o man ziauriai patinka
pykina, burnoje kaka, miego noriu, galva skauda, pavargau valgyti nes kitaip pykina bit viskas tai tokie niekai palyginus su tuo kokia laime jauciu
Man tai labai patinka mano nestumas.
Pirmais menesiai labai patiko buti ipatnga.
O dabar irgi neskubu, neliko daug laiko bet taip norisi dar atsidziaugti
tom paskutinem dienelem.
Nenoriu net prisiminti savo darbu ir nervu ir sveikatos kiek suede.
O dabar toks grazus metas ir vidine ramybe.
Pirmais menesiai labai patiko buti ipatnga.
O dabar irgi neskubu, neliko daug laiko bet taip norisi dar atsidziaugti
tom paskutinem dienelem.
Nenoriu net prisiminti savo darbu ir nervu ir sveikatos kiek suede.
O dabar toks grazus metas ir vidine ramybe.
As irgi dziaugiuosi savo nestumu
ypac smagu kai vairuotojai pamate mano pilveli sustoja ir praleidzia
Aš džiaugiuosi, kad turėsiu lelių, bet kad taip vargti reikia tai mažai mane džiugina. Ir be artimųjų tai niekas jokių nuolaidų nedaro: nei vairuotojai sustoja praleisti, nei trulike vietą užleidžia, nei darbe kas nors pasikeitė. Gerai, kad tos atostogos yra
QUOTE(Svetė @ 2006 06 02, 08:46)
Aš džiaugiuosi, kad turėsiu lelių, bet kad taip vargti reikia tai mažai mane džiugina. Ir be artimųjų tai niekas jokių nuolaidų nedaro: nei vairuotojai sustoja praleisti, nei trulike vietą užleidžia, nei darbe kas nors pasikeitė. Gerai, kad tos atostogos yra 
Didziausia dziaugsma tu ir turetum patirti,
nes kitiems tai tikrai vienodai rodo
man vieta yra uzleide gali tik viena karta, o poliklinikoi eilej tai turbut gyvenime nesulauktum, sakyciau nebe tie laikai.
o istikruju nescia taigi ne ligonis, as per nestuma iki paskutines minutes jauciaus taip pat kaip ir ne nescia, tik vienas skirtumas-pilvas zymiai didesnis ir sunkesnis nei paprastai, bet man tai netrukde nei dirbti, nei savo mazaji leliu priziureti. o nescia buvau du metus is eiles taigi visai patiko gali valgyt kiek nori ir nieks neprikis, kad stora
, o kad tas nuolaidas kazkokias daryti tai manau ir neverta, juk mes tokios istvermingos lyginant su vyrais
QUOTE(katuksss @ 2006 06 01, 20:36)
As irgi dziaugiuosi savo nestumu
ypac smagu kai vairuotojai pamate mano pilveli sustoja ir praleidzia 
Aha man ir taip gaunasi
Labai džiaugiausi savo nėštumu, bet pirmais mėnesiais bijojau nes grėsė persileidimas, o paskutinis mėnesis buvo jau kančia. Bet visais kitais labai gerai buvo. Džiaugiausi, kad pilvukas matosi, kad parduotuvėj eilėj užleidžia ir šiaip graži jaučiausi
labai dziaugiausi kai buvau
net laukiau kad kuo greiciau pilvas matytusi net ir didziavausi tuo,kai pamatau
man tokios grazios visos
as vis dar dziaugiuos nestumu
As ir gi prisidedu prie jusu dziaugsmu
, iki dabar dar sunku patiketi koks stebuklas gyvena manyje
, as labai LABAI LAIMINGA
Dziaugiuosi labai savo nestumu, kolkas jis labai lengvas.
Nepykino manes visai, dabar jau matosi padidejes pilvelis, ir kai pradejau jausti pirmus judesiukus pasijauciau tikra nestuke.
Labai laukiam savo mazuliuko spali.