Perskaičiau visą temą ir tik vienos mamytės buo užsiminta apie burokėlius. Aš kai prisimenu, tik gryžus iš ligoninės - pirmas patiekalas buvo virta vištiena su bulvėmis ir burokėliais. Ir šiaip burokėlius dažniausiai su mėsa valgydavau. Buvo skanu ir svarbiausia, burokėliai labai vertinga daržovė. Gal po 2 sav. paragavau agurko, dar po 2 sav. - pomidoro. Mokrų nepamenu, ar valgiau. Bet dabar priskaičiau, tai reikės valgyt

Tuo labiau, kad iš savo daržo bus be jokių priedų

O daugiau - kaip ir visos tikriausiai: virta, troškinta mėsa, bulvės, makaronai, košė, duona,dešrelės, virta dešra, bananai (jau kitą dieną po gimdymo), dažnai šakotį, chalvą desertui valgydavau. Kai dukrytei buvo virš 6 mėn., labai dažnai arbūzą valgydavau

Sezonas kaip tik prasidėjo.
O šiaip po gimdymo valgyti visai nesinorėjo. Valgiau po nedaug ir tik tam, kad nenusilpčiau.
O dėl juodo šokolado ir saldainių - kai kuriuos vaikučius alergizuoja kakava, o jos yra ir šokolade, ir saldainiuose. Todėl ir nepatartina.
Šiaip buvo keista, kai ėjo lankyti svečiai ir nešėsi saldainių dėžes, pyragus, tortus... Gerai, kad man visai nesinorėjo. O tai būčiau sunkiai atsilaikiusi