QUOTE(Kastyte @ 2006 11 24, 15:10)
Nemokau aš, tik bandau palaikyti, paguosti. Užtat kad pati praėjau ir be reikalo tiek nervų susigadinau, ir sakau, kad pataupytumėte sveikatą. Negi tik dėl to, kad pati bijojau dabar sakyti "Bijokit bijokit, ten žvėrys, niekas neišlaiko..."
Taigi, dar sykį - laikykitės.
Viskas gerai, zinoma tik aciu tau

(Nes man dabar pasirode, jog tu mane neteisingai supratai

)
Papildyta:
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 15:19)
Siaip to angelo vadas Gintaras, jei ka. Estakadoj uzgesau. Jis tada viska paaiskino kaip i estakada uzvaziuoti su tokia jautria masina, ir super uzvaziavau be jokio gazo .
Ir gatvej moke moke ant kiekvieno zingsnio, ir ten negerai darau ir ten, aiskino kaip reikia teisingai elgtis, net paise ant popieriaus, ir daug praktiniu patarimu dave, ir su savo pedalais rode, kaip isilieti i srauta greitkely ( iki 90 greicio su 5 pavara), pats maige pedalus, su mano ranka perjunginejo pavaras( tik esme kaip greitai tai reikia daryti). Ir stabdyti moke teisingai, vnz jei butu norejes buciau neislaikiusi. Linkiu patekti pas ji. Aisku, nesvarbu koks tas egzaminatorius, bet si egza as visam gyvenimui atsiminsiu
Vajei, koks geras zmogus

Jis turbut mate, kad tu pati esme gerai supranti, gaudaisi, cia zinai tikriausiai tik tas igudziu, praktikos trukumas. Bet tikrai stebetina, kad tokiu egzaminatoriu yra - kaip instruktorius per egzmamina dar pamoko