Įkraunama...
Įkraunama...

Ką geriau valgyti tik pagimdžius?

QUOTE(Agatka @ 2010 09 14, 13:48)
Gerkite krapu arbata (ne kmynu!), ji ir piena pades gaminti ir neturesite problemu tulike, ir vaikuciui nepus pilvelio. isbandyta ir patikrinta 100%.

O kmynu arbatos negalima?
Atsakyti
Kokia ,,keista"temute.Valgykite,mielosios,pagimdzius ka tik sirdis geidzia.Savaime suprantama,nevartokite svaigalu.Niekas ,,sveciose''salyse nesuprastu tokios klausymo formuluotes.O pieno gamybos neskatina jokie produktai,nei kmynai,nei krapai,taciau ,,vartokit"jos i sveikata,nes pienas,kaip zinia,gaminasi smegenyse...o tik paskui atiteka i krutis.
Atsakyti
reikia valgyti lengvai virskinama maista(aisku ne rukytus gaminius, astrius produktus ...) kad ir paciai pilvo nepustu ir vaikuciui butu gerai, gerti skysciu 4u.gif
Atsakyti
o as kai pagimdziau man sausu pusryciu atnese tai kazkaip sveikatos valgyt nebuvo tai pirmomis dienomis labai mazai valgiau smile.gif
Atsakyti
Aš valgiau džiūvėsėlius biggrin.gif Na man labai ant jų patraukė, gėriau daug vandens. O dėl vaiko reagavimo į maistą tai manau kad reagavo maniškė kažkiek. Stengiausi nepiktnaudžiaut bet kuo. Valgiau visko po truputį, bet ir atsirinkdavau. Iš vaisių tik bananus ir melionus. Daržovės tik bulvės, morkos ir virtos. Bet valgiau ir keptą ir virtą visokį maistą. Pastebėjau kad nuo šaltibarščių ir man ir vaikui blogai buvo... pora dienų sad.gif TOdėl jų atisakiau kol maitinu, o tokią karštą vasarą taip norėjosi...
o dabar valgau viską smile.gif mažiau tik šokolado ir nvalgau citrusinių vaisių.

Kiekviena suprasit savo leliuką ir pasirinksit jums tinkamiausią variantą, juk mamos žino viską wink.gif
Atsakyti
Po gimdymo valgau viska, mazylis nereaguoja i maista, neberia.Bijau tik siaip valgyti, nes i WC reiks eiti...labai skauda siule, o ir siulai aptirpo, o nesugijo zaizdele... blink.gif Tai sesiu ant kosiu(fui fui fui)ir ant slyvu sulciu matyt... doh.gif
Atsakyti
As tai maista renkuosi atsargiai ax.gif tikrai nevalgau bele ko. O ypatingai kepto schmoll.gif
Atsakyti
prisimenu iki siol kaip vyras tempe varske grudeta paletem i pogimdyvine palata, kazkaip labai man jos norejosi, o db net paziuret negaliu.
kai maitinau,prisiziurejau, jokio sunkaus ir alergizuojancio maisto, jokios kavos, alkoholio, energetiniu gerimu ir pan. bet kokiu pilva pucianciu produktu : kopustu, pupeliu,kiausiniu, zodziu sveikas maistas,sveikai pagamintas.
Atsakyti
nzn, cia gal kaip kam..........as va kava geraiu, ir ne po viena puodeli kasdien, bet va kopustu, zirniu sriubu atsisakiau:0
Atsakyti
As pirmus menesius tik virta ir garinta maista valgiau rolleyes.gif , bet uztat isvengeme mazylio pilvo visokiu putimu ir diegliu, nei kokiu arbatu, nei lasiuku reikejo. Buvo saunuolis mazius wub.gif O ir figurai geriau tongue.gif
Atsakyti
as nevalgau produktu tik kurie pucia pilva pvz kaip kopustai,zirneliai ir pan
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2010 09 20, 22:54)
Kokia ,,keista"temute.Valgykite,mielosios,pagimdzius ka tik sirdis geidzia.Savaime suprantama,nevartokite svaigalu.Niekas ,,sveciose''salyse nesuprastu tokios klausymo formuluotes.O pieno gamybos neskatina jokie produktai,nei kmynai,nei krapai,taciau ,,vartokit"jos i sveikata,nes pienas,kaip zinia,gaminasi smegenyse...o tik paskui atiteka i krutis.

Taip, sutinku thumbup.gif Tik man geriant kmynu arbata smegenys atrodo tikrai daugiau pieno gamina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wwawwa @ 2010 10 18, 15:43)
nzn, cia gal kaip kam..........as va kava geraiu, ir ne po viena puodeli kasdien, bet va kopustu, zirniu sriubu atsisakiau:0

Tai kopustai ar zirniai tik pilveli pucia, o va kava tai kofeino turi, o vaikiukas daug ka susirenka is mamos per piena, ir nemanau, kad kofeinas butu jam lb sveika... g.gif
Atsakyti