Vilniuje as laikiau.
Egzaminatorius Gintaras uzsimine, kad instruktoriai neismoko gerai, na prastovim kamsciuose, benzina susitaupo, o normaliai vaziuoti neismoko, ir dar sako, kad regitroje vilkai susirinke ( na as nusisypsojau jam, nes butent panasiai instruktorius mano ir apibudino tuos egzaminatoriu..).
Kai islaikiau egza, pasakiau jam, kad dabar zinosiu, kad ne vilkai regitroje dirba, o jis pabreze "'ne visi vilkai''.
Reiskai zino, kad daug ir kirviu yra...
Na patyrusios vairuotojos, gal galit man paaiskinti? Anot testo, teisingas yra 2 atsakymas, o mano supratimum sis zenklas turi buti statomas isskart uz sankryzos virs kelio...

519. "Eismo kryptys juostose". Nurodo eismo kryptis juostose. Šis ženklas statomas prieš sankryžas. Vairuotojams draudžiama įvažiuoti į juostą, skirtą eismui priešinga kryptimi.
37. Sankryža - kelių kirtimosi, jungimosi arba atsišakojimo viename lygyje vieta, įskaitant atvirus plotus, kuriuos sudaro minėti kelių susikirtimai, susijungimai arba atsišakojimai. Sankryžomis nelaikomos vietos, kur išvažiuojama iš kelio į esančias šalia jo teritorijas (įvažiuojama į kelią iš esančių šalia jo teritorijų). Sankryža yra reguliuojama, jeigu eismą joje reguliuoja šviesoforai arba reguliuotojas. Skirtingo lygio sankryžos yra tos, kuriose keliai jungiasi ne viename aukštyje ir yra nuovažos, leidžiančios eismui judėti nuo vieno kelio prie kito.

519. "Eismo kryptys juostose". Nurodo eismo kryptis juostose. Šis ženklas statomas prieš sankryžas. Vairuotojams draudžiama įvažiuoti į juostą, skirtą eismui priešinga kryptimi.
37. Sankryža - kelių kirtimosi, jungimosi arba atsišakojimo viename lygyje vieta, įskaitant atvirus plotus, kuriuos sudaro minėti kelių susikirtimai, susijungimai arba atsišakojimai. Sankryžomis nelaikomos vietos, kur išvažiuojama iš kelio į esančias šalia jo teritorijas (įvažiuojama į kelią iš esančių šalia jo teritorijų). Sankryža yra reguliuojama, jeigu eismą joje reguliuoja šviesoforai arba reguliuotojas. Skirtingo lygio sankryžos yra tos, kuriose keliai jungiasi ne viename aukštyje ir yra nuovažos, leidžiančios eismui judėti nuo vieno kelio prie kito.
Merginos reikia Jusu pagalbos, gal turite atsakymus i klausimus kur pateikti regitros puslapy (uzduodami pries laikant vairavimo egza) as taip seniai baigiau kursus ir net apie tai nebuvo kalbama... Jei kas turi gal galima butu gauti i allexa@one.lt Busiu labai dekinga...
Egzas laukia antradieni, o vairuoju kaip vista... planuoju paimti dar pamoka pas kita instruktoriu ir paklausiu ar verta eiti laikyti
Egzas laukia antradieni, o vairuoju kaip vista... planuoju paimti dar pamoka pas kita instruktoriu ir paklausiu ar verta eiti laikyti

Labukas visoms esamoms ir busimoms vairuotojoms
Neliudekit ir svarbiausia nenuvertinkit saves,islaikysit sekanti karta.Is ko issilaikytu regitra,jei visos islaikytu is pirmo karto? Jie turi plana koks procentas islaiko,tai jei pries jus kazkas truputi geriau vaziavo,tai ta ir praleido.Svarbiausia susitvarkyti su savim ir savo sresu.Jie kazkaip jaucia kad zmogus isitempes,savim nepasitiki,todel reikia jiems tos itampos neparodyti.

QUOTE(vikuxe @ 2006 11 23, 19:47)
Tai va, idomu, kiek pamokeliu is viso turejot pries egzamina? Ir kiek dienu iki egzamino turejot paskutini "mokomaji" vaziavima? Ir siaip klausimas visoms
- ar iki pradedamos mokytis vazinejotes, ir ar be instruktoriaus dar papildomai (kaip ir nelegaliai) pasivazinejat kur nors?

Mano 10 pamokėlių pasibaigė likus 3 savaitėm iki egzo

Nelegaliai - parkavausi kokius 5 kartus kieme, po aikštelę bele kaip be jokių pratimų sukiojausi ir vieną kartą po mišką vyrą pavėžinau - čia jau likus keliom dienom iki egzo

QUOTE(pop_mama @ 2006 11 24, 10:43)
man egzaminas gruodzio 16d. jau nuo minties vien vidurius suka...
siaip jau nusiteikus, kad is pirmo karto neislaikysiu...

QUOTE(Diwa @ 2006 11 24, 15:28)
esu taip pat nusiteikus kad is pirmo kart neislaikysiu.faktas kad reiks imti papildomas pamokas, tik dar nezinau kiek 

Na, kas čia per nusiteikimai? Išvis nėr ko nusiteikinėt kažkokiam taip arba ne, geriau nusiteikit susikaupti ir ramiaii pasivažinėti nieko nepartrenkus

QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 15:46)
Siandien islaikiau vairavima.
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 16:19)
Jis tada viska paaiskino
Ir gatvej moke moke ant kiekvieno zingsnio
pats maige pedalus, su mano ranka perjunginejo pavaras
Ir gatvej moke moke ant kiekvieno zingsnio
pats maige pedalus, su mano ranka perjunginejo pavaras
Labai labai sveikinu

Na ir egzaminuotojas Tau pasitaikė

QUOTE(vikuxe @ 2006 11 24, 16:06)
Tai zodziu pagal greicio ribojimo zenklus orientuotis?
Minus 10-15 sako. As kazkaip su instruktoriu ipratusi 40 - 50 km/h vilktis 

Žalingas įprotis, sakyčiau, reik pagal ženklus orientuotis ir važiuot, kiek parašyta, na minus 5 km/h, aišku, jei nėra kokio plikledžio ar panašios nesąmonės, su srautu, vienžo

QUOTE(rusne @ 2006 11 24, 20:44)
Na patyrusios vairuotojos, gal galit man paaiskinti? Anot testo, teisingas yra 2 atsakymas, o mano supratimum sis zenklas turi buti statomas isskart uz sankryzos virs kelio...

Na, matai juk, kad Tavo supratimas skiriasi, visų pirma, nuo KET... O ir šiaip, vadovaujantis sveiku protu, turi būt vairuotojai prieš sankryžą įspėjami, kad truputėlį reiks važiuojant per ją pakeist trajektoriją, ne tiesiai varyt...
merginos, laikysiu jau si antradieni antra karta
baimes pilnos kelnes
man tokia nuojauta, kad kol neatsisesiu uz savo masinos vairo - tai niekad neismoksiu vairuoti.

Nebežinau į kurią temą dabar rašyti
ar mokomės vairuoti? ar vairavimo egzaminas? Kažkaip man tos dvi temos labai panašios

QUOTE(rusne @ 2006 11 24, 19:44)
Nu teisingai - antras ir yra. Pervažiavus sankryžą trajektoriją keist jau gali būt ir vėlai, nes tiesiog pakliūt gali į priešpriešinio eismo juostą. Todėl ir kabinamas dar prieš sankryžą. Viskas ten teste teisingai.
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 14:46)
Taip, ingulia, as mokiausi Visagaly.
Siandien islaikiau vairavima. Vakar kai neislaikiau, tai uzzsirasiau tik gruodzio 6 dienai, anksciau nebuvo, bet paskui inete ijungusi savo prisiregistravima vis laukiau bet kokios dienos anksciau, tai atsirado siandien laisva valandele, as spejau ja pagriebti
, ir islaikiau. Vakar buvo geras instruktorius, na bet siandien tai tiesiog angelas....
Siandien islaikiau vairavima. Vakar kai neislaikiau, tai uzzsirasiau tik gruodzio 6 dienai, anksciau nebuvo, bet paskui inete ijungusi savo prisiregistravima vis laukiau bet kokios dienos anksciau, tai atsirado siandien laisva valandele, as spejau ja pagriebti

sveikinu

QUOTE(Mykole @ 2006 11 27, 08:36)
Aš jau senokai išlaikiau, o mokiausi kaip ir tu, Visagalyje