Įkraunama...
Įkraunama...

Aš nenoriu žaisti su vaiku....

QUOTE(murzinyte @ 2006 10 31, 11:38)
Tema yra apie tai kaip sunku suaugusiam žmogui prisiversti žaisti; o ne apie mūsų motyvus turėti vaikų.

tada taip reikėjo temą ir pavadint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2006 10 31, 13:47)
tada taip reikėjo temą ir pavadint  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Noa, va tokie žaidimai ir man pažįstami drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ramuniuks, nepyk, bet tavo komentarai cia ne vietoj. blink.gif diskusija labai sveika. Kartais atrodo, kad mama pasilieka viena su savo problemom. O pasirodo yra ir daugiau likimo draugiu. Kas cia diskutuoja, tie supranta tinkamai r temos pavadinima ir diskusijos esme.
Atsakyti
Ir aš prisijungsiu prie jūsų. Aš irgi dažnai nenoriu žaisti, bet priverčiu save. Pagalvoju - visą dieną sėdžiu darbe ir galvoju, kaip gerai būtų namie su vaiku sėdėti, ir susitvarkyti, ir pažaisti laiko užtektų. Tik kažin ar stogas būtų savo vietoj. O dabar grįštu iš darbo ir, atrodo, turiu sau pasiteisinimą - darbe pavargau, ir dar reikia žaist. O žaidimas pas mus jau gerus metus tik vienas ir jis vadinasi MATANOS (mašinos). Namie kokie 200 įvairaus dydžio mašinų (daugiausiai mažų modeliukų), taigi jos arba stovi kamštyje, o aš pirštų galais žongliruodama bandau pasiekti kitą kambario galą, arba daro avarijas, kuriose ir aš turiu dalyvauti, ir net jei aš noriu ramiai pastumdyt tą mašinytę, vistiek tiesiai į maniškę važiuoja iš karto dvi, o tada reikia kviesti policiją ir vežt mašiną į servisą. doh.gif
Savaitgalį nupirkom jam "kelią" - didžiulę klijuotę su gatvių vaizdais, stovėjimo aikštelėm, sankryžom. Galvojau bus džiaugsmo, pažais, bet ne: "Mama, ateik, einam žaist" - tenka ir man tuo keliu važinėt doh.gif Vyras tai išvis su juo beveik nežaidžia, vakarais dirba, tai nėra kada, o ir mažius pripratęs su manim žaisti, kai aš pasiūlau pažaisti su tėčiu, nenori. schmoll.gif
Užsiimti su juo jis reikalauja nuo pat gimimo - niekada nebuvo ramus vaikas, ir nenorėjo vienas sau gulėti net būdamas 2mėn. Tai aš jau įpratau, kad savo dėmesio jis išssireikalauja kasdien, o dažnai net ir pati pasisiūlau. Man daug kas sako, kad aš su juo nemažai užsiimu, nes jį pripratinau taip nuo mažens. Bet aš sakyčiau, čia jis mane pripratino. biggrin.gif
Taigi nors kiekvieną vakarą aš mieliau sėdėčiau forume / žaisčiau žaidimus kompu / skaityčiau ar dar kokį velnią veikčiau, aš žaidžiu su savo mažium. Ir pavydžiu kitiems, kurie sako, kad jų vaikai žaidžia vieni, arba kad eina miegoti 20-21 val. kai užmigdžius dar gali ir dėl savęs ką nors nuveikt. Deja, mūsiškis žaidžia iki 22 val, o kai atsigulam (būtinai kartu), tai dažnai aš anksčiau už jį nulūžtu doh.gif
Tiesa, kartais "einam dirbt" - tai reiškia klijuot iš spalvoto popieriaus ką nors (dažniausiai mašinas), piešt, bet tokia veikla domina labai trumpai, labai greitai ant darbelių mašinos važinėt pradeda. doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif Na galiu ir aš prisijungti prie jūsų gretų. Tikrai stengiuosi, kad ir keturiom, pavargus, bet stengiuosi žaisti. Tik bėda kai vyras atsigulęs žiūri televizorių ir sako: kada ateisi?, o mažas, kaip tyčia savo kambaryje įlindęs irgi sako, mama kada ateisi pažaist?Nors persiplėšk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 10 31, 14:56)
Ramuniuks, nepyk, bet tavo komentarai cia ne vietoj.  blink.gif diskusija labai sveika. Kartais atrodo, kad mama pasilieka viena su savo problemom. O pasirodo yra ir daugiau likimo draugiu. Kas cia diskutuoja, tie supranta tinkamai r temos pavadinima ir diskusijos esme.

aš tik savo nuomonę parašiau apie patį pavadinimą....viskas gerai, labai naudinga temelė 4u.gif
Atsakyti
Varėne , kokio amžiaus džiaugsmelis ? Nu "tip-top" viskas doh.gif drinks_cheers.gif

Tai va man ir sunku dėl to, kad iki vakaro viena su vaiku.. Dar mokslai , mokytis galiu tik tada kai mažius miegoti nueina (~ 22:30), atsigulti išeina apie 1, o 6tą į darbą keltis.... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 31 spalio 2006 - 19:25
QUOTE(kutes @ 2006 10 31, 15:31)
biggrin.gif Na galiu ir aš prisijungti prie jūsų gretų. Tikrai stengiuosi, kad ir keturiom, pavargus, bet stengiuosi žaisti. Tik bėda kai vyras atsigulęs žiūri televizorių ir sako: kada ateisi?, o mažas, kaip tyčia savo kambaryje įlindęs irgi sako, mama kada ateisi pažaist?Nors persiplėšk doh.gif

diedas palauks mirksiukas.gif o jei rimtai tai pratink vyra laukt kol vaikas uzmigs.
Papildyta:

QUOTE(Noa @ 2006 10 31, 12:33)
O kai atnešdavo apsišikėlius penktą kartą, liepdavau smekta girdyt biggrin.gif

O dabar viskas, baigėsi meškiai, dabar jau žaidžia avarijas. Iš manęs reikia tik komentarų, t. y atsakymų į jo pastabas tai avarijai. Pvz. "mama, boba vėl mašiną sudaužė!" bigsmile.gif

noa tu kaip visada nepakartojama,as kai paskaitau tavo postus tai man toks jausmas kad tau neiveikiamu dalyku ner...bet kokia tema randi iseti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 31, 18:23)
Varėne , kokio amžiaus džiaugsmelis ? Nu "tip-top" viskas  doh.gif  drinks_cheers.gif
Tai va man ir sunku dėl to, kad iki vakaro viena su vaiku.. Dar mokslai , mokytis galiu tik tada kai mažius miegoti nueina (~ 22:30), atsigulti išeina apie 1, o 6tą į darbą keltis....  schmoll.gif  doh.gif

Murzinyte,
Na man i darba keltis taip anksti nereikia, bet 8 tai jau maze zadina, beje tik siek tiek jaunesne nei tavo sunus. Na bet as irgi turiu mokytis kai ji uzmiega. Pakovok uz save - ismokyk vaika laiku miegot. Maniske 20 - 20.30 jau miega, nuo kokiu 19 pradedu ruosimasi i lovyte ir knyguciu skaityma. O jei jus turit kitus ejimo i lova ritualus, tiesiog pradek juos 2 val anksciau. As tris metus su miegu kovojau, bet jau puse metu dziaugiuosi rezultatais drinks_cheers.gif O cia pas mus vokietijoj tai tokius darzelinius ir 18 ir 19 i lova kisa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaT: 31 spalio 2006 - 22:27
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 31, 20:23)
Varėne , kokio amžiaus džiaugsmelis ? Nu "tip-top" viskas  doh.gif  drinks_cheers.gif
Tai va man ir sunku dėl to, kad iki vakaro viena su vaiku.. Dar mokslai , mokytis galiu tik tada kai mažius miegoti nueina (~ 22:30), atsigulti išeina apie 1, o 6tą į darbą keltis....  schmoll.gif  doh.gif

Maniškiui 2 metai 8 mėn, bet su mašinom atrodo žaidžiam jau visą amžinybę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2006 10 31, 23:26)
Murzinyte,
Na man i darba keltis taip anksti nereikia, bet 8 tai jau maze zadina, beje tik siek tiek jaunesne nei tavo sunus. Na bet as irgi turiu mokytis kai ji uzmiega. Pakovok uz save - ismokyk vaika laiku miegot. Maniske 20 - 20.30 jau miega, nuo kokiu 19 pradedu ruosimasi i lovyte ir knyguciu skaityma. O jei jus turit kitus ejimo i lova ritualus, tiesiog pradek juos 2 val anksciau. As tris metus su miegu kovojau, bet jau puse metu dziaugiuosi rezultatais  drinks_cheers.gif O cia pas mus vokietijoj tai tokius darzelinius ir 18 ir 19 i lova kisa...

g.gif
tai kad mes iš darbo ir darželio apie 18 val. gryžtam, o kur dar vakarienės , žaidimai ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 01, 19:58)
g.gif
tai kad mes iš darbo ir darželio apie 18 val. gryžtam, o kur dar vakarienės , žaidimai ir t.t.  doh.gif

unsure.gif na tada grizus viska daryk su vaiku: su vaiku paruost vakariene, pazaisk ka jis tik nores valandele, o paskui gulkit lovon ir paskaityt knygute ir veliausiai 20.30 bucinis ir labanakt... Gal jei parsivedus vaika is darzo pora valandu skirtum isimtinai jam, jis ir uzmigtu laiku... wub.gif Net jei paskui pati tvarkytumeis, mokytumeis ar su vyru laika leistum iki vidurnakcio, butum patenkyta kad vaika pazaidinai ir paskui visa ilga vakara sau turetum drinks_cheers.gif O ir vaikui miego reikia... wub.gif Pradzioj kol iprastu anksti miegot gal butu ir sunku nieko kito grizus neveikt, tik vaika bovyt, bet veliau, kai ankstyvas vaiko ejimas pasidarytu rutina, tos dvi valandos iki vaiko miego imtu teikti daug dziaugsmo biggrin.gif

Dabar kai gerai pagalvoju, tai buvo laikas kai ir man buvo sunku zaisti su dukra... Ji nuo gimimo buvo labai nerami, miegodavo apie 10 valandu per para... Taigi ir man buvo nusedusios baterijos... verysad.gif bet svelniai, svelniai as issikovojau laisvus vakarus wub.gif
Atsakyti