Aš tai laiminga
ir iki 28sav.
nieko nejutau na o jau dabar kai esu 34sav.
tai ir mintys lenda visokios o jeigu tas ar anas ir jautiesi nekaip nuotaikos keičtaliojasi net kartais pats savęs nesupranti net kartais vyro gaila bet jis kantrus ir palaiko mane
.Ir pati žinau kad jau nebeilgai beliko bet jau taip norisi būti lieknai ir gražiai o ne kaip dabar lyg begemotas .Žinoma juk poto toks nepakartojamas džiaugsmas
aš tai jaučiuosi labai laiminga, tiesiog švyčiu, ir viskas aplink nublanksta
Laukiu, kada vaikelis suspurdės, ar pasitvirtins mano nuojauta dėl lyties, kada pilvukas pasidarys kaip arbūziukas....Man jau praėjo tas ašarų periodas, kai pradėdavau žliumbti tiesiog nuo visiškų nesąmonių, dabar jaučiuosi nuostabiai. Bet labai nekantrauju ir noriu kuo greičiau savo mažiuką paimti ant rankų
Laukiu, kada vaikelis suspurdės, ar pasitvirtins mano nuojauta dėl lyties, kada pilvukas pasidarys kaip arbūziukas....Man jau praėjo tas ašarų periodas, kai pradėdavau žliumbti tiesiog nuo visiškų nesąmonių, dabar jaučiuosi nuostabiai. Bet labai nekantrauju ir noriu kuo greičiau savo mažiuką paimti ant rankų
tai visgi buna tas asaru periodas... mums dar tik 8 savaites, sakoma, pirmas trimestras nemaloniausias, tad tikiuos ir as greitai kitokiom mintim gyvensiu. atrode, ir pasirengusi nestumui buvau - kai tik suzinojau, kad laukiuosi, be galo apsidziaugiau - o paskui iskydau. pirsta parodyk - ir man asaros kaip pupos. laukiu antrojo nestumo trimestro... siunciu po bucki visoms busimoms mamos - mums dabar taip reikia svelnumo! kaupkime ji, kad paskui - net ir l. rupesteliu isvargintos - apgobtume tuo svelnumu savo mazylius... sekmes visoms
nestumas tai palaima:)
gi taip smagu jausti saves dalele ir zinoti,kad nuo siol busime tryse:)
aisku nuotaiku kaita,remens problemos,tinimai...nesmagu, bet tai juk laikina;)
uz menesio viskas baigsis ir as laikysiu savo sunyti ant ranku
sekmes ir sveikato visoms
gi taip smagu jausti saves dalele ir zinoti,kad nuo siol busime tryse:)
aisku nuotaiku kaita,remens problemos,tinimai...nesmagu, bet tai juk laikina;)
uz menesio viskas baigsis ir as laikysiu savo sunyti ant ranku
sekmes ir sveikato visoms
Nepaisant kai kuriu dalyku, NESTUMAS man toooooks pasakiskas jausmas ir patyrimas
kurio negalvojau, kad gali buti! Kiek daug vis delto moteris sugeba atlikti, subrandinti nauja gyvybe... Nera tokiu zodziu, kuriais galima nusakyti jausma, nesiojant savyje vaikeli, jausti jo judesiukus, kutuliukus... Palaima....
nepaisant visu baimiu, irzlumu, storumu ir kitu nemalonumu, nesioti savo mazyle man labai patinka, ypac, kai ji pradeda vis labiau spardytis. tikras stebuklas, kai tavyje auga mazutele tavo dalele
Labai patinka
Toks ramus gyvenimo periodas
Toks ramus gyvenimo periodas
Aš deduosi prie "nepoetiškų", "neromantiškų" mamyčių
Man nėštumas - iššūkis sau, savo kūnui. Jeigu jis truktų 3 mėn - tai gal ir patiktų, bet 9 - tai kančia. Jaučiuosi kaip užtrigusi kokiam nors oro uoste - laukt laukt ir laukt. Daugiau nieko negali daryt
Kai kas nors pasako "pasiilgau savo pilvuko", norisi
Kol kas atrodo, tikrai nesiilgėsiu. Noriu vaikų išorėje, o ne savo kūne.
Man nėštumas - iššūkis sau, savo kūnui. Jeigu jis truktų 3 mėn - tai gal ir patiktų, bet 9 - tai kančia. Jaučiuosi kaip užtrigusi kokiam nors oro uoste - laukt laukt ir laukt. Daugiau nieko negali daryt
Kol kas atrodo, tikrai nesiilgėsiu. Noriu vaikų išorėje, o ne savo kūne.
Man irgi kol kas tik bloga, miegusta, pykina, pikta, erzina... na zodziu nieko gero nematau. Draugas irgi kencia nuo mano nuotaiku kaitos.
man patiko buti nesciai. nes:
jauciausi ypatinga
jauciausi grazi
manes nevargino jokie pirmosios nestumo puses simptomai ir jokie kiti, tokie kaip koju tinimas ir t.t.
mano ir taip geras vyras buvo dar geresnis.
ir dar daug kitu dalyku buvo, kurie mane dziugino.
bet dabar nesiilgiu jo, dziaugiuosi savo klecku
ir dar daug kitu dalyku buvo, kurie mane dziugino.
be to SM labai prisidejo prie geros savijautos nestumo metu. juk nera nieko smagiau kaip bendrauti su tokio pat amziaus nestukem: matai, kad ne tau vienai nutinka tas ar anas, gauni naudingu patarimu, atrodo viskas klostosi savaime.
na kas dar gerai man buvo, kad iki 5 men tik teoriskai zinojau, kad esu nescia
tik paskui pradejo matytis pilvukas ir tai beveik sutapo su judesiu pradzia.
na kas dar gerai man buvo, kad iki 5 men tik teoriskai zinojau, kad esu nescia