prasom prasom smulkiau, kas cia kur iskrenda

QUOTE(kriste_k @ 2006 12 04, 17:44)
atsakyk man į až...aš tau tenai parašiau laiškelį

QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 04, 17:59)
na tai kaip gi neužsuksi pas drauges..
gaila, kad taip greit išskrendi...
labai tavęs trūks...
o kada kitamet atvažiuosi? bent jau prie SM prisėsi?

o kada kitamet atvažiuosi? bent jau prie SM prisėsi?

naaa aš gi niekur nedingstu, o ir sm tai jau dalis mano gyvenimo

Sveikutės...
kaip sekasi visoms...
kažkur dingote...niekas nieko neplanuoja...
kriste.k ale tu mane žiūriu ignoruoji...

kaip sekasi visoms...
kažkur dingote...niekas nieko neplanuoja...

kriste.k ale tu mane žiūriu ignoruoji...

Mes cia, mes cia 
Papildyta:
Žydroji svajone ne tikrai ne, labai buvo darbai uzspaude, nieko nemaciau, sori

Papildyta:
Žydroji svajone ne tikrai ne, labai buvo darbai uzspaude, nieko nemaciau, sori

Sveikos panelytes
kaip laikotes?As tai va persalau siaubingai,kur ir kaip net neisivaizduoju.Siuo metu gydausi vaistais,medum,citrina ir arbatom.Kolkas reultatu nera,bet tikiuosi greit pasveikt.Ar organizuojam susitikima dar siais metais?

taip taip taip

Sveikutes, brangiosios ir mielosios
Man galų gale namie pajungė greitą, žmonišką internetą (tfu, tfu, tfu...)
Kaip gi jus laikotes?Kas naujesnio, geresnio?
Ingriduk, kaip gi tu taip sugebėjai peršalt?
Sakiau negerk tos šaltos degtinės
Dėl susitikimo tai aš visai bučiau nieko prieš, tik va pati dabar sėdžiu namie su nedarbingumo pažymėjimu
Euforija, o kada tu išskrendi?

Man galų gale namie pajungė greitą, žmonišką internetą (tfu, tfu, tfu...)

Dėl susitikimo tai aš visai bučiau nieko prieš, tik va pati dabar sėdžiu namie su nedarbingumo pažymėjimu

Euforija, o kada tu išskrendi?
QUOTE(olilove @ 2006 12 07, 16:05)
Sakiau negerk tos šaltos degtinės
Dėl susitikimo tai aš visai bučiau nieko prieš, tik va pati dabar sėdžiu namie su nedarbingumo pažymėjimu :

Dėl susitikimo tai aš visai bučiau nieko prieš, tik va pati dabar sėdžiu namie su nedarbingumo pažymėjimu :
Tai vat su ta dektine tai

O kas gi tau su sveikatele?
Vat man nokautas ir buvo
Kada papasakosiu
O dėl tu vaistų tai gal paklausyk namiškių, negerk jų daug, nes paskui organizmas pripranta prie vaistų ir jie nepadeda. Geriau jau natur produkt
O kas tau yra?Temperatūros, slogos, kosulio turi?

QUOTE(olilove @ 2006 12 07, 17:51)
Vat man nokautas ir buvo
Kada papasakosiu
O dėl tu vaistų tai gal paklausyk namiškių, negerk jų daug, nes paskui organizmas pripranta prie vaistų ir jie nepadeda. Geriau jau natur produkt
O kas tau yra?Temperatūros, slogos, kosulio turi?

Galva skauda,ciaudau ir stipriai sloguoju.(Kosiju retai,o temperaturos isvis niekada neturiu kai sergu)sako kad blogai..As jau savaite antibijotikus geriu,bet ne nuo persalimo,tai jauciu ir susilpnino sveikata,(o dar dvi savaites reiks juos gert)nuo vieno geri,kitkas islenda.O sloga tai gripeksu citrina medum ir arbatom slopinu,bet kolkas be rezultatu.Bijau vaikiuko savo neuzkrest..
O nokautas jauciu tau buvo nuo per dideliu kruviu darbe.

Na nevisai nuo darbo krūvių, greičiau nuo tų su kuo kovoju darbe
Prie progos papasakosiu
O dėl slogos tai žinai yra toks geras pasakymas- jei slogą gydai-ji praeina po savaitės, jei ne - po 7 dienų
Tiesos yra
O dėl tempertūros blogai, kad jos nėra, nes kai pakyla temperatūra, tai reiškia, kad organizmas kovoja su virusu, todėl kai ji nėra labai aukšta, jos net "numušinėt" negalima. Va. Kad nors kažkiek organizmas vitamino c gautų kol vaistus geri ir sloguoji gali padaryt tokį "saldumyną" sau: sudėk sluoksniais supjaustytą citriną-medus-cutrina ir palauk truputi. Kai pamatysi, kad jau "sulčių" prisikaupė -pirmyn valgyk citrinos gabaliukus ir gerk tas sultis
Skanu ir sveika

O dėl slogos tai žinai yra toks geras pasakymas- jei slogą gydai-ji praeina po savaitės, jei ne - po 7 dienų

O dėl tempertūros blogai, kad jos nėra, nes kai pakyla temperatūra, tai reiškia, kad organizmas kovoja su virusu, todėl kai ji nėra labai aukšta, jos net "numušinėt" negalima. Va. Kad nors kažkiek organizmas vitamino c gautų kol vaistus geri ir sloguoji gali padaryt tokį "saldumyną" sau: sudėk sluoksniais supjaustytą citriną-medus-cutrina ir palauk truputi. Kai pamatysi, kad jau "sulčių" prisikaupė -pirmyn valgyk citrinos gabaliukus ir gerk tas sultis