QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 23, 19:58)
Aš dabar pagalvojau, kad tikriausiai 13 ar 14.. 10 mokyklos, ir kitus papildomai su kitu instruktorium. Ai ir dar valanda su mamos mašina, aikštelėje. Instruktorius pasiūlė

Tai matyt irgi apie penkiolika, o paskutinis mano važiavimas iki egzamino buvo pora h prieš egzą

O šiaip daugiau niekur nevažinėjau.. Dar sykį Vilniuje iki coca cola plaza, bet ten ne mokslo tikslais, šiaip kažkas susimaišė

(Tiesa prie įvažiavimo į kino teatrą taip išsigandau kažko, kad vos mašinos nepalikau ant posūkio

)
Ir tau, Mamasa aciu

Cia jus visos po truputuka po truputuka ir padesit man apsisprest

Nors aisku geriausiai nuspresti galiu tik as pati...
Papildyta:
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 23, 21:21)
Labukas.Jei gerai pamenu,tai turejau 22 vaziavimus.PRIES KIEKVIENA EGZA (LIKUS KELIOM DIENOM IKI JO) vaziuodavau su instruktorium.Vaziavau viena karta nelegaliai su vyru

tai tadas supratau,kad jau pasirengus laikyti egza,nes vyras pagyre,kad neblogai vaziuoju,o jau is jo sulaukti gero zodzio,tai tikrai sunku

Man sunku budavo pradzioj atbulai parkuotis,kol vyras viena karta liepe musu kieme prisiparkuoti.Paziurejau,kad mazas tarpas ir atsisakiau,tai kad uzriaumojo.sako islipk ir paziurek kie daug ten vietos.Jei jau cia neivaziuosi,tai ko ten i ta regitra eiti.Nu kas man beliko,vaziavau ir ivaziavau,pakankamai tvarkingai.Bet svarbiausia,kad tada ivyko luzis,pradejau nebijoti parkuotis.Vyras sake,kad samoningai liepe taip daryti tarp masinu,nes jei nugali baime,tai tos linijos visai nebaisios,juk tai tik linijos

Ir jis buvo teisus.
Ir tau, Ramse

Gerai tau, kad turi saunu vyra

O as kadangi dar "nezanota"

Nei vyro, nei masinos pasipraktikuot

Svarstau eiti laikyti nebeimant papildomu, bet labai bijau, kad atpratusi busiu, o instruktorius pries ta diena, kuria as galvoju laikyt, neturejo laisvu vietu

(cia mano antras instruktorius, jis mane "per aplinkui" vilioja dar kelias papildomas paiimt, atseit "jau neblogai, bet dar butu gerai tau prie Regitros pasivazinet bent pora kartu po tuos kelius", zodziu galvoju, ar taip jis tik ne pinigu palupt nori

). Aikstelej man visai normaliai manau, bet va gatvej dar kartais pasimetu, kai kas nors mano normalu vaziavima sumaiso

ir su sankaba...

Ui...nzn