QUOTE(RutaT @ 2006 10 20, 22:48)
Mano dukra auga namie, todėl su ja be pasalinių užsiėmimų praleidžiu minimum po 3-4 val. per diena. Skaitom knygutes, piešiam, lipdom ir... kalbam su žvėriukais... Tas paskutinis užsiėmimas reikalauja daugiausia jėgų, nes kasdien tiems žvėreliams verdam valgyt, maitinam, guldom miegoti...
Kai nesinori žaisti, sau primenu kad visuomet norėjau tokios mažutės dukrytės

ir kad ji labai labai greit užaugs ir nebenorės su manimi žaisti...

Ir tada turėsiu visas 24val. per parą "sau"...
Bet to laiko kai jūsų vaikas bus mažutis ir meilutis niekuomet nesusigrąžinsite...
Na o kartais, kai tikrai nebegaliu daugiau žaisti

, spaudžia darbai ar mokslai, bandau įvairias gudrybes... Nukeliu nuo spintos kokį jau pamirštą žaidimą (aš pastoviai išrenku nežaidžiamus žaisliukus ir dedu juos į dėžę ant spintos, paskiau ištraukiu - kaip nauji

)... Kita išeitis - filmukai... Bet maniške kažkaip perprato kad taip noriu "nuo jos pabėgti" ir sako "nianoriu mamyte"...
Na bet vienaip ar kitaip dirbanti mama vistiek turėtų išskirtinai vaikui (ar keliems)per dieną skirti bent valandą laiko... Juk vaikas svarbiausias iš visų darbų..?

Super mintys. Skaitau ir toks jausmas, kad as rasyciau.
Nepykit, jog isiverziau - mano vaikuciui tik 2metukai, bet negalejau pamacius tema, neikisti cia nosies.
As visad uzsiimdavau su savo vaikuciu visa diena. Kiti sakydavo, jog net per daug, nes nemokes zaist pats. Dabar sunelis savarankiskeja. Bet visad stengiuosi ir stengsiuosi skirti jam laiko tiek, kiek reiks, nors pavasari mums ir gims mazylis

Juk visada vaikai nebus mazi, tad reikia isnaudoti kiekviena akimirka, kol jie nori zaisti, krykstauti, draugauti.
Tiesa, del buities. Mano sunelis jau dabar, matydamas, kad plaunu indus, pasiima kede ir prie manes prisijungia. Taip pat labai nori lyginti. Tad leidziu lygint saltu lygintuvu, pazeminusi lyginimo lenta iki jo ugio.
Taigi, dziaukimes savo vaikais, praleiskime su jais tiek laiko, kiek galime. Ka idesime i savo mazylius dabar, ateityje tai issiskleis i didei grazu gabumu, gerumo zieda.
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.