Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Mergaitės sorry už offtopic, bet mano laimei ribų nėr bigsmile.gif Mašiniuką jau beveik turiu, jetus kaip faina, galėsiu pagaliau įtvirtint savo važiavimus kaip rekiant, tai jaučiu dažnai čia svečiuosiuosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 23, 17:35)
Mergaitės sorry už offtopic, bet mano laimei ribų nėr  bigsmile.gif  Mašiniuką jau beveik turiu, jetus kaip faina, galėsiu pagaliau įtvirtint savo važiavimus kaip rekiant, tai jaučiu dažnai čia svečiuosiuosi hihihi.gif

Sveikinu ir džiaugiuosi už tave thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif cia ir vel islindo - seseline skaitytoja blush2.gif Noriu paklausti tu, kurios jau laike egzamina, nes kaip suprantu, cia tokiu istikimu sio skyrelio dalyviu irgi apsilanko wink.gif Tai va, idomu, kiek pamokeliu is viso turejot pries egzamina? Nes as jau visas 15... doh.gif Visi klausineja, kada pagaliau laikysiu, o as vis dar savimi nepasitikiu... blush2.gif Pinigeliu jau irgi gaila, tai neapsisprendziu, i ka geriau investuoti - i papildomas, ar i egzamina ax.gif Ir kiek dienu iki egzamino turejot paskutini "mokomaji" vaziavima? Ir siaip klausimas visoms smile.gif - ar iki pradedamos mokytis vazinejotes, ir ar be instruktoriaus dar papildomai (kaip ir nelegaliai) pasivazinejat kur nors? Va kiek klausimuku paberiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 23, 20:47)
Sveikutes smile.gif cia ir vel islindo - seseline skaitytoja  blush2.gif  Noriu paklausti tu, kurios jau laike egzamina, nes kaip suprantu, cia tokiu istikimu sio skyrelio dalyviu irgi apsilanko wink.gif Tai va, idomu, kiek pamokeliu is viso turejot pries egzamina? Nes as jau visas 15...  doh.gif  Visi klausineja, kada pagaliau laikysiu, o as vis dar savimi nepasitikiu... blush2.gif  Pinigeliu jau irgi gaila, tai neapsisprendziu, i ka geriau investuoti - i papildomas, ar i egzamina  ax.gif Ir kiek dienu iki egzamino turejot paskutini "mokomaji" vaziavima? Ir siaip klausimas visoms smile.gif - ar iki pradedamos mokytis vazinejotes, ir ar be instruktoriaus dar papildomai (kaip ir nelegaliai) pasivazinejat kur nors? Va kiek klausimuku paberiau... blush2.gif

As irgi laikanciuju sarase esu, pries egzamina turejau 10 vaziavimu su instruktorium, viskas lyg ir sekesi gerai, atrodo vaziuoti moku, pirma karta neislaikiau regitroj aikstelej, nes parkuodamasi atseit per toli kelkrascio atsistojau (paskui tik supratau kad taip mane tik prigavo, nes ne tiek toli kad neislaikyciau egzamino), antra karta vel neislaikiau, nes ta diena snigo, visa akstele apsnigta, liniju nesimate ir uzvaziavau ant jos (tai vel pagalvojus ju problema yra nusivalyti sniega nuo aiksteles), paskui emiau papildoma vaziavima su instruktorium, kuris kainavo 45Lt, taigi laikiau trecia karta, si karta aikstelej viskas ejosi lyg per sviesta, bet sumove gatveje. Jausciausi gal tikrai nevykele, bet daug mano pazystamu laiko ir neislaiko niekaip, toks vaizdas kad jie tycia daro taip, kad pinigus mokek ir mokek, jei nesupranti kad tave prigauna. Ka gi laikysiu kol islaikysiu, nors vaziuoti ir moku gerai, bent jau pati taip jauciu.
Manau geriau mokek is karto uz egzaminus, o ne papildomus vaziavimus, kad nebutu paskui taip kad pinigus kisi ir ten ir ten.
I gatve vyras negali duoti man vaziuoti su savo masina, bet nuvaziuojam i tam skirtas aiksteles, kur yra subraukytos reikiamos linijos.
Atsakyti
Aš dabar pagalvojau, kad tikriausiai 13 ar 14.. 10 mokyklos, ir kitus papildomai su kitu instruktorium. Ai ir dar valanda su mamos mašina, aikštelėje. Instruktorius pasiūlė thumbup.gif Tai matyt irgi apie penkiolika, o paskutinis mano važiavimas iki egzamino buvo pora h prieš egzą hihihi.gif O šiaip daugiau niekur nevažinėjau.. Dar sykį Vilniuje iki coca cola plaza, bet ten ne mokslo tikslais, šiaip kažkas susimaišė rolleyes.gif (Tiesa prie įvažiavimo į kino teatrą taip išsigandau kažko, kad vos mašinos nepalikau ant posūkio doh.gif )
Atsakyti
Labukas.Jei gerai pamenu,tai turejau 22 vaziavimus.PRIES KIEKVIENA EGZA (LIKUS KELIOM DIENOM IKI JO) vaziuodavau su instruktorium.Vaziavau viena karta nelegaliai su vyru ax.gif tai tadas supratau,kad jau pasirengus laikyti egza,nes vyras pagyre,kad neblogai vaziuoju,o jau is jo sulaukti gero zodzio,tai tikrai sunku biggrin.gif Man sunku budavo pradzioj atbulai parkuotis,kol vyras viena karta liepe musu kieme prisiparkuoti.Paziurejau,kad mazas tarpas ir atsisakiau,tai kad uzriaumojo.sako islipk ir paziurek kie daug ten vietos.Jei jau cia neivaziuosi,tai ko ten i ta regitra eiti.Nu kas man beliko,vaziavau ir ivaziavau,pakankamai tvarkingai.Bet svarbiausia,kad tada ivyko luzis,pradejau nebijoti parkuotis.Vyras sake,kad samoningai liepe taip daryti tarp masinu,nes jei nugali baime,tai tos linijos visai nebaisios,juk tai tik linijos biggrin.gif Ir jis buvo teisus.
Atsakyti
QUOTE(ingucke @ 2006 11 23, 19:11)
As irgi laikanciuju sarase esu, pries egzamina turejau 10 vaziavimu su instruktorium, viskas lyg ir sekesi gerai, atrodo vaziuoti moku, pirma karta neislaikiau regitroj aikstelej, nes parkuodamasi atseit per toli kelkrascio atsistojau (paskui tik supratau kad taip mane tik prigavo, nes ne tiek toli kad neislaikyciau egzamino), antra karta vel neislaikiau, nes ta diena snigo, visa akstele apsnigta, liniju nesimate ir uzvaziavau ant jos (tai vel pagalvojus ju problema yra nusivalyti sniega nuo aiksteles), paskui emiau papildoma vaziavima su instruktorium, kuris kainavo 45Lt, taigi laikiau trecia karta, si karta aikstelej viskas ejosi lyg per sviesta, bet sumove gatveje. Jausciausi gal tikrai nevykele, bet daug mano pazystamu laiko ir neislaiko niekaip, toks vaizdas kad jie tycia daro taip, kad pinigus mokek ir mokek, jei nesupranti kad tave prigauna. Ka gi laikysiu kol islaikysiu, nors vaziuoti ir moku gerai, bent jau pati taip jauciu.
Manau geriau mokek is karto uz egzaminus, o ne papildomus vaziavimus, kad nebutu paskui taip kad pinigus kisi ir ten ir ten.
I gatve vyras negali duoti man vaziuoti su savo masina, bet nuvaziuojam i tam skirtas aiksteles, kur yra subraukytos reikiamos linijos.

Ingucke, nenukabink nosies, as tikiu, kad mes visos anksciau ar veliau turesim tas teises, kiekvienas nepavykes bandymas yra tik sito zaidimo dalis - naudingi apmokymai, kurie atves mus i tiksla mirksiukas.gif Sekmes tau dideles ir pasitikejimo savimi 4u.gif Ir aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 00:00)
Ingucke, nenukabink nosies, as tikiu, kad mes visos anksciau ar veliau turesim tas teises, kiekvienas nepavykes bandymas yra tik sito zaidimo dalis - naudingi apmokymai, kurie atves mus i tiksla  mirksiukas.gif  Sekmes tau dideles ir pasitikejimo savimi  4u.gif Ir aciu uz atsakyma  4u.gif

Dekui uz padrasinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 23, 19:58)
Aš dabar pagalvojau, kad tikriausiai 13 ar 14.. 10 mokyklos, ir kitus papildomai su kitu instruktorium. Ai ir dar valanda su mamos mašina, aikštelėje. Instruktorius pasiūlė  thumbup.gif  Tai matyt irgi apie penkiolika, o paskutinis mano važiavimas iki egzamino buvo pora h prieš egzą hihihi.gif O šiaip daugiau niekur nevažinėjau.. Dar sykį Vilniuje iki coca cola plaza, bet ten ne mokslo tikslais, šiaip kažkas susimaišė  rolleyes.gif (Tiesa prie įvažiavimo į kino teatrą taip išsigandau kažko, kad vos mašinos nepalikau ant posūkio  doh.gif )

Ir tau, Mamasa aciu wink.gif Cia jus visos po truputuka po truputuka ir padesit man apsisprest wink.gif Nors aisku geriausiai nuspresti galiu tik as pati... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 23, 21:21)
Labukas.Jei gerai pamenu,tai turejau 22 vaziavimus.PRIES KIEKVIENA EGZA (LIKUS KELIOM DIENOM IKI JO) vaziuodavau su instruktorium.Vaziavau viena karta nelegaliai su vyru ax.gif tai tadas supratau,kad jau pasirengus laikyti egza,nes vyras pagyre,kad neblogai vaziuoju,o jau is jo sulaukti gero zodzio,tai tikrai sunku biggrin.gif Man sunku budavo pradzioj atbulai parkuotis,kol vyras viena karta liepe musu kieme prisiparkuoti.Paziurejau,kad mazas tarpas ir atsisakiau,tai kad uzriaumojo.sako islipk ir paziurek kie daug ten vietos.Jei jau cia neivaziuosi,tai ko ten i ta regitra eiti.Nu kas man beliko,vaziavau ir ivaziavau,pakankamai tvarkingai.Bet svarbiausia,kad tada ivyko luzis,pradejau nebijoti parkuotis.Vyras sake,kad samoningai liepe taip daryti tarp masinu,nes jei nugali baime,tai tos linijos visai nebaisios,juk tai tik linijos biggrin.gif Ir jis buvo teisus.

Ir tau, Ramse biggrin.gif Gerai tau, kad turi saunu vyra thumbup.gif O as kadangi dar "nezanota" biggrin.gif Nei vyro, nei masinos pasipraktikuot doh.gif Svarstau eiti laikyti nebeimant papildomu, bet labai bijau, kad atpratusi busiu, o instruktorius pries ta diena, kuria as galvoju laikyt, neturejo laisvu vietu verysad.gif (cia mano antras instruktorius, jis mane "per aplinkui" vilioja dar kelias papildomas paiimt, atseit "jau neblogai, bet dar butu gerai tau prie Regitros pasivazinet bent pora kartu po tuos kelius", zodziu galvoju, ar taip jis tik ne pinigu palupt nori g.gif ). Aikstelej man visai normaliai manau, bet va gatvej dar kartais pasimetu, kai kas nors mano normalu vaziavima sumaiso doh.gif ir su sankaba... blush2.gif Ui...nzn unsure.gif
Atsakyti
Neislaikiau vakar vairavimo. Baisiai jautrus golfas buvo, aiksteleje islaikiau, o gatvej padariau kritine klaida. Patarkit koki instruktoriu Vilniuje, kuris vazineja su jautriu golfu arba su bet kokia benzinine masina. Kas is to, kad vel su savo izstruktorium vazinesiu, su juo viskas puikiai, o to jautrumo nepagaunu, vat ir uzgesau...
Atsakyti
Sveikos vairuotojos 4u.gif
kažkaip senokai buvau pas jus, ačiū Ramsei, kad prisiminė mirksiukas.gif
neliūdėkit neišlaikiusios, pasiseks jei ne kitą, tai dar kitą sykį. Prisimenu savo egzaminuotoją kaip košmarą blush2.gif Niekada nepamiršiu tų jo gestikuliavimų man panosėj ir bliovimo "tai kur sprendimas, priimam sprendimą". Anądien pamačiau gatvėj jį važiuojantį ir rankom mojuojanį, tai net šiurpai nupurtė... Tokie jau jie yra.
Bet va būtent jis ir sakė, kiek sykių reikia važiuot. Paklausė, kiek turėjau važiavimų, pasakiau kad 20, taijo nuomone būtent tiek man ir reikėjo. Nes reikia amžių dalinti pusiau. Nes jei jaunam 20 metų vaikinui pakanka 10 tų pagal programą reikalingų važiavimų, tai ciocei kaip aš tikrai jų bus mažai ir man papildomi tie 10 važiavimų tikrai padėjo įgaut pasitikėjimo savimi. Kolegė 28 metų turėjo 15 važiavimų, ji išlaikė iš antro karto... kai papildomai psivažinėjo dar.
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2006 11 24, 09:19)
Sveikos vairuotojos  4u.gif
kažkaip senokai buvau pas jus, ačiū Ramsei, kad prisiminė   mirksiukas.gif
neliūdėkit neišlaikiusios, pasiseks jei ne kitą, tai dar kitą sykį. Prisimenu savo egzaminuotoją kaip košmarą  blush2.gif  Niekada nepamiršiu tų jo gestikuliavimų man panosėj ir bliovimo "tai kur sprendimas, priimam sprendimą". Anądien pamačiau gatvėj jį važiuojantį ir rankom mojuojanį, tai net šiurpai nupurtė... Tokie jau jie yra.
Bet va būtent jis ir sakė, kiek sykių reikia važiuot. Paklausė, kiek turėjau važiavimų, pasakiau kad 20, taijo nuomone būtent tiek man ir reikėjo. Nes reikia amžių dalinti pusiau. Nes jei jaunam 20 metų vaikinui pakanka 10 tų pagal programą reikalingų važiavimų, tai ciocei kaip aš tikrai jų bus mažai ir man papildomi tie 10 važiavimų tikrai padėjo įgaut pasitikėjimo savimi. Kolegė 28 metų turėjo 15 važiavimų, ji išlaikė iš antro karto... kai papildomai psivažinėjo dar.

Tai, vadinasi, as anksciau laiko pasenau doh.gif Savo kieki jau virsijau lotuliukas.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuxe: 24 lapkričio 2006 - 09:36