Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

O aš iš naujo mokaus važiuoti su Cvekiuku, jetus kaip reikia prie mašinos priprast doh.gif Ir baisu labai rikiuoti dar.. Nu nieko, reiks kažkaip persilaužti...

Beje, man per egzą už 40km/h velnių davė.. Reik atsargiau su tuo grožėjimusi biggrin.gif
Atsakyti
Taip, ingulia, as mokiausi Visagaly.
Siandien islaikiau vairavima. Vakar kai neislaikiau, tai uzzsirasiau tik gruodzio 6 dienai, anksciau nebuvo, bet paskui inete ijungusi savo prisiregistravima vis laukiau bet kokios dienos anksciau, tai atsirado siandien laisva valandele, as spejau ja pagriebti thumbup.gif , ir islaikiau. Vakar buvo geras instruktorius, na bet siandien tai tiesiog angelas....
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 14:46)
Siandien islaikiau vairavima. Vakar kai neislaikiau, tai uzzsirasiau tik gruodzio 6 dienai, anksciau nebuvo, bet paskui inete ijungusi savo prisiregistravima vis laukiau bet kokios dienos anksciau, tai atsirado siandien laisva valandele, as spejau ja pagriebti  thumbup.gif , ir islaikiau. Vakar buvo geras instruktorius, na bet siandien tai tiesiog angelas....

Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžita @ 2006 11 24, 15:42)
Šliauži aant 40km/h ir grožiesi aplinka bigsmile.gif

Čia kokiam mieste taip galima šliaužti?
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 24, 15:45)
Beje, man per egzą už 40km/h velnių davė.. Reik atsargiau su tuo grožėjimusi biggrin.gif

Na man irgi porą sykių pastabas užmetė, kad blogai įsilieju į srautą, o važiavau 50km/val, ten buvo leidžiama 60km/val. Sako, kodėl visos mašinos tolsta nuo jūsų? Beje, važiavau pirma juosta.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 24, 14:45)

Tai zodziu pagal greicio ribojimo zenklus orientuotis? ax.gif Minus 10-15 sako. As kazkaip su instruktoriu ipratusi 40 - 50 km/h vilktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 14:46)
Siandien islaikiau vairavima.

Sveikinimai bigsmile.gif

QUOTE(Vita @ 2006 11 24, 14:59)
Na man irgi porą sykių pastabas užmetė, kad blogai įsilieju į srautą, o važiavau 50km/val, ten buvo leidžiama 60km/val. Sako, kodėl visos mašinos tolsta nuo jūsų? Beje, važiavau pirma juosta....  ax.gif

Jetus kaip panašiai, kaip manasis komentavo smile.gif

QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 15:06)
Tai zodziu pagal greicio ribojimo zenklus orientuotis?  ax.gif Minus 10-15 sako. As kazkaip su instruktoriu ipratusi 40 - 50 km/h vilktis  ax.gif

Nu aš ir įpratus, ir nedidinau greičio.. Iš pradžių pasakiau, kad aš dar neturiu pažymėjimo, taigi esu mokinė. Paskui sudirbo mane už tai ir pasakiau, kad tai mano saugus greitis, nes priekyje bla bla bla smile.gif blush2.gif

Šiaip geriausia su eismu kartu važiuoti, nepažeidžiant taisyklių be abejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamasa_: 24 lapkričio 2006 - 15:12
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 15:20)
Bet matai visada lengva kalbeti, kai viskas jau praejo... O per tas baimes, nepasitikejimus, dvejones vis tiek visos praeinam - vienos maziau, kitos daugiau. Mes juk zmones - su sirdelem  ir jausmais  4u.gif Tikiu, kad kai islaikysim, ir mes taip kalbesim ir kitas mokysim  ax.gif

Nemokau aš, tik bandau palaikyti, paguosti. Užtat kad pati praėjau ir be reikalo tiek nervų susigadinau, ir sakau, kad pataupytumėte sveikatą. Negi tik dėl to, kad pati bijojau dabar sakyti "Bijokit bijokit, ten žvėrys, niekas neišlaiko..."
Taigi, dar sykį - laikykitės.
Atsakyti
Siaip to angelo vadas Gintaras, jei ka. Estakadoj uzgesau. Jis tada viska paaiskino kaip i estakada uzvaziuoti su tokia jautria masina, ir super uzvaziavau be jokio gazo .
Ir gatvej moke moke ant kiekvieno zingsnio, ir ten negerai darau ir ten, aiskino kaip reikia teisingai elgtis, net paise ant popieriaus, ir daug praktiniu patarimu dave, ir su savo pedalais rode, kaip isilieti i srauta greitkely ( iki 90 greicio su 5 pavara), pats maige pedalus, su mano ranka perjunginejo pavaras( tik esme kaip greitai tai reikia daryti). Ir stabdyti moke teisingai, vnz jei butu norejes buciau neislaikiusi. Linkiu patekti pas ji. Aisku, nesvarbu koks tas egzaminatorius, bet si egza as visam gyvenimui atsiminsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 11 24, 15:10)
Nemokau aš, tik bandau palaikyti, paguosti. Užtat kad pati praėjau ir be reikalo tiek nervų susigadinau, ir sakau, kad pataupytumėte sveikatą. Negi tik dėl to, kad pati bijojau dabar sakyti "Bijokit bijokit, ten žvėrys, niekas neišlaiko..."
Taigi, dar sykį - laikykitės.

Viskas gerai, zinoma tik aciu tau biggrin.gif (Nes man dabar pasirode, jog tu mane neteisingai supratai mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 15:19)
Siaip to angelo vadas Gintaras, jei ka. Estakadoj uzgesau. Jis tada viska paaiskino kaip i estakada uzvaziuoti su tokia jautria masina, ir super uzvaziavau be jokio gazo .
Ir gatvej moke moke ant kiekvieno zingsnio, ir ten negerai darau ir ten, aiskino kaip reikia teisingai elgtis, net paise ant popieriaus, ir daug praktiniu patarimu dave, ir su savo pedalais rode, kaip isilieti i srauta greitkely ( iki 90 greicio su 5 pavara), pats maige pedalus, su mano ranka perjunginejo pavaras( tik esme kaip greitai tai reikia daryti). Ir stabdyti moke teisingai, vnz jei butu norejes buciau neislaikiusi. Linkiu patekti pas ji. Aisku, nesvarbu koks tas egzaminatorius, bet si egza as visam gyvenimui atsiminsiu  thumbup.gif

Vajei, koks geras zmogus thumbup.gif Jis turbut mate, kad tu pati esme gerai supranti, gaudaisi, cia zinai tikriausiai tik tas igudziu, praktikos trukumas. Bet tikrai stebetina, kad tokiu egzaminatoriu yra - kaip instruktorius per egzmamina dar pamoko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuxe: 24 lapkričio 2006 - 15:40
Labas.
mano instruktorius sako, kad vaziuojant 20km/val. leciau negu leidziama yra kritine klaida ir egzaminas baigiasi g.gif Tai ir mokina vaziuoti kiek leidziama minus 5 blink.gif O man atrodo per greitai, nieko nespeju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domena: 24 lapkričio 2006 - 15:59
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 11:11)
Neislaikiau vakar vairavimo. Baisiai jautrus golfas buvo, aiksteleje islaikiau, o gatvej padariau kritine klaida. Patarkit koki instruktoriu Vilniuje, kuris vazineja su jautriu golfu arba su bet kokia benzinine masina. Kas is to, kad vel su savo izstruktorium vazinesiu, su juo viskas puikiai, o to jautrumo nepagaunu, vat ir uzgesau...

Jei Kaune kam reiketu patarciau del tikrai labai gero instruktoriaus, bet Vilniuj nieko nezinau, deja...
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 15:46)
Siandien islaikiau vairavima. Vakar kai neislaikiau, tai uzzsirasiau tik gruodzio 6 dienai, anksciau nebuvo, bet paskui inete ijungusi savo prisiregistravima vis laukiau bet kokios dienos anksciau, tai atsirado siandien laisva valandele, as spejau ja pagriebti  thumbup.gif , ir islaikiau. Vakar buvo geras instruktorius, na bet siandien tai tiesiog angelas....

Labai sveikinu šaunuolė 4u.gif O egzaminuotojas super, kad taip man tokį kitą kartą ax.gif Aš dabar gruodžio šeštai užsiregistravau, reiks ir man bandyt pamedžioti kokios dienelės greičiau, kad būtų blush2.gif
Papildyta:
tiesa Mykole, o čia kokiam mieste? ax.gif
Atsakyti