Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

sveikos,
prisijungiu ir as prie jusu drebanciom kinkom... man egzaminas gruodzio 16d. jau nuo minties vien vidurius suka... doh.gif siaip jau nusiteikus, kad is pirmo karto neislaikysiu...
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 10:35)
Tai, vadinasi, as anksciau laiko pasenau doh.gif Savo kieki jau virsijau  lotuliukas.gif
Papildyta:

vadinasi iskart islaikysi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 11 24, 09:43)

vadinasi iskart islaikysi...  biggrin.gif

Cia ne tas atvejas lotuliukas.gif As kol isisavinu - kaip zirafai pro ilga kakla doh.gif
Atsakyti
Baikt save peikti ir nuvertinti. Suprantu, štai Mandročkei instruktorius ligą įvarė, o jūs ko dabar save žirafom vadinate?
Koks gi skirtumas, per kiek įsisavinate, svarbu, kad į priekį, kad noras yra, kad nugalite tas savo baimes ir vairuojate.
Išlaikysite tuos egzaminus (anksčiau ar vėliau), tada juokas ims. Kai pagalvoju, kiek nervų ir sveikatos susigadinau, labai supykstu ant savęs, nes ėjo praėjo viskas, vairuoju štai beveik metai ir vargo nematau.
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 23, 22:17)
Ir tau, Mamasa aciu wink.gif Cia jus visos po truputuka po truputuka ir padesit man apsisprest wink.gif Nors aisku geriausiai nuspresti galiu tik as pati... unsure.gif

Eik ir laikyk irnesakyk.gif jei tik lėšos leidžia, jei ne.. Nu reiks laukt lėšų bigsmile.gif Aš taip galvoju, jei prarasi viltį tai ir bus pralaimėjimas tiem egzaminuotojam, o kai galiausiai išlaikysi - iškelta galva išeisi, liežuvį galėsi jiem parodyt ar ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 10:35)
Tai, vadinasi, as anksciau laiko pasenau doh.gif Savo kieki jau virsijau  lotuliukas.gif
Papildyta:

Aš irgi jau virsijau ir vistiek neišlaikau blink.gif blink.gif blink.gif O noriu dar pasiimt važiavimų, tai visai susensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 24, 13:28)
Aš irgi jau virsijau ir vistiek neišlaikau  blink.gif  blink.gif  blink.gif O noriu dar pasiimt važiavimų, tai visai susensiu  lotuliukas.gif

Užtat kai išlaikysi, atjaunėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 09:11)
Neislaikiau vakar vairavimo. Baisiai jautrus golfas buvo, aiksteleje islaikiau, o gatvej padariau kritine klaida. Patarkit koki instruktoriu Vilniuje, kuris vazineja su jautriu golfu arba su bet kokia benzinine masina. Kas is to, kad vel su savo izstruktorium vazinesiu, su juo viskas puikiai, o to jautrumo nepagaunu, vat ir uzgesau...

O tu stenkis jei klius jautrus golfas, ilgiau išlaikyti sankabos pedalą, arba jei neišeina pajausti, tai daugiau pagazuok ax.gif Aš kai kažkelintą n-tąjį kartą laikiau, tai niekaip negalėjau pradėt važiuot, vis gesau ir gesau... O pasirodo, iš tos baimės stabdžio pedalą maigiau doh.gif doh.gif

P. S. O tu gal Visagaly mokaisi? Tai kurį instruktorių pasirinkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 24 lapkričio 2006 - 13:19
QUOTE(Kastyte @ 2006 11 24, 11:29)
Baikt save peikti ir nuvertinti. Suprantu, štai Mandročkei instruktorius ligą įvarė, o jūs ko dabar save žirafom vadinate?
Koks gi skirtumas, per kiek įsisavinate, svarbu, kad į priekį, kad noras yra, kad nugalite tas savo baimes ir vairuojate.
Išlaikysite tuos egzaminus (anksčiau ar vėliau), tada juokas ims. Kai pagalvoju, kiek nervų ir sveikatos susigadinau, labai supykstu ant savęs, nes ėjo praėjo viskas, vairuoju štai beveik metai ir vargo nematau.

Bet matai visada lengva kalbeti, kai viskas jau praejo... O per tas baimes, nepasitikejimus, dvejones vis tiek visos praeinam - vienos maziau, kitos daugiau. Mes juk zmones - su sirdelem ir jausmais 4u.gif Tikiu, kad kai islaikysim, ir mes taip kalbesim ir kitas mokysim ax.gif
Atsakyti
Na prisijungsiu ir as 4u.gif man jau i pabaiga eina vairavimas, o vairuoju vos ne kaip pirma karta verysad.gif net nesinori pagalvoti apie egza doh.gif esu taip pat nusiteikus kad is pirmo kart neislaikysiu.faktas kad reiks imti papildomas pamokas, tik dar nezinau kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 11 24, 12:02)
Eik ir laikyk irnesakyk.gif jei tik lėšos leidžia, jei ne.. Nu reiks laukt lėšų  bigsmile.gif  Aš taip galvoju, jei prarasi viltį tai ir bus pralaimėjimas tiem egzaminuotojam, o kai galiausiai išlaikysi - iškelta galva išeisi, liežuvį galėsi jiem parodyt ar ką  biggrin.gif

Linksmuole tu thumbup.gif Dabar as sugalvojau sedet kiekviena vakara regitros psl ir laukt,kol kas vieta atlaisvins anksciau ax.gif Nes galvoju vistiek turbut reikia pravaziavimo su instruktorium pries pat egzamina, bet laukti iki gruodzio 7 nelabai noriu, kad neuzsimirsciau blush2.gif O buvau uzsiregistravusi rytojui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuxe: 24 lapkričio 2006 - 14:30
QUOTE(Diwa @ 2006 11 24, 14:28)
esu taip pat nusiteikus kad is pirmo kart neislaikysiu.faktas kad reiks imti papildomas pamokas, tik dar nezinau kiek g.gif

Aš tai siūlau imt papildomas ir kai manysi, kad jau važiuoji gerai ir išlaikysi - eit laikyt smile.gif

QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 14:31)
Linksmuole tu thumbup.gif  Dabar as sugalvojau sedet kiekviena vakara regitros psl ir laukt,kol kas vieta atlaisvins anksciau  ax.gif  Nes galvoju vistiek turbut reikia pravaziavimo su instruktorium pries pat egzamina, bet laukti iki gruodzio 7 nelabai noriu, kad neuzsimirsciau  blush2.gif O buvau uzsiregistravusi rytojui  ax.gif

Nu blyn.. Man nusišypsojo laimė pirmą kart išlaikyt, padariau daug smulkių klaidų, tiek streso buvo, siaubas. Gale egzo jaučiaus išsekus visiškai psichologiškai ir tik viena žinojau - nu kitą kart eisiu jau visai kitaip, nėr čia jokių baubų, normali ta aikštelė, tik nusiteikus kitaip reikia eiti smile.gif Pirmą kartą kol pamatai baisu.. Nu durnai pasijutau, kai išlaikiau, nes tikrai galvojau kitą kart ateisiu ir daug drąsiau jausiuos..
O ta baimė neišlaikyti tai tik aplinkinių spaudimas, menama gėda prieš kitus. Nu rimtai. Pagalvokit, jei niek neklaustų ir nežinotų, kad laikot egzaminą - juk lengviau būtų... (Aš taip mamai nesakiau apie teoriją, nes būtų mane išmušus iš vėžių su klausimais ir "palaikymais")
Atsakyti
SWEIKUTĖS,Kiek čia baimės matau.nier ten ko bijot!Aš savo laiku kai laikiau tai visai nebijojau,dar vir vienam bachūriukiu padėjau(vos už tai pačios neišmetė).swarbiausia žiūrėti į tuos ženklus ,nes mėgsta liepti sustoti ten kur draudžiama.Šliauži aant 40km/h ir grožiesi aplinka bigsmile.gif
Tačiau pati pastebėjau ,kad daug baikštesnė tapau kai vaiko susilaukiau.ar su ar be mažylės, važiuoju kaip pensininkė verysad.gif
Atsakyti