,jau namiskiai juokiasi,sako geriau tu simta gramu isgerk nei vien vaistus ryk lotuliukas.gif Jauciu taip ir reiks padaryt,bet jauciu iskart nokautas bus,nes nepamenu kada stiprius gerimus geriau lotuliukas.gif
O kas gi tau su sveikatele?
Atsakyti
Vat man nokautas ir buvo lotuliukas.gif Kada papasakosiu mirksiukas.gif O dėl tu vaistų tai gal paklausyk namiškių, negerk jų daug, nes paskui organizmas pripranta prie vaistų ir jie nepadeda. Geriau jau natur produkt tongue.gif O kas tau yra?Temperatūros, slogos, kosulio turi?
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 12 07, 17:51)
Vat man nokautas ir buvo lotuliukas.gif  Kada papasakosiu mirksiukas.gif  O dėl tu vaistų tai gal paklausyk namiškių, negerk jų daug, nes paskui organizmas pripranta prie vaistų ir jie nepadeda. Geriau jau natur produkt tongue.gif  O kas tau yra?Temperatūros, slogos, kosulio turi?

Galva skauda,ciaudau ir stipriai sloguoju.(Kosiju retai,o temperaturos isvis niekada neturiu kai sergu)sako kad blogai..As jau savaite antibijotikus geriu,bet ne nuo persalimo,tai jauciu ir susilpnino sveikata,(o dar dvi savaites reiks juos gert)nuo vieno geri,kitkas islenda.O sloga tai gripeksu citrina medum ir arbatom slopinu,bet kolkas be rezultatu.Bijau vaikiuko savo neuzkrest..
O nokautas jauciu tau buvo nuo per dideliu kruviu darbe. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nevisai nuo darbo krūvių, greičiau nuo tų su kuo kovoju darbe mirksiukas.gif Prie progos papasakosiu 4u.gif
O dėl slogos tai žinai yra toks geras pasakymas- jei slogą gydai-ji praeina po savaitės, jei ne - po 7 dienų biggrin.gif Tiesos yra thumbup.gif
O dėl tempertūros blogai, kad jos nėra, nes kai pakyla temperatūra, tai reiškia, kad organizmas kovoja su virusu, todėl kai ji nėra labai aukšta, jos net "numušinėt" negalima. Va. Kad nors kažkiek organizmas vitamino c gautų kol vaistus geri ir sloguoji gali padaryt tokį "saldumyną" sau: sudėk sluoksniais supjaustytą citriną-medus-cutrina ir palauk truputi. Kai pamatysi, kad jau "sulčių" prisikaupė -pirmyn valgyk citrinos gabaliukus ir gerk tas sultis mirksiukas.gif Skanu ir sveika mirksiukas.gif
Atsakyti