Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Kai pamaciau testo rezultata, buvau euforijoj! Juk metus laukem nesulaukem, ir pagaliau!... Po to prasidejo pykimimas istisa diena, buvo nekas. Dabar vis sunkeju, puciuosi, darosi vis sunkiau ir sunkiau judeti, pati jauciuosi negrazi ir nepatraukli, kazkaip liudna. Sveikata nekokia, iseit is namu ilgesniam laikui negaliu, tai nepasakyciau, kad tokia fizine bukle dabar mane dziugintu.
Kita vertus, kai mano atzalele suspurda pilvelyje, apima ta pati euforija, kaip ir pacioj pradzioj, o jau kai matau ja echoskopo ekrane, tai is dziaugsmo apsiverkiu clap.gif
Va taip su tuo mano nestumu smile.gif
Atsakyti
is pradziu net nemaniau kad bus tokiu nepatogumu kajp dabar.. kazkaip atrode atsiras pilvas ir tiek, bet dabar ziuriu kad man jau visaj nebepatinka g.gif zinoma, laukiu nesulaukiu savo mazylio, bet manau daug fajniau tureti ji salia, nej savyje ax.gif nepatinka man kad turiu toki pilva, kad neilendu i rubus kuriuos nesiojau anksciau, nepatinka kad viska daryti reikia letai, nors norisi daug greiciau rolleyes.gif ech.. ale nedaug beliko biggrin.gif ir turesiu mazuti zmoguti salia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2006 05 16, 16:57)
Zinok,man irgi tas pats.kazkaip anksciau galvojau labai optimistiskai,kad kaip nors sugebesiu pasirupinti paciomis pirmomis savaitemis kudikeliu.Galvojau,nuvaziuosiu pas mama,ji man pades.Bet kai ji dave suprast,kad pati jau viska yra primirsusi,kaip elgtis su mazais vaikais, o dar anyta prigasdino,kad reikes maitinti vos ne iki 2 metu(to tikrai nedarysiu) ir kad kai vaikui bus 8-9 menesiai apie kelione dar nesvajociau(o su vyru kaip ir susiplanavom,kad kita vasara tikrai kur nors vaziuosim paatostogaut i uzsieni,nes sia vasarele neiseis del nestumo),tai pasimeciau juodai.ir is viso mane nervai ima,nes zinau,kad anyta mane lygins su kita savo marcia,kuri tik ir tupineja aplink savo vaika,neturi savo poreikiu ir pan.Aisku,ji yra superine mama,as tokia tikrai nebusiu,tai zinau,kad noresiu gyventi ir savo ,ne tik vaiko gyvenima.Tai va.Bet aisku,vaikelio vistiek labai labai laukiu smile.gif

Bet atrodo man ne 18 kad taip galvociau..Juk kaip ir metas surimteti..Vat kuo toliau tuo zmogus darosi didesnis egoistas..ir gavoja apie save nestuke.gif
Atsakyti
Nėštumas man - ištisas laimės periodas nestuke.gif
Nublanko visas pasaulis, kelionės, darbai, planai, pinigai, netgi draugai doh.gif
Pirmo nėštumo metu dar truputį pastebėdavau, ką "praradau" per nėštumo ir vaiko auginimo iki 1 metų laikotarpį, bet dabar...
Kas man tas aplinkinis pasaulis, nuomonės, palyginus su tai, kad manyje auga naujas mūsų šeimos narys?! birthday.gif
Kuriam tėtis ir mama - dievai - išbaidantys baubus, burzgiantys kaladėlėmis, medžiojantys gardumynus, lepinantys skrydžiais ant rankų... Kas gali būti gražesnio ir tikresnio g.gif .

Mintyse ir jau garsiai ištisai maldauju savo pilvelio - auk ir auk, tik labiau, tik pūskis. Kojos tinsta - na ir kas, tam yra atitinkamas apavas, strijos plėšo kūną - na ir kas, buvau jauna ir graži, bet nelaiminga, o dabar euforijoj nestuke.gif .
Na ir kas, kad eilėj neužleidžia, kad nužiūri pavydžiais, o gal ir blogais žvilgsniais, juk aš gyvenu savo gyvenimą, laimingą gyvenimą..Neįvykusios kelionės - dieve, kokia tai tuštybė.. Buvau, mačiau, patyriau tuštumo jausmą sugrįžus..

Labai norėčiau ir trečią kartą patirti nėštumo laimę. Esu girdėjusi, kad vaikų turinčios motinos, pamatę nėščią moterį, pavydi jai. Pavydi jai to nuostabaus jausmo, ir atsakomybės pašaukti į gyvenimą dar vieną žmogutį...

Nėštumas man kartu ir svajonės. Apie tai, kaip prižiūrėsiu, kaip maitinsiu savo krūtimi, kaip mokysiu žengti pirmus žingsnius, kaip eisim pirkti žaislų ir ledų, kaip eisim į kiną, kaip šoksim namie abu į taktą mėgstamam "gabalui", kaip turėsim bendrų paslapčių nuo tėčio, ir kaip aš "lukštensiu" bendras jo ir tėčio paslaptis.. goss.gif

Vaiko pradėjimas ir užauginimas man - tai ir yra gyvenimo prasmė. Noriu, kad jis pralenktų mus, tėvus, gabumais, mokslais, karjera. Vaikas man - tai didžiulis impulsas kurti ir veržtis pirmyn.

Bijau pasakyti "sustok, akimirka žavinga". Kad tik nesustotų! Kad nenustotų augti, vystytis, kad laimingai užgimtų.

Bet tai taip trumpa.. Palyginus su dar būsiančiomis gyvenime atostogomis, kelionėmis, vakarėliais, karjeromis...
Tik jau su pilnatvės jausmu.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 05 21, 20:22)
Nublanko visas pasaulis, kelionės, darbai, planai, pinigai, netgi draugai doh.gif 
Pirmo nėštumo metu dar truputį pastebėdavau, ką "praradau" per nėštumo ir vaiko auginimo iki 1 metų laikotarpį, bet dabar...
Kas man tas aplinkinis pasaulis, nuomonės, palyginus su tai, kad manyje auga naujas mūsų šeimos narys?!  birthday.gif
Kuriam tėtis ir mama - dievai - išbaidantys baubus, burzgiantys kaladėlėmis, medžiojantys gardumynus, lepinantys skrydžiais ant rankų... Kas gali būti gražesnio ir tikresnio g.gif .

Mintyse ir jau garsiai ištisai maldauju savo pilvelio - auk ir auk, tik labiau, tik pūskis. Kojos tinsta - na ir kas, tam yra atitinkamas apavas, strijos plėšo kūną - na ir kas, buvau jauna ir graži, bet nelaiminga, o dabar euforijoj nestuke.gif .
Na ir kas, kad eilėj neužleidžia, kad nužiūri pavydžiais, o gal ir blogais žvilgsniais, juk aš gyvenu savo gyvenimą, laimingą gyvenimą..Neįvykusios kelionės - dieve, kokia tai tuštybė.. Buvau, mačiau, patyriau tuštumo jausmą sugrįžus..

Labai norėčiau ir trečią kartą patirti nėštumo laimę. Esu girdėjusi, kad vaikų turinčios motinos, pamatę nėščią moterį, pavydi jai. Pavydi jai to nuostabaus jausmo, ir atsakomybės pašaukti į gyvenimą dar vieną žmogutį...

Nėštumas man kartu ir svajonės. Apie tai, kaip prižiūrėsiu, kaip maitinsiu savo krūtimi, kaip mokysiu žengti pirmus žingsnius, kaip eisim pirkti žaislų ir ledų, kaip eisim į kiną, kaip šoksim namie abu į taktą mėgstamam "gabalui", kaip turėsim bendrų paslapčių nuo tėčio, ir kaip aš "lukštensiu" bendras jo ir tėčio paslaptis..  goss.gif

Vaiko pradėjimas ir užauginimas man - tai ir yra gyvenimo prasmė. Noriu, kad jis pralenktų mus, tėvus, gabumais, mokslais, karjera. Vaikas man - tai didžiulis impulsas kurti ir veržtis pirmyn.

Bijau pasakyti "sustok, akimirka žavinga". Kad tik nesustotų! Kad nenustotų augti, vystytis, kad laimingai užgimtų.

Bet tai taip trumpa.. Palyginus su dar būsiančiomis gyvenime atostogomis, kelionėmis, vakarėliais, karjeromis...

Kaip graziai parasei wub.gif Net uz sirdies griebe.As labai panasiai galvoju. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 05 21, 22:22)
Kas man tas aplinkinis pasaulis, nuomonės, palyginus su tai, kad manyje auga naujas mūsų šeimos narys?!  birthday.gif

Nėštumas man kartu ir svajonės. Apie tai, kaip prižiūrėsiu, kaip maitinsiu savo krūtimi, kaip mokysiu žengti pirmus žingsnius, kaip eisim pirkti žaislų ir ledų, kaip eisim į kiną, kaip šoksim namie abu į taktą mėgstamam "gabalui", kaip turėsim bendrų paslapčių nuo tėčio, ir kaip aš "lukštensiu" bendras jo ir tėčio paslaptis..  goss.gif

oi kaip grazu thumbup.gif
skaitydama tavo pasisakyma tiesiog pajutau kaip tu isdestai tai ka as jauciu daba nestumo metu...daznai atverciu sia tema bet niekaip negaliu issakyt tai ka jauciu tiesiog zodziais man neiseina to jausmo apsakyt o tas jausmas toks didelis, malonus..... kartais pagalvoju juk galeciau taip ne 9men o kur kas ilgiau biggrin.gif tik va tas nekantrumo jausmas pamatyt ta stebukleli kuris taip laukiamas ir mylimas.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 05 21, 22:22)

Labai grazu!!! cray.gif
Atsakyti
ačiū blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man patiko but nesciai,bet labiau patinka rankose laikyt savo vaikuti wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2006 05 14, 21:49)
Man jau dabar patinka..nors tik siek tiek krutys padidejoirb pilvukas vos vos, na cia labiau gal riebalinis sluoksnis kaupias ar pucia pilva:) bet nuotaikos tai permainingos, tai galvoju kaip faina bus leliuka tureti ai galvoju vat kokia atsakomybe, turesiu daug ko atsisakyti, o ar esu pasiruosusi???kam dar kyla tokiu  minciu?Gagl gimus vaikui jos pasikeis?nes biski ziauriu taip galvoti..

QUOTE(june1 @ 2006 05 16, 16:57)
Zinok,man irgi tas pats.kazkaip anksciau galvojau labai optimistiskai,kad kaip nors sugebesiu pasirupinti paciomis pirmomis savaitemis kudikeliu.Galvojau,nuvaziuosiu pas mama,ji man pades.Bet kai ji dave suprast,kad pati jau viska yra primirsusi,kaip elgtis su mazais vaikais, o dar anyta prigasdino,kad reikes maitinti vos ne iki 2 metu(to tikrai nedarysiu) ir kad kai vaikui bus 8-9 menesiai apie kelione dar nesvajociau(o su vyru kaip ir susiplanavom,kad kita vasara tikrai kur nors vaziuosim paatostogaut i uzsieni,nes sia vasarele neiseis del nestumo),tai pasimeciau juodai.ir is viso mane nervai ima,nes zinau,kad anyta mane lygins su kita savo marcia,kuri tik ir tupineja aplink savo vaika,neturi savo poreikiu ir pan.Aisku,ji yra superine mama,as tokia tikrai nebusiu,tai zinau,kad noresiu gyventi ir savo ,ne tik vaiko gyvenima.Tai va.Bet aisku,vaikelio vistiek labai labai laukiu smile.gif

Įkišu ir aš savo trigraši mirksiukas.gif Kai pagimdžiau man buvo 19metų ir savi poreikiai mažiausiai rūpejo , ir dabar visada pirma vaikas, o poto visi kiti rūpesčiai, nes mama yra pirmas, ir galbūt vienintelis geriausiai žinantis , ko vaikas nori ir ko jam reikia. O keliauti su vaiku galima, tiesiog reiks pasiklaust savo gydytojos. Aš manau,kad ir jūsų mintys ir požiūris pasikeis, kai pamatysit savo vaikiukus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
matau, kad ne visos jauciates labai gerai budamos nestuke.gif Vat as irgi labai norejau su kuo nors pasidalinti isgyvenimais. Is pradziu viskas buvo lyg ir labai gerai, bet pries kokia savaite pradejau jaustis tooookia negrazi. Nebetelpu i kai kuriuos rubus, maistas irgi ne visas tinka, visur saugotis, atsirado ant veido spuogu, visa diena jauciuosi pavargusi, irzli, nebespeju susitvarkyti ne tik namu bet ir saves... Nesakau, kad neesu laiminga, del busimo kudikelio, as laaaaaaabai laiminga, kad busiu mamyte, bet jauciuosi tokia negrazi ir nenaudinga pasauliui. Dar pries kelias savaites atrode, kad skrendu su vejeliu: visokiu daug reikalu, mokslai, draugai, namai, seima ir t.t. O dabar nieko nebeliko, nes nieko nebenoriu angel_sadangel.gif O viduje kalte tokia didele pries leliuka, kad taip niekuo nesidomiu cray.gif
Vat pagaliau viska ir issakiau...
Atsakyti
Patinka, nes atsibodo eiti i darba ax.gif
Atsakyti
As irgi giliai sirdy esu laiminga... bet galvoj tai man nelabai gerai. Visokios priestaringos mintys, abejones, baimes. Kartais net galvoju, kad ne visia normali esu, tada man norisi verkti... O tai jau negerai - juk ir kudikis gyvana mamos emocijomis.
Ar ir jums taip stogas vaziuoja, ar cia normalu? Na, ne istisai, bet buna tokiu momentu... O gal man depresija, gal reiktu kreiptis i psichologa? Parasykit, bukit geros! Vyras mano optimistas, o as tokia isskydusi jauciuos, kad. Pasakykit, kad as ne viena... Paguoskit.
Atsakyti