Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Labai labai nekantrauju pamatyti sao maziu, bet man dar tiek laukti.... doh.gif blush2.gif kad dar labai negreitai..... unsure.gif
Atsakyti
siandien ziurinejau savaitgalio nuotraukytes ir vos neapsiverkiau... lotuliukas.gif nes pagalvojau kad pasiilgsiu pilvuko...
Atsakyti
Nors as nestuke.gif dar neilgai, taciau prisipazinsiu nesizaviu sia busena blush2.gif Pilva nuolat pucia, apetitas nenormalus, o dar kur visi draudimai: tai to negalima, tai ano. Nors leliukas laukiamas, planuotas, taciau manau, kad man tie 9 menesiai prailgs rolleyes.gif
Atsakyti
Na pastebejau, kad draudimu tikrai nemazai atsirado blush2.gif bet ko gi nepadarysi del savo maziaus rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Buti nescia super biggrin.gif labai geras laikas, ir manes ne kiek nevargina, nei kart nenusivemiau, o auganciu pilvuku as net didziuojuosi 4u.gif
Atsakyti
As irgi dziaugiuosi budama nescia, toks siltas ir neapsakomas jausmas rolleyes.gif kai nesioji gyvybe po sirdele wub.gif
Atsakyti
Esu jau 4 men. nestuke.gif ,eina 5men.tai pagaliau jauciuosi puikiai ir megaujuosi nestumu,esu dabar l.laiminga.Ko nepasakyciau apie pirmus 3 men. Buvo kazkoks kosmaras:pykino,nuolat silpna budavo,tai miegodavau ir miegodavau.o dabar energijos labai daug ir tas karstis manes visai nevargina.Dar pilvukas nelabai matosi,zodziu dabar viskas super thumbup.gif
Atsakyti
As tai MEGAUJUOSI nestumu biggrin.gif !!! Nors pradzioj buvo sunku, bet dabar thumbup.gif! Man patinka buti nestuke.gif , o dar ir privilegiju visokiu atsirado ax.gif !
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2006 06 22, 18:21)
Man patinka buti  nestuke.gif , o dar ir privilegiju visokiu atsirado  ax.gif !

drinks_cheers.gif pas mane taip pat, manau, kad kaip ir pas kiekviena nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 22, 19:09)
drinks_cheers.gif  pas mane taip pat, manau, kad kaip ir pas kiekviena  nestuke.gif

thumbup.gif belieka mums visoms tik dziaugtis ir didziuotis nestumu, kol dar tuos pilvukus turime drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na iki 8mėn. nestuke.gif tikrai patiko,bet paskutiniai mėnesiai tai jau nekas ypač paskutinis,dar laukia šilta,bet tik lauki kuo greičiau to susitikimo su 2.gif ir visi nepatogumai dinksta.Bet tikrai yra dabar sunku.
Atsakyti
jau izengem i paskutini menesiuka...liko tik 26d thumbup.gif o jauciuos labai gerai thumbup.gif
Atsakyti