Nėštumas man - ištisas laimės periodas
Nublanko visas pasaulis, kelionės, darbai, planai, pinigai, netgi draugai
Pirmo nėštumo metu dar truputį pastebėdavau, ką "praradau" per nėštumo ir vaiko auginimo iki 1 metų laikotarpį, bet dabar...
Kas man tas aplinkinis pasaulis, nuomonės, palyginus su tai, kad manyje auga naujas mūsų šeimos narys?!
Kuriam tėtis ir mama - dievai - išbaidantys baubus, burzgiantys kaladėlėmis, medžiojantys gardumynus, lepinantys skrydžiais ant rankų... Kas gali būti gražesnio ir tikresnio

.
Mintyse ir jau garsiai ištisai maldauju savo pilvelio - auk ir auk, tik labiau, tik pūskis. Kojos tinsta - na ir kas, tam yra atitinkamas apavas, strijos plėšo kūną - na ir kas, buvau jauna ir graži, bet nelaiminga, o dabar euforijoj

.
Na ir kas, kad eilėj neužleidžia, kad nužiūri pavydžiais, o gal ir blogais žvilgsniais, juk aš gyvenu savo gyvenimą, laimingą gyvenimą..Neįvykusios kelionės - dieve, kokia tai tuštybė.. Buvau, mačiau, patyriau tuštumo jausmą sugrįžus..
Labai norėčiau ir trečią kartą patirti nėštumo laimę. Esu girdėjusi, kad vaikų turinčios motinos, pamatę nėščią moterį, pavydi jai. Pavydi jai to nuostabaus jausmo, ir atsakomybės pašaukti į gyvenimą dar vieną žmogutį...
Nėštumas man kartu ir svajonės. Apie tai, kaip prižiūrėsiu, kaip maitinsiu savo krūtimi, kaip mokysiu žengti pirmus žingsnius, kaip eisim pirkti žaislų ir ledų, kaip eisim į kiną, kaip šoksim namie abu į taktą mėgstamam "gabalui", kaip turėsim bendrų paslapčių nuo tėčio, ir kaip aš "lukštensiu" bendras jo ir tėčio paslaptis..
Vaiko pradėjimas ir užauginimas man - tai ir yra gyvenimo prasmė. Noriu, kad jis pralenktų mus, tėvus, gabumais, mokslais, karjera. Vaikas man - tai didžiulis impulsas kurti ir veržtis pirmyn.
Bijau pasakyti "sustok, akimirka žavinga". Kad tik nesustotų! Kad nenustotų augti, vystytis, kad laimingai užgimtų.
Bet tai taip trumpa.. Palyginus su dar būsiančiomis gyvenime atostogomis, kelionėmis, vakarėliais, karjeromis...
Tik jau su pilnatvės jausmu.