QUOTE(Diwa @ 2006 11 24, 14:28)
esu taip pat nusiteikus kad is pirmo kart neislaikysiu.faktas kad reiks imti papildomas pamokas, tik dar nezinau kiek
Aš tai siūlau imt papildomas ir kai manysi, kad jau važiuoji gerai ir išlaikysi - eit laikyt
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 14:31)
Linksmuole tu

Dabar as sugalvojau sedet kiekviena vakara regitros psl ir laukt,kol kas vieta atlaisvins anksciau

Nes galvoju vistiek turbut reikia pravaziavimo su instruktorium pries pat egzamina, bet laukti iki gruodzio 7 nelabai noriu, kad neuzsimirsciau

O buvau uzsiregistravusi rytojui
Nu blyn.. Man nusišypsojo laimė pirmą kart išlaikyt, padariau daug smulkių klaidų, tiek streso buvo, siaubas. Gale egzo jaučiaus išsekus visiškai psichologiškai ir tik viena žinojau - nu kitą kart eisiu jau visai kitaip, nėr čia jokių baubų, normali ta aikštelė, tik nusiteikus kitaip reikia eiti

Pirmą kartą kol pamatai baisu.. Nu durnai pasijutau, kai išlaikiau, nes tikrai galvojau kitą kart ateisiu ir daug drąsiau jausiuos..
O ta baimė neišlaikyti tai tik aplinkinių spaudimas, menama gėda prieš kitus. Nu rimtai. Pagalvokit, jei niek neklaustų ir nežinotų, kad laikot egzaminą - juk lengviau būtų... (Aš taip mamai nesakiau apie teoriją, nes būtų mane išmušus iš vėžių su klausimais ir "palaikymais")