Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Aš tai laiminga tongue.gif ir iki 28sav. nestuke.gif nieko nejutau na o jau dabar kai esu 34sav. nestuke.gif tai ir mintys lenda visokios o jeigu tas ar anas ir jautiesi nekaip nuotaikos keičtaliojasi net kartais pats savęs nesupranti net kartais vyro gaila bet jis kantrus ir palaiko mane wub.gif .Ir pati žinau kad jau nebeilgai beliko bet jau taip norisi būti lieknai ir gražiai o ne kaip dabar lyg begemotas .Žinoma juk poto toks nepakartojamas džiaugsmas soske.gif
Atsakyti
aš tai jaučiuosi labai laiminga, tiesiog švyčiu, ir viskas aplink nublanksta biggrin.gif
Laukiu, kada vaikelis suspurdės, ar pasitvirtins mano nuojauta dėl lyties, kada pilvukas pasidarys kaip arbūziukas....Man jau praėjo tas ašarų periodas, kai pradėdavau žliumbti tiesiog nuo visiškų nesąmonių, dabar jaučiuosi nuostabiai. Bet labai nekantrauju ir noriu kuo greičiau savo mažiuką paimti ant rankų wub.gif wub.gif
Atsakyti
tai visgi buna tas asaru periodas... mums dar tik 8 savaites, sakoma, pirmas trimestras nemaloniausias, tad tikiuos ir as greitai kitokiom mintim gyvensiu. atrode, ir pasirengusi nestumui buvau - kai tik suzinojau, kad laukiuosi, be galo apsidziaugiau - o paskui iskydau. pirsta parodyk - ir man asaros kaip pupos. laukiu antrojo nestumo trimestro... siunciu po bucki visoms busimoms mamos - mums dabar taip reikia svelnumo! kaupkime ji, kad paskui - net ir l. rupesteliu isvargintos - apgobtume tuo svelnumu savo mazylius... sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
nestumas tai palaima:)
gi taip smagu jausti saves dalele ir zinoti,kad nuo siol busime tryse:)
aisku nuotaiku kaita,remens problemos,tinimai...nesmagu, bet tai juk laikina;)

uz menesio viskas baigsis ir as laikysiu savo sunyti ant ranku bigsmile.gif

sekmes ir sveikato visoms
Atsakyti
Nepaisant kai kuriu dalyku, NESTUMAS man toooooks pasakiskas jausmas ir patyrimas bigsmile.gif nestuke.gif bigsmile.gif wub.gif kurio negalvojau, kad gali buti! Kiek daug vis delto moteris sugeba atlikti, subrandinti nauja gyvybe... Nera tokiu zodziu, kuriais galima nusakyti jausma, nesiojant savyje vaikeli, jausti jo judesiukus, kutuliukus... Palaima.... wub.gif
Atsakyti
nepaisant visu baimiu, irzlumu, storumu ir kitu nemalonumu, nesioti savo mazyle man labai patinka, ypac, kai ji pradeda vis labiau spardytis. tikras stebuklas, kai tavyje auga mazutele tavo dalele nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai patinka ax.gif
Toks ramus gyvenimo periodas rolleyes.gif
Atsakyti
Aš deduosi prie "nepoetiškų", "neromantiškų" mamyčių drinks_cheers.gif
Man nėštumas - iššūkis sau, savo kūnui. Jeigu jis truktų 3 mėn - tai gal ir patiktų, bet 9 - tai kančia. Jaučiuosi kaip užtrigusi kokiam nors oro uoste - laukt laukt ir laukt. Daugiau nieko negali daryt swoon.gif Kai kas nors pasako "pasiilgau savo pilvuko", norisi mega_shok.gif
Kol kas atrodo, tikrai nesiilgėsiu. Noriu vaikų išorėje, o ne savo kūne.
Atsakyti
Man irgi kol kas tik bloga, miegusta, pykina, pikta, erzina... na zodziu nieko gero nematau. Draugas irgi kencia nuo mano nuotaiku kaitos.
Atsakyti
nestuke.gif vienykimes!!!!! palaikykime vienos kitas! juk dabar musu niekas geriau nesupras kaip tik mes pacios - vienas kitas! stenkimes myleti save ir buti ramios - nes savo nusiskundimais - fiziniais bei dvasiniais - tikrai nepalengvinsim savo busenu... ar rasot dienorascius? - man tai l. padeda. musu vyrai - net ir budami visad salia - musu nestuma isgyvena visai kitaip... ju baimes visai kitokios. aisku, kai bloga ant sirdies, geriau pasiguosti vyrui nei dienorasciui... o juos pastrojinus neturetume jaustis kaltos, kaip viena nestuke.gif parase. lepinkim save kiek begaledamos ir prasykime lepinamos savo vyru drinks_cheers.gif ir kai labai blogai - kaltinkime hormonus - kad juos kur galas lotuliukas.gif
Atsakyti
man patiko buti nesciai. nes:
mirksiukas.gif jauciausi ypatinga
mirksiukas.gif jauciausi grazi
mirksiukas.gif manes nevargino jokie pirmosios nestumo puses simptomai ir jokie kiti, tokie kaip koju tinimas ir t.t.
mirksiukas.gif mano ir taip geras vyras buvo dar geresnis.
ir dar daug kitu dalyku buvo, kurie mane dziugino.
thumbup.gif bet dabar nesiilgiu jo, dziaugiuosi savo klecku
Atsakyti
be to SM labai prisidejo prie geros savijautos nestumo metu. juk nera nieko smagiau kaip bendrauti su tokio pat amziaus nestukem: matai, kad ne tau vienai nutinka tas ar anas, gauni naudingu patarimu, atrodo viskas klostosi savaime.

na kas dar gerai man buvo, kad iki 5 men tik teoriskai zinojau, kad esu nescia ax.gif tik paskui pradejo matytis pilvukas ir tai beveik sutapo su judesiu pradzia.
Atsakyti