Įkraunama...
Įkraunama...

Ką geriau valgyti tik pagimdžius?

QUOTE(Agatka @ 2010 09 14, 12:48)
Gerkite krapu arbata (ne kmynu!), ji ir piena pades gaminti ir neturesite problemu tulike, ir vaikuciui nepus pilvelio. isbandyta ir patikrinta 100%.

Man kaip tik nuo krapu arbatos paciai vidurius pucia, tai ka kalbeti apie vaika.
Atsakyti
sveikos man iskilo klausimas ar galima melyniu kose valgyti?as jos labai noriu o mama sake nevalgyt nes uzkietes vaikuciui viduriai o as maitinu MP tai dar nzn ka daryti ar tiesa ar melas 4u.gif g.gif
Atsakyti
Kol nepabandysi, tol ir nesuzinosi. As valgiau ka norejau. Ir vaisius, ir darzoves. Nei pilva pute, nei viduriai kietejo. Kiekvienam juk skirtingai smile.gif
Atsakyti
tai va kad yra tame esme kad nelabai ka galiu valgyti unsure.gif nes ka biski ne taip uzvalgau tai jam puce pilvuka verysad.gif o anasyk uzvalgiau misraines vakuotos darzoviu tai isbere visa suelergizavo tai dar bijausi 4u.gif
Atsakyti
Jetau as uzvalgiau obuoliu pyrago, tai nakti vaikeliuj ne kas buvo doh.gif Ot mama kuku blink.gif
Atsakyti
As pritariu Jusu mamai ax.gif

QUOTE(1986mama @ 2010 11 06, 18:54)
sveikos man iskilo klausimas ar galima melyniu kose valgyti?as jos labai noriu o mama sake nevalgyt nes uzkietes vaikuciui viduriai o as maitinu MP tai dar nzn ka daryti ar tiesa ar melas 4u.gif  g.gif

Mano dukryte labai reagavo i tai , ka as valgau doh.gif
Atsakyti
4u.gif as taip pat praktiskai nieko negaliu valgyt, mergytei tuoj pucia pilva, o irman paciai nekas, negaliu tustinis be vastu...kaip ir mazyle, arbapastovus pilvyko putimasarba nesitustina po 2 dienas ir nervuojasi, otadajau neislaikau ir darau lelytei klyzma blush2.gif
gal ka patarsit g.gif
Atsakyti
kai visu pasiklausai, toks jausmas kad valgyt nieko negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kremuole @ 2011 01 06, 19:04)

Todel ir neklausom visu, o galvojam savo galva wink.gif
Atsakyti
Valgau viską, išskyrus obuolius, kopūstus, džiovintus vaisius ir pupeles. Kas pučia pilvą arba vidurius gali paleist rolleyes.gif
Atsakyti
Is tikruju valgiau beveik viska (proto ribose), nieko uzaugom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kremuole @ 2011 01 06, 21:04)

bet kai mazylis daznai rekdavo, tai tikrai toks jausmas budavo ,kad nieko nevalgyti. Gerai pankoliu arbata gerti , bet tada pieno padaugeja. Po truputi maziukai apsipranta prie maisto ,bet is pat pradziu negalima rukytu, kopustu, zirniu, svieziu darzoviu kas labiausiai gali pusti pilvukus.
Atsakyti