Bet ant saves tas augantis gaubliukas, jau darosi nebe taip mielas. Aciu Dievui, kad motinele gamta taip sudeliojo, kad galiu ne tik apciuopti ,bet ir jausti ten spurdancia gyvybe
Mano nestumas jau eina i pabaiga ir zinot, dziaugiuosi
Visada man buvo grazus tie atsikise pilvuziukai, bei ju savininkes
Bet ant saves tas augantis gaubliukas, jau darosi nebe taip mielas. Aciu Dievui, kad motinele gamta taip sudeliojo, kad galiu ne tik apciuopti ,bet ir jausti ten spurdancia gyvybe
Vien tuo jausmu gyvenu ir judu finiso tiesiosios link
aš be galo norėjau vaikų, kai pastojau - buvo
visą nėštumą daug kalbėjau su mažiuku pilvelyje, vyras taip pat. visi laukė mažiuko pasirodymo.
o ir pačiai nėščiai buvo super smagu, džiaugiausi kiekviena diena, ir ypač paskutinėm savaitėm, nors nesakau - kartais nebuvo lengva ir sveika negeležinė.
nėštumas
labai didelis gyvenimo džiaugsmas
visą nėštumą daug kalbėjau su mažiuku pilvelyje, vyras taip pat. visi laukė mažiuko pasirodymo.
o ir pačiai nėščiai buvo super smagu, džiaugiausi kiekviena diena, ir ypač paskutinėm savaitėm, nors nesakau - kartais nebuvo lengva ir sveika negeležinė.
nėštumas
man taj kazkaip nelabai patinka visas nestumas.. tikiuosi vaikiuko laukimas neuztruks.. nors beliko trys savaites, bet etrodo tiek dauuuug.. niekad atrodo nesulauksiu, visad ir vaiksciosiu su pilvu
)
noreciau kad man butu tajp kajp kitoms, kurios jauciasi nlaaimingiausios pasaulyje ir t.t. man taj nepatinka nej mano pilvas (i kitas taaj ziureti grazu, bet ne an saves..
) nej padidejusi krutine ir siaip labai jau atsibodo.. neisejnaa normaliai lankstytis, greit vaikscioti, begioti, sportuoti, pasitoosinti galu gale..
noreciau kad man butu tajp kajp kitoms, kurios jauciasi nlaaimingiausios pasaulyje ir t.t. man taj nepatinka nej mano pilvas (i kitas taaj ziureti grazu, bet ne an saves..
Jauciuosi ypatingai laiminga.
Nors pradzioje labai pykino, o suzinojau, kad laukiuosi ta pacia diena, kai gavau issvajota pakelima pareigose
dabar savo pergyvenimus prisimenu su sypsena. Juokauju, kad butent dabar darau didziausia karjera savo gyvenime
.
Jauciuosi grazi, ypatinga, aisku nerangi, bet galiu sau daug daugiau leisti (kad ir skirti daugiau demesio sau, pabuti su savo mintimis, nelekti visur isdegusi akis, pasioziuoti).
Vienu zodziu, man liko 4 savaites, o as negaliu atsidziaugti savo nestumu.
Nors pradzioje labai pykino, o suzinojau, kad laukiuosi ta pacia diena, kai gavau issvajota pakelima pareigose
Jauciuosi grazi, ypatinga, aisku nerangi, bet galiu sau daug daugiau leisti (kad ir skirti daugiau demesio sau, pabuti su savo mintimis, nelekti visur isdegusi akis, pasioziuoti).
Vienu zodziu, man liko 4 savaites, o as negaliu atsidziaugti savo nestumu.
Nestumas-nuostabus gyvenimo laikotarpis
Manau,kad ateityje pasiilgsiu to jausmo,kai jauti kaip mazius spirga mamos pilvelyje
Nestumas vienas is ipatingiausiu laiku gyvenime
. Tik kai buvau nescia taip norejau greiciau pagimdyti, bo vis bijojau kad kas leliui neatsitiktu...O pagimdzius taip truko pilvelio. Tuscia tuscia buvo. Dabar nescios moterys man labai grazu, o anksciau tiesiog atrode is kitos planetos
.
Man jau dabar patinka..nors tik siek tiek krutys padidejoirb pilvukas vos vos, na cia labiau gal riebalinis sluoksnis kaupias ar pucia pilva:) bet nuotaikos tai permainingos, tai galvoju kaip faina bus leliuka tureti ai galvoju vat kokia atsakomybe, turesiu daug ko atsisakyti, o ar esu pasiruosusi???kam dar kyla tokiu minciu?Gagl gimus vaikui jos pasikeis?nes biski ziauriu taip galvoti..
nors mums jau 7men bet as vistiek gerai jauciuosi ir esu patenkinta nestumu
QUOTE(Dzada @ 2006 05 14, 21:49)
bet nuotaikos tai permainingos, tai galvoju kaip faina bus leliuka tureti ai galvoju vat kokia atsakomybe, turesiu daug ko atsisakyti, o ar esu pasiruosusi???kam dar kyla tokiu minciu?Gagl gimus vaikui jos pasikeis?nes biski ziauriu taip galvoti..
Zinok,man irgi tas pats.kazkaip anksciau galvojau labai optimistiskai,kad kaip nors sugebesiu pasirupinti paciomis pirmomis savaitemis kudikeliu.Galvojau,nuvaziuosiu pas mama,ji man pades.Bet kai ji dave suprast,kad pati jau viska yra primirsusi,kaip elgtis su mazais vaikais, o dar anyta prigasdino,kad reikes maitinti vos ne iki 2 metu(to tikrai nedarysiu) ir kad kai vaikui bus 8-9 menesiai apie kelione dar nesvajociau(o su vyru kaip ir susiplanavom,kad kita vasara tikrai kur nors vaziuosim paatostogaut i uzsieni,nes sia vasarele neiseis del nestumo),tai pasimeciau juodai.ir is viso mane nervai ima,nes zinau,kad anyta mane lygins su kita savo marcia,kuri tik ir tupineja aplink savo vaika,neturi savo poreikiu ir pan.Aisku,ji yra superine mama,as tokia tikrai nebusiu,tai zinau,kad noresiu gyventi ir savo ,ne tik vaiko gyvenima.Tai va.Bet aisku,vaikelio vistiek labai labai laukiu
sian buvau pasimatyme su savo lelium, net apsiverkiau pamacius, tik gaila, kad lyties nerodo, uzsispaudes ir viskas
siajp jauciuos
, tik didejantis pilvukas siek tiek trukdo, labaj laukiu savo leliaus
Na pradzioje nestumo, buvo tikrai smagu ir gera! Pirmieji judesiukai tai irgi kazkas stebuklingo!
Tad jau gana....