Ir aš prisijungsiu prie jūsų. Aš irgi dažnai nenoriu žaisti, bet priverčiu save. Pagalvoju - visą dieną sėdžiu darbe ir galvoju, kaip gerai būtų namie su vaiku sėdėti, ir susitvarkyti, ir pažaisti laiko užtektų. Tik kažin ar stogas būtų savo vietoj. O dabar grįštu iš darbo ir, atrodo, turiu sau pasiteisinimą - darbe pavargau, ir dar reikia žaist. O žaidimas pas mus jau gerus metus tik vienas ir jis vadinasi MATANOS (mašinos). Namie kokie 200 įvairaus dydžio mašinų (daugiausiai mažų modeliukų), taigi jos arba stovi kamštyje, o aš pirštų galais žongliruodama bandau pasiekti kitą kambario galą, arba daro avarijas, kuriose ir aš turiu dalyvauti, ir net jei aš noriu ramiai pastumdyt tą mašinytę, vistiek tiesiai į maniškę važiuoja iš karto dvi, o tada reikia kviesti policiją ir vežt mašiną į servisą.
Savaitgalį nupirkom jam "kelią" - didžiulę klijuotę su gatvių vaizdais, stovėjimo aikštelėm, sankryžom. Galvojau bus džiaugsmo, pažais, bet ne: "Mama, ateik, einam žaist" - tenka ir man tuo keliu važinėt

Vyras tai išvis su juo beveik nežaidžia, vakarais dirba, tai nėra kada, o ir mažius pripratęs su manim žaisti, kai aš pasiūlau pažaisti su tėčiu, nenori.
Užsiimti su juo jis reikalauja nuo pat gimimo - niekada nebuvo ramus vaikas, ir nenorėjo vienas sau gulėti net būdamas 2mėn. Tai aš jau įpratau, kad savo dėmesio jis išssireikalauja kasdien, o dažnai net ir pati pasisiūlau. Man daug kas sako, kad aš su juo nemažai užsiimu, nes jį pripratinau taip nuo mažens. Bet aš sakyčiau, čia jis mane pripratino.
Taigi nors kiekvieną vakarą aš mieliau sėdėčiau forume / žaisčiau žaidimus kompu / skaityčiau ar dar kokį velnią veikčiau, aš žaidžiu su savo mažium. Ir pavydžiu kitiems, kurie sako, kad jų vaikai žaidžia vieni, arba kad eina miegoti 20-21 val. kai užmigdžius dar gali ir dėl savęs ką nors nuveikt. Deja, mūsiškis žaidžia iki 22 val, o kai atsigulam (būtinai kartu), tai dažnai aš anksčiau už jį nulūžtu
Tiesa, kartais "einam dirbt" - tai reiškia klijuot iš spalvoto popieriaus ką nors (dažniausiai mašinas), piešt, bet tokia veikla domina labai trumpai, labai greitai ant darbelių mašinos važinėt pradeda.