Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(snaige @ 2006 06 26, 15:41)
Tai kas kad tik vakarais islenda,bet pati tai jauti pakylia nuotaika viduje  mirksiukas.gif O kiti gali ir veliau suzinot,kodel tu taip pakyliai nusiteikus. nestuke.gif

acha.... bigsmile.gif
Atsakyti
nezinau,as kai visiems pranesiau,tai pasveikino zmones,bet nepatikejo...(pranesiau internetu ir sms'u)

tik pamate pilvuka patikejo smile.gif
o tas nestumas,na kagaliu pasakyti,kai neskauda tai patinka,kai skauda tai nekas ax.gif
Atsakyti
Nestumas visai patinka mirksiukas.gif bet kaip pradejo skaudeti mausti gimda, tai jau nebekas unsure.gif sian buvau pas gydytoja, tai sake taip turi buti, svarbu, kad tepliojimu nera unsure.gif
Atsakyti
oj dar ne tiek bus...man ir oda skaudejo,ir sonus ir neissimiegodavau ir siaip sonkaulius kartais paspardo ...na bet vaikas leika vaiku,kad ir ka padarytu sunku jo nemyleti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 06 29, 15:27)
Nestumas visai patinka  mirksiukas.gif    bet kaip pradejo skaudeti mausti gimda, tai jau nebekas  unsure.gif    sian buvau pas gydytoja, tai sake taip turi buti, svarbu, kad tepliojimu nera  unsure.gif

O man prasidejo tepliojimai verysad.gif bet tikiuosi greitai baigsis unsure.gif O siaip ir kojos tinsta,ir galva svaigsta ir venos lipa ir visokie kitokie biesai kabinas.Bet as kai optimiste nepasiduodu tokiom nuotaikom ir dziaugiuosi vistiek nestumu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nors aš jau ne nėščia, laaabai pasiilgstu to jausmo wub.gif Labai patiko būt nėštuke, nors ir sunku buvo, visgi dvynius nešiojau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(conviva @ 2006 06 29, 21:05)
Nors aš jau ne nėščia, laaabai pasiilgstu to jausmo  wub.gif  Labai patiko būt nėštuke, nors ir sunku buvo, visgi dvynius nešiojau..  ax.gif

O tau kaip jie nesiojos labai sunkiai? g.gif as vis pagalvoju didvyres tos dvynuku mamos 4u.gif ,nes joms dvigubi rupesciai ir dvigubos baimes,bet is kitos puses dvigubas ir dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(conviva @ 2006 06 29, 23:05)
Nors aš jau ne nėščia, laaabai pasiilgstu to jausmo  wub.gif  Labai patiko būt nėštuke, nors ir sunku buvo, visgi dvynius nešiojau..  ax.gif

as visad svajojau turet dvinukus ax.gif niu bet isivaizduoju kad tai ne tik dvigubas dziaugsmas bet ir vargas biggrin.gif
Atsakyti
Yra tokiu zmoniu, kai suzinojio kad esu nestuke.gif bande atkalbeti. Baisu tau bus, skaudes ir t.t Bet tai jiuk musu prigimtis, vien ta mintis, kad pragyventi visa gyvenima be vaiku sukelia didesni skausma nei visa nestumo laikotarpi. Gimdymo nebijiau, skaudes bet jiuk taip turi buti.
Atsakyti
o mane siandien uzsipuole,kad as per daug dziaugiuosi...tipo reik atsizvelgti i tuos ,kurie negali tureti vaiku...nu nepykit,bet sorry,as apie juos dabar galvoti negaliu...man tiesiog pakili nuostabi nuotaika...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2006 07 02, 14:03)
o mane siandien uzsipuole,kad as per daug dziaugiuosi...tipo reik atsizvelgti i tuos ,kurie negali tureti vaiku...nu nepykit,bet sorry,as apie juos dabar galvoti negaliu...man tiesiog pakili nuostabi nuotaika...

Nu jo, tada niekoumet negalesi pasidziaugti, nes visose situacijose bus pasaulyje nelaimingu.. Kas chia toks geras patarejas??

Ash tai ir dziaugiuosi ir baisoka, ypach kai gerai apsiskaichiau kas laukia. Paskaitau apie vienus baisumus, priprantu, kad taip bus, tada paskaitau apie kitus.. blink.gif ir vel baisu..

Kai pykina nemalonu, bet jauchiu, kad del leliuko kantrybe gali but begaline, tik kartais norechiau, kad niekas neklaustu kaip jauchiuosi ar kas yra, tiesiog, kad paliktu ramybeje, nes kai 10 kartu per diena reikia sakyti kad bloga, dar labiau vargina..

Parashysiu kai didesnis neshtumas bus.
Atsakyti
oj patikek malonumu tu dar daug bus...as sindien ryte 2kartys cypiau,nes mazas nusprende kojas pamankstinti ir oda mano patampyti...kuo didesnis jis tuo nemaloniau... tongue.gif
Atsakyti