O man visai patinka buti nesciai, nors pradzioje ir apetito nebuvo ir pilvuka maude,ir dabar kita karta paskauda,ir galva paskauda, bet tai jug viskas laikinai, jug nestumas buna gyvenime taip retai,1 ar 2 kartus ar 3 kartus i gyvenima ir taip trumpai tai tik 9 men tai del tokio dziaugsmo kuris gimsta po 9 men tai galima viska iskenteti. Na man aplamai patinka,jug mano maziukas dabar po mano sirdute,atsidures ten is meiles mano ir tevelio...NUOSTABU...
Nu vat dabar ir ateinantį +33 savaitgalį išvis tragedija
Atrodo, kad nebenorėsiu niekada gyvenime būti nėščia
Atrodo, kad nebenorėsiu niekada gyvenime būti nėščia
O aš jau vis daugiau komplimentų susilaukiu
Pradėjo matytis pilvelis ir toks gražutis tai aplinkiniai tik liaupsina..
Šiaip jaučiuos
gerai (tfu..tfu..tfu ) ir jėgų antplūdis vis dar ant bangos
Stengiuosi kuo daugiau su pilveliu bendrauti o tuoj ir dekretinės ..tada bus laiko prisiminti visus malonius užsiėmimus
Šiaip jaučiuos
As grozejausi savo auganciu pilvuku irlabai dziaugiausi
geguzes menesi- kai buvo saltas oras ir vis bambejau kada gi atsils. o dabar jau man nebesmagu, ziauriai tas karstis vargina, visi lekia prie juros maudytis, degintis, o as negaliu buti karstyje, labai bloga darosi
dar problemos su inkstais, istinau visa...gydytoja sake gali tekt i ligonine gult
na bet pakentesiu dar gal gris tie vesesni orai
QUOTE(Algertina @ 2006 07 03, 17:25)
O man visai patinka buti nesciai, nors pradzioje ir apetito nebuvo ir pilvuka maude,ir dabar kita karta paskauda,ir galva paskauda, bet tai jug viskas laikinai, jug nestumas buna gyvenime taip retai,1 ar 2 kartus ar 3 kartus i gyvenima ir taip trumpai tai tik 9 men tai del tokio dziaugsmo kuris gimsta po 9 men tai galima viska iskenteti. Na man aplamai patinka,jug mano maziukas dabar po mano sirdute,atsidures ten is meiles mano ir tevelio...NUOSTABU... 
kai man buvo 15 savaiciu irgi patiko. o dabar jau nebe
QUOTE(Yell @ 2006 07 03, 20:34)
Na tau jau visai nedaug ir liko pakentek dar...biskuti
Tai galima statistika padaryti, pradzioje kai vimdo visoms nepatinka, bet pasiruoshusios kenteti, antrame trimestre visoms patinka nes gerai jauchiasi, na o pabaigoje vel nepatinka, kantresnems darvis patinka, o nekantrios nori greichiau atsikratyti pilvuko ir pamatyti leliuka. Vos ne visos po puses metu po gimdymos sako, kad patiko
o man pirmas semestras buvo geriauses nei pykino nei silpna daresi...
Laukiu nesulaukiu kol pasimatys pilvelis
man jau 12savaiciu, o nuo kada pilvukas pradeda augti sparciau?
QUOTE(saratukas @ 2006 07 04, 19:29)
Laukiu nesulaukiu kol pasimatys pilvelis
man jau 12savaiciu, o nuo kada pilvukas pradeda augti sparciau?
Dar truputi palauk ir tuoj ji pamatysi
Na teks palaukti, jiu knepaspartinsio jio
Man siaip patinka but nesciai, bet kita karta jau leliuka planuosiu taip kad iseitu ji nesiot ziema, as nepakeliu tokiu karsciu
o plius ir vasaros malonumai pabeg ai sona, deginimasis, maudymasis 
laukiu nesulaukiu rugsejo-spalio
laukiu nesulaukiu rugsejo-spalio