Beje, man per egzą už 40km/h velnių davė.. Reik atsargiau su tuo grožėjimusi
Taip, ingulia, as mokiausi Visagaly.
Siandien islaikiau vairavima. Vakar kai neislaikiau, tai uzzsirasiau tik gruodzio 6 dienai, anksciau nebuvo, bet paskui inete ijungusi savo prisiregistravima vis laukiau bet kokios dienos anksciau, tai atsirado siandien laisva valandele, as spejau ja pagriebti
, ir islaikiau. Vakar buvo geras instruktorius, na bet siandien tai tiesiog angelas....
Siandien islaikiau vairavima. Vakar kai neislaikiau, tai uzzsirasiau tik gruodzio 6 dienai, anksciau nebuvo, bet paskui inete ijungusi savo prisiregistravima vis laukiau bet kokios dienos anksciau, tai atsirado siandien laisva valandele, as spejau ja pagriebti
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 14:46)
, ir islaikiau. Vakar buvo geras instruktorius, na bet siandien tai tiesiog angelas....
Sveikinu
QUOTE(Džiordžita @ 2006 11 24, 15:42)
Šliauži aant 40km/h ir grožiesi aplinka 
Čia kokiam mieste taip galima šliaužti?
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 24, 15:45)
Na man irgi porą sykių pastabas užmetė, kad blogai įsilieju į srautą, o važiavau 50km/val, ten buvo leidžiama 60km/val. Sako, kodėl visos mašinos tolsta nuo jūsų? Beje, važiavau pirma juosta....
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 24, 14:45)
Tai zodziu pagal greicio ribojimo zenklus orientuotis?
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 14:46)
Siandien islaikiau vairavima.
Sveikinimai
QUOTE(Vita @ 2006 11 24, 14:59)
Na man irgi porą sykių pastabas užmetė, kad blogai įsilieju į srautą, o važiavau 50km/val, ten buvo leidžiama 60km/val. Sako, kodėl visos mašinos tolsta nuo jūsų? Beje, važiavau pirma juosta.... 
Jetus kaip panašiai, kaip manasis komentavo
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 15:06)
Tai zodziu pagal greicio ribojimo zenklus orientuotis?
Minus 10-15 sako. As kazkaip su instruktoriu ipratusi 40 - 50 km/h vilktis 
Nu aš ir įpratus, ir nedidinau greičio.. Iš pradžių pasakiau, kad aš dar neturiu pažymėjimo, taigi esu mokinė. Paskui sudirbo mane už tai ir pasakiau, kad tai mano saugus greitis, nes priekyje bla bla bla
Šiaip geriausia su eismu kartu važiuoti, nepažeidžiant taisyklių be abejo
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 15:20)
Bet matai visada lengva kalbeti, kai viskas jau praejo... O per tas baimes, nepasitikejimus, dvejones vis tiek visos praeinam - vienos maziau, kitos daugiau. Mes juk zmones - su sirdelem ir jausmais
Tikiu, kad kai islaikysim, ir mes taip kalbesim ir kitas mokysim 
Nemokau aš, tik bandau palaikyti, paguosti. Užtat kad pati praėjau ir be reikalo tiek nervų susigadinau, ir sakau, kad pataupytumėte sveikatą. Negi tik dėl to, kad pati bijojau dabar sakyti "Bijokit bijokit, ten žvėrys, niekas neišlaiko..."
Taigi, dar sykį - laikykitės.
Siaip to angelo vadas Gintaras, jei ka. Estakadoj uzgesau. Jis tada viska paaiskino kaip i estakada uzvaziuoti su tokia jautria masina, ir super uzvaziavau be jokio gazo .
Ir gatvej moke moke ant kiekvieno zingsnio, ir ten negerai darau ir ten, aiskino kaip reikia teisingai elgtis, net paise ant popieriaus, ir daug praktiniu patarimu dave, ir su savo pedalais rode, kaip isilieti i srauta greitkely ( iki 90 greicio su 5 pavara), pats maige pedalus, su mano ranka perjunginejo pavaras( tik esme kaip greitai tai reikia daryti). Ir stabdyti moke teisingai, vnz jei butu norejes buciau neislaikiusi. Linkiu patekti pas ji. Aisku, nesvarbu koks tas egzaminatorius, bet si egza as visam gyvenimui atsiminsiu
Ir gatvej moke moke ant kiekvieno zingsnio, ir ten negerai darau ir ten, aiskino kaip reikia teisingai elgtis, net paise ant popieriaus, ir daug praktiniu patarimu dave, ir su savo pedalais rode, kaip isilieti i srauta greitkely ( iki 90 greicio su 5 pavara), pats maige pedalus, su mano ranka perjunginejo pavaras( tik esme kaip greitai tai reikia daryti). Ir stabdyti moke teisingai, vnz jei butu norejes buciau neislaikiusi. Linkiu patekti pas ji. Aisku, nesvarbu koks tas egzaminatorius, bet si egza as visam gyvenimui atsiminsiu
QUOTE(Kastyte @ 2006 11 24, 15:10)
Nemokau aš, tik bandau palaikyti, paguosti. Užtat kad pati praėjau ir be reikalo tiek nervų susigadinau, ir sakau, kad pataupytumėte sveikatą. Negi tik dėl to, kad pati bijojau dabar sakyti "Bijokit bijokit, ten žvėrys, niekas neišlaiko..."
Viskas gerai, zinoma tik aciu tau
Papildyta:
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 15:19)
Siaip to angelo vadas Gintaras, jei ka. Estakadoj uzgesau. Jis tada viska paaiskino kaip i estakada uzvaziuoti su tokia jautria masina, ir super uzvaziavau be jokio gazo .
Vajei, koks geras zmogus
Labas.
mano instruktorius sako, kad vaziuojant 20km/val. leciau negu leidziama yra kritine klaida ir egzaminas baigiasi
Tai ir mokina vaziuoti kiek leidziama minus 5
O man atrodo per greitai, nieko nespeju
mano instruktorius sako, kad vaziuojant 20km/val. leciau negu leidziama yra kritine klaida ir egzaminas baigiasi
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 11:11)
Neislaikiau vakar vairavimo. Baisiai jautrus golfas buvo, aiksteleje islaikiau, o gatvej padariau kritine klaida. Patarkit koki instruktoriu Vilniuje, kuris vazineja su jautriu golfu arba su bet kokia benzinine masina. Kas is to, kad vel su savo izstruktorium vazinesiu, su juo viskas puikiai, o to jautrumo nepagaunu, vat ir uzgesau...
Jei Kaune kam reiketu patarciau del tikrai labai gero instruktoriaus, bet Vilniuj nieko nezinau, deja...
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 15:46)
Labai sveikinu šaunuolė
Papildyta:
tiesa Mykole, o čia kokiam mieste?