Įkraunama...
Įkraunama...

Aš nenoriu žaisti su vaiku....

Na ka, reikia tada antra gimdit biggrin.gif ir bus su kuo zaist sunui, kai paaugs broliukas ar sese. As kai du turiu, tai tokios problemos ir nera, vienam 4m., kitam 2 m. 4u.gif
O, siaip tai reikia KANTRYBES, kuo sau ir kitoms mamytems linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
va va, ir man didele problema yra tie zaidimai. Is darbo griztu, taip noriu ramiai pabuti nors pora valandu. Bet dazniausiai bunu tampoma po namus. Dziaugiuosi, kad paskutiniu metu vis dazniau prisigalvoja zaidimu pats, fantazuoja kazka , murma panosej. Tik viena beda, kad visada tai daro salia, nera iprocio zaisti sao kambaryje. Butinai reikia buti ten kur tevai. Taigi kambarys visada uzgriozdintas masinom, kaladelem ir kitu geru.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 10 25, 10:56)
va va, ir man didele problema yra tie zaidimai. Is darbo griztu, taip noriu ramiai pabuti nors pora valandu. Bet dazniausiai bunu tampoma po namus. Dziaugiuosi, kad paskutiniu metu vis dazniau prisigalvoja zaidimu pats, fantazuoja kazka , murma panosej. Tik viena beda, kad visada tai daro salia, nera iprocio zaisti sao kambaryje. Butinai reikia buti ten kur tevai. Taigi kambarys visada uzgriozdintas masinom, kaladelem ir kitu geru.

Maniškis irgi pažaidžia kažką su savim murmėdamas ir savo kambaryje, kur niekas nemato.... lotuliukas.gif
Kokį pusvalandį tik gryžęs iš daržo - matyt būna pasiilgęs savo erdvės.
Tai bent persirengti spėju. O poto iki pat ėjimo miegoti.... zzzzzzzzz.... doh.gif
Atsakyti
Mnoji kazkiek zaidzia viena biski brolis pazaidzia papiesia, bet jam greit nusibosta.Tai vakare jau zaidzia tetis.
Atsakyti
murzinyte, o kokius konkreciai zaidimus jis tave kviecia zaisti? na, zaislais kokiais ar vaidmenimis kazka?
Kodel klausiu? nes keturmetis jau galetu dometis stalo zaidimais. O ju siais laikais yra tokiu idomiu... Tik parduotuveje perkant reikia paziureti, kad butu idomus ir mamai lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien manoji sumaste zaisti, neva mes dvi drauges ir ruosiames eiti i bara. Ji man sako as issidazysiu, apsirengsiu ir kol tu susitvarkysi galesim eiti. Nu sakau gerai, galvoju liuks vaikas zaidzia, o as galiu kambarius tvarkyti bigsmile.gif Bet ta laime neilgai truko, atejo panele apsirengusi naujais drabuziais, vienoj rankoj raktai, kitoj mobilus, sako einam i bara, as sakau tai uzeik g.gif O kad pradejo verkti, sako tu pazadejai, kad eisim......sakau as juk zaidziau....o ji i asaras, kad as zodzio netesiu doh.gif
Finale gavau renktis ir ejau i bara pavalgyti biggrin.gif Bet dabar su zaidimais busiu atsargesne, nes ir as dazniausiai tingiu zaisti, o reikia daug daug zaisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 10 27, 19:03)
murzinyte, o kokius konkreciai zaidimus jis tave kviecia zaisti? na, zaislais kokiais ar vaidmenimis kazka?
Kodel klausiu? nes keturmetis jau galetu dometis stalo zaidimais. O ju siais laikais yra tokiu idomiu... Tik parduotuveje perkant reikia paziureti, kad butu idomus ir mamai lotuliukas.gif

Turi porą stalo žaidimų, konstruktorių, piešia... kartais.... biggrin.gif
O žaisti reikia su juo TIK su mašinom ( nebūtų jam gyvenimo be jų) doh.gif Burgzti, važinėti per kilimą, daryti avarijas ir t.t. doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 20, 09:00)
Bet tai tame ir reikalas, kad zyzimas vyksta dėl to kad žaidimas turi būti toks kokio nori jis ir būtinai , kad kas nors žaistų kartu (be pašalinių darbų)... doh.gif

Skaičiau ir sutinku su nuostata, kad tokio amžiaus vaikui žaidimas yra labai svarbus įvairiais aspektais; bet kokia iš to nauda jei pravaikšto iš paskos ir prazyzia...  verysad.gif

Beje anksčiau puikiai žaisdavo vienas, net supykdavo jei norėdavau prisijungti (netrukdyk, tipo), taip ir išlepau turbūt....  doh.gif  g.gif

Padovanokit broliuka ar sesute, tai bus kuo uzsiimti ir nebezys. Kuo daugiau vaiku, tuo maziau reikia su jais uzsiimti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2006 10 20, 22:48)
Mano dukra auga namie, todėl su ja be pasalinių užsiėmimų praleidžiu minimum po 3-4 val. per diena. Skaitom knygutes, piešiam, lipdom ir... kalbam su žvėriukais... Tas paskutinis užsiėmimas reikalauja daugiausia jėgų, nes kasdien tiems žvėreliams verdam valgyt, maitinam, guldom miegoti...  blink.gif

Kai nesinori žaisti, sau primenu kad visuomet norėjau tokios mažutės dukrytės  wub.gif  ir kad ji labai labai greit užaugs ir nebenorės su manimi žaisti...  verysad.gif Ir tada turėsiu visas 24val. per parą "sau"... rolleyes.gif Bet to laiko kai jūsų vaikas bus mažutis ir meilutis niekuomet nesusigrąžinsite...  verysad.gif

Na o kartais, kai tikrai nebegaliu daugiau žaisti  blink.gif , spaudžia darbai ar mokslai, bandau įvairias gudrybes... Nukeliu nuo spintos kokį jau pamirštą žaidimą (aš pastoviai išrenku nežaidžiamus žaisliukus ir dedu juos į dėžę ant spintos, paskiau ištraukiu - kaip nauji  thumbup.gif )... Kita išeitis - filmukai... Bet maniške kažkaip perprato kad taip noriu "nuo jos pabėgti" ir sako "nianoriu mamyte"...

Na bet vienaip ar kitaip dirbanti mama vistiek turėtų išskirtinai vaikui (ar keliems)per dieną skirti bent valandą laiko... Juk vaikas svarbiausias iš visų darbų..?  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super mintys. Skaitau ir toks jausmas, kad as rasyciau.

Nepykit, jog isiverziau - mano vaikuciui tik 2metukai, bet negalejau pamacius tema, neikisti cia nosies.

As visad uzsiimdavau su savo vaikuciu visa diena. Kiti sakydavo, jog net per daug, nes nemokes zaist pats. Dabar sunelis savarankiskeja. Bet visad stengiuosi ir stengsiuosi skirti jam laiko tiek, kiek reiks, nors pavasari mums ir gims mazylis wub.gif Juk visada vaikai nebus mazi, tad reikia isnaudoti kiekviena akimirka, kol jie nori zaisti, krykstauti, draugauti.

Tiesa, del buities. Mano sunelis jau dabar, matydamas, kad plaunu indus, pasiima kede ir prie manes prisijungia. Taip pat labai nori lyginti. Tad leidziu lygint saltu lygintuvu, pazeminusi lyginimo lenta iki jo ugio.

Taigi, dziaukimes savo vaikais, praleiskime su jais tiek laiko, kiek galime. Ka idesime i savo mazylius dabar, ateityje tai issiskleis i didei grazu gabumu, gerumo zieda.
Atsakyti
Būna būna ir man tokios minutės ...... ale čia turbūt visoms užeina.

Mano voverei 4 metai ir turiu su ja žaisti beprotiškiausius žaidimus ..... pvz .: "Lapė ir žabangos" ............ aš turiu gult ant žemės ir būti žabangomis , o ji lapė hihihi.gif .... "Raudonkepuraitę" ...... aš vilkas, o ana anūkė hihihi.gif
Be to amžiais turiu būti dejuojanti ligonė, o ji gydytoja ........ dėlionės jau veda iš proto, domino irgi doh.gif .... o tą pačią knygą galima skaityti 1000 kartų ..... ir kaip nepabosta doh.gif

Ale reikia , moteros, reikia žaist biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat leidziu savo maziui seimininkauti,labiausiai jam patinka siurbliuoti kilima.ir dabar dziaugiuosi,kad vis maziau betraukia mane i savo zaidimus,daugiau pats vienas pazaidzia,tiesa mes turim katina jauna,tai jiedu draugeliai.ir zaidzia ir pasimusa abu,net keista matyt,kad taip gali buti smile.gif .Isigykite suniuka,kaciuka,kad butu vaikui sukuom pazaisti,o jei nenorit,tai teks broliuka ar sesute pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 10 27, 17:03)

Aš ne muryinytė, schmoll.gif ale įkišiu vėl savo trigrašį, kadangi kaip tik šią savaitę buvom profilaktiniam patikrinime pas vaikų gydytoją, ir ji klausinėjo kokius stalo žaidimus jau žaidžiame ir susakė kokius keturių neturintis cypliukas jau turėtų žaisti:
Memory (toks žaidimas, kur reikia atsiminti kas ant kortelių ir rasti poras, būna pirkti įvairiais paveiksliukais)
Žaidimai su kauliukais(čia tie kur reikia paeiti tiek langelių kiek išmetei)
Loto
Žaidimai kortomis... blink.gif na aš tai net negalvojau dukrai kortų rodyt bent iki kokių šešerių... Na bet pasirodo kad ir kortos vaikiškas žaidimas... Mes tai iš kortų žaidžiam tik UNO. Yra tokios specialios kortos, labai dukrai patinka.
Domino

Tai čia tiek iš gydytojos sąrašo. Man tai iš visų žaidimų labiausiai patinka... Knygučių skaitymas. wub.gif Apie 19 val. jau pasiruošę miegui sugulam į lovą ir iki maždaug 20 val. skaitom wub.gif Kai jau skaitau knygutes ne pirmą kartą, nereik daug galvoti, tai ir kūnas pailsi ir smegenys... thumbup.gif Baigiam, pasilabanaktinam ir po penkių minučių dukra jau sapnuoja wub.gif O mama pailsejusi atsikelia ir dar kokias tris valandas verčia kalnus 4u.gif
Atsakyti