Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(indrutee @ 2006 06 23, 00:19)
jau izengem i paskutini menesiuka...liko tik 26d  thumbup.gif  o jauciuos labai gerai  thumbup.gif

Smagu, noreciau, kad ir mano lelius jau tokio laiko butu 4u.gif , laukiu nesulaukiu verysad.gif !!! Sekmes jums vaikscioti tas dieneles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2006 06 23, 09:42)
Smagu, noreciau, kad ir mano lelius jau tokio laiko butu  4u.gif , laukiu nesulaukiu  verysad.gif !!! Sekmes jums vaikscioti tas dieneles  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif !!!

aciukas biggrin.gif prisimenu kaip as pradzioj norejau kad greiciau laikas eitu...
Atsakyti
Pora savaiciu kazkas daresi su skrandziu. Toks jausmas, kad skraidytu drugeliai. Bet nebuvo pagrindo jaudintis g.gif kai pasidariau testa, ir pamaciau tuos ispudingus bruksnelius, nustojiau keliom sekundem kvepuoti smile.gif Bet tas suvokimas, kad tavyje naujia gyvibe, kad tavyje auga angelelis...Sis jausmas nuostabus, nors mums dar tik 10savaite bet ne vienos sekundes nesigailiu, kad esu nescia. Nuostabesnioi jausmo ir negali buti bigsmile.gif
Atsakyti
paskutinis menuo sunkus
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2006 06 24, 19:03)
Pora savaiciu kazkas daresi su skrandziu. Toks jausmas, kad skraidytu drugeliai. Bet nebuvo pagrindo jaudintis g.gif  kai pasidariau testa, ir pamaciau tuos ispudingus bruksnelius, nustojiau keliom sekundem kvepuoti  smile.gif  Bet tas suvokimas, kad tavyje naujia gyvibe, kad tavyje auga angelelis...Sis jausmas nuostabus, nors mums dar tik 10savaite bet ne vienos sekundes nesigailiu, kad esu nescia. Nuostabesnioi jausmo ir negali buti bigsmile.gif

tai tu visiskai teisi...tas jausmas pats nuostabiausias thumbup.gif o as neuzilgo turiu gimdyt bet jau daba galvoju kad ilgai nelauksiu ir vel bandysim nestuke.gif
Atsakyti
kuo toliau, tuo labiau patinka buti nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
Aš džiaugiuos kiekvieną dieną vis augančiu pilvuku nestuke.gif Man tai pats ispūdingiausias įvykis mano gyvenime. Aš sau atrodau begalo graži lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir negaliu atsidziaugt,vaikstau pilva atkisus ir dziaugiuosi kad busiu mama thumbup.gif
Atsakyti
Jausmas tikrai nepakartojamas rolleyes.gif o ypac dar kai nera pykinimu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 25, 22:49)
as ir negaliu atsidziaugt,vaikstau pilva atkisus ir dziaugiuosi kad busiu mama  thumbup.gif

na pas mane tas pilvas pasirodo tik vakarais biggrin.gif , bet irgi jau vaikstau pakelta nosim lotuliukas.gif
Atsakyti
na pas mane tas pilvas pasirodo tik vakarais  , bet irgi jau vaikstau pakelta nosim

maniskis tik visai neseniai 'islindo' dienos svieson, tai didziuodamasi vaikstineju. anksciau tik vakarais pasirodydavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 26, 10:45)
na pas mane tas pilvas pasirodo tik vakarais biggrin.gif , bet irgi jau vaikstau pakelta nosim  lotuliukas.gif

Tai kas kad tik vakarais islenda,bet pati tai jauti pakylia nuotaika viduje mirksiukas.gif O kiti gali ir veliau suzinot,kodel tu taip pakyliai nusiteikus. nestuke.gif
Atsakyti